מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשותמלי14/06/2010
שלום
נפרדתי שנה שעברה מבעלי בעקבות יחס משפיל ומזלזל מאד!!!
חודש לאחר שנפרדתי גיליתי שאני בהריון, לפני חמישה חודשים ילדתי תינוקת מקסימה
שאני קשורה אליה מאד
מהלידה הוא בא לביתי לראות אותה כל חודש עכשיו הוא מבקש להתחיל להוציא אותה ואני לא מסוגלת לחשוב על הרעיון, אין לו סבלנות לילדים ובכלל במשפחה שלו אין הרבה אחריות כלפי ילדים
וחוץ מזה התינוקת פוחדת ממנו כל פעם לאחר שהוא בא היא בוכה בכי היסטרי עוד שעה אחרי
מה אני יכולה לעשות? אני ממש דואגת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מלי
אביבית15/06/2010הי מלי. אכן מטריד. השאלה היא אם יש לך בסיס לחשוש ממנו. האם נהג כלפייך או כלפי בני משפחה אחרים באלימות? האם איים עלייך? אמר שיפגע בך? סובל מקנאה קיצונית? בכל אופן לכי עם האינטואיציות שלך. אם את חוששת לילדה, תתלווי אליו לאן שהוא הולך. תשתמשי בתירוץ כלשהו (את לא מניקה?). אין במשפחה שלו מישהו שאפשר לסמוך עליו? ואם אין ברירה, נראה לי סביר בהחלט לערב את הרשויות (או מה שזה לא יהיה).
דרך אגב, אתם גרושים או רק פרודים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לעשות
מלי15/06/2010רציתי לציין שבעלי לא נהג באלימות אך היחס היה של רודן
לדוגמא הוא דרש ממני לנקות את הרצפה בחריצים בין הבלטות
הוא צחק עלי, לעג לי והעביר עלי ביקורת בלי סוף
כשהתארחנו אצל הוריו הוא לקח לעצמו את המיטה הנוחה ולי נתן מיטת קרש
חוץ מזה אין לו עצבים לילדים הוא מתעצבן שהם בוכים והוא טיפוס קר נורא
אף פעם לא ראיתי אותו מחייך
אני בטוחה שאם התינוקת שלי היתה גודלת רק איתו ח"ו היא לא הייתה חייכנית
אבל מה אעשה אם עובדת סוציאלית תחליט שאין בעיה שהוא יקח את התינוקת?
אני עומדת לקבל גט ואני חייבת לדעת מה הולך להיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוגיה משפטית
דליה שוורץ19/06/2010מלי שלום,
את מבקשת כאן עצה משפטית והפורום הזה אינו דן בסוגיות משפטיות.
את מתייחסת כאן לזכויות שלו כאב ולהסדרי ראייה שלו עם הילדה.
פני לפורום שמתעסק בסוגיות משפטיות של דיני משפחה.
בהצלחה,
דליה שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?