מכתב פרידה לפורום ולכוכבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכתב פרידה לפורום ולכוכבים
    מלי
    14/06/2010

הזוהרים שיש בו ועוד יהיו.....
    לפני כמה חודשים נכנסתי לפורוס הזה במקרה אבל לא במקרה
    מישהו למעלה כנראה כיוון אותי למקום הזה שהייתי צריכה ככ
    עברו חודשים, כתבתי, קראתי, התרגשתי, כאבתי, נרתעתי, חזרתי, אבל תמיד נדהמתי לגלות כמה אנשים טובים כן יש בעולם הזה
    אני לוקחת איתי הרבה ומשאירה את המעט שיכולתי לתת
    באיזשהו שלב הבנתי שזה עושה לי טוב לעזור אם אני יכולה אבל אני גם נשאבת לתוך מקומות שלא הייתי רוצה להיות בהם
    הכאב הוא גדול וקשה לחוות אותו שוב ושוב כל פעם מחדש דרככם
    זו דרכי האישית להתמודד עם המיקרה והחיים שלי
    אני מרגישה שאני צריכה שינוי, עכשיו ומיד ולתמיד
    אני עדיין "טרייה" במערבולת הרגשות הגדולה הזו והיא סוחפת אותך ללא שליטה למקומות לא תמיד רצויים
    בגידות היו ויהיו תמיד חלק מהחיים בעולם הזה, יש בגידות מכל הסוגים ומכל הגוונים, בגידה במדינה, בגידה בדעה, בגידה בקשר, בגידה באהבה, בגידה באנשים, בגידה במחשבה
    חבל, אבל ככה זה, צריך להבין שאין מושלם יש טוב וטוב יותר או פחות, אבל אין פרפקט
    החיים הם לא תוכנית לפי בקשתך, ואתה עובר מכשולים כדי להתחזק ולא לוותר לעצמך בשום תחום בחיים
    לא קל לקרוא על כאב של אחרים, זה מעודד לפגוש נפשות תאומות ברגשות אבל לא מנחם לראות בסבל של האחר
    כל אחד ימצא את הדרך שלו להתמודד עם הכאב האישי שלו ואני מקווה ומאחלת לכולם חיים טובים מאושרים ככל שאפשר, צריך לדעת גם לשמוח בדברים הקטנים
    לפעמים קל יותר לכתוב ולדבר אך לא קל לבצע, צריך המון משאבים וכוחות לתת פייט טוב ביצר הרע שמרחף סביבנו תמיד
    תמיד יהיו כאלה שידעו לא להשתמש ביצר הזה ויתעלו אותו לדבר חיובי אבל לצערי יש כאלה שלא יעמדו בפיתוי ויפלו
    אני נבגדתי פעם אחת יותר מידי, ויגידו מומחים אשר יגידו, את נבכי הלב לא תמיד אפשר להבין או לרפא, יש דברים שלא ניתן לתקן אותם והם ישארו שבורים לנצח, אפשר לשים קצת חומר מאחה שאולי יחזיק קצת אבל סדקים ישארו, אולי זה יראה וירגיש שלם אבל לא לגמרי
    אני לא מתביישת בזה, אני כבר לא מחפשת סיבות, אני חיה את מי שאני ושמחה ושלמה עם עצמי
    אם פעם לא יכולתי להסתכל במראה, היום אני אוהבת את מי שמשתקפת ואני מחזירה לה חיוך
    אני יודעת שלא אהיה אותו דבר אבל משהו כן נשאר ולא השתנה וזה האני העצמי שלי
    אני לא איבדתי שום דבר מעצמי ולכן אני גם לא מחפשת יותר
    מה שכן איבדתי זה מבן זוגי בתקווה כן למצוא או לחדש, בכל מקרה אני מקווה שכל מה שיעלה בגורל האנשים המדהימים שכותבים פה, שימצאו את האושר שלהם ויחלקו אהבה וסיפוק בהכל
    שלום לכולם ותודה על הכל
    באהבה ואיחולי דרך צלחה
    מלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מ ל י -

בני
    14/06/2010

אנחנו לא נשכח אותך לעולם,---
    אפשר לזקוף לזכותך את תחילת ימיי השרשורים שלא נגמרים, את הדיונים המתמשכים, שהביאו את הפורום הזה לכותרות,
    "כל הנחלים הולכים אל הים והים אינו מתמלא"
    יהיה מאוד קשה להכיל את כל החומר שנשפך כאן,
    נהרות של כאב, דם יזע ודמעות, שצפו את הפורום מאז ועד הלום, אבל עומס בלתי נתפס
    שהתפרץ בבת אחת בתקופה כזו קצרה, טרם ראינו,
    ---
    אני באופן אישי מאחל לך אושר , בכל רגע נתון,
    "אושר אינה מטרה שאליה צריך להגיע, אושר הינו שיטת חיים",
    ---
    את ההודעה שלך צריך לפרסם בכל הבלוגים והפורומים שעוסקים ושאינם עוסקים בתחום, הייתי מדביק את זה כסטיקר על חלונות ראווה, מוסיף את זה לכתובה, למען יראו וייראו,
    ---
    בשתי מילים אני יכול לסכם את כל מה שלמדתי
    בחיי עד כה, החיים נמשכים,

ב ה צ ל ח ה
    בני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

דליה שוורץ
    19/06/2010

מלי שלום,
    בהצלחה בכל דרך שתבחרי ללכת בה.
    מקווה שתמצאי את המקומות המאושרים ביותר עבורך שיאחו את השברים על הצד הטוב יותר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו