פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה
    הרצל
    16/06/2010

אני פרוד כשלושה חודשים לאחר 33 שנות נשואים.אני קרוב לגיל 60 .כל שנות נשואי הרגשתי שאני נמצא בעמק בבכא.אני איש משפחה שלא מתאים לי נושא הבגידה הייתי מחכה בקוצר רוח לחזור מהעבודה הביתה לאישתי אפילו הייתו כותב עליה שירים.אהבתי אותה ללא גבולות. עשיתי קריירה בעבודה ואף למדתי לתואר בחינוך.אישתי סיימה 7 שנות לימוד וזה כלל לא הפריע לאהבתי אליה . הבעיות התחילו מיד אחרי החתונה כשגיליתי שהיא קנאית אובססיבית. היחסים התחילו להיתדרדר בהמשך.היא תמיד היתה מענישה אותי ומוצאת את כל הסיבות שבעולם על מנת להתחמק מיחסי מין ביננו.בהתחלה הייתי כועס ורב איתה הרבה בגלל זה.אך אחרי שהייתי משחד אותה במתנות והמון חיוכים היא היתה מסכימה לשכב איתי ושוב הייתי צריך לחכות שבועיים שלושה עד הפעם הבאה שהיינו עושים את זה.ככה התנהלו כל חיי והחלטתי לקחת יוזמה ואומץולא היתה לי ברירה אלא לעשות סטוצים מהצד . ניסיתי את כל האפשרויות בעולם להתקרב אליה לפני שעשיתי את זה בחוץ ולא הצלחתי והיום אנחנו בתהליכי גרושים.אז למרות הכאבים של שנינו שתסתכל במראה עם יד על הלב ותטיל את האחריות על אחד מאיתנו. אני כברלא אחזור אליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

• מחיר הפרדה

דליה שוורץ
    19/06/2010

הרצל שלום,
    בדברך יש לא מעט צער או אכזבה על כך שזו הדרך שנגמרו היחסים אך עליך להבין שאם זאת היתה הבחירה שלך ואתה שלם איתה אז המחיר. לכל בחירה והחלטה שלנו יש מחיר. אם היית מוותר על הסקס בכמות שאתה רוצה אז היית נשאר איתה יחד ובבחירה לא לוותר על הסקס כמו שאתה רוצה אותו המחיר הוא חיי הנישואין. כל אחת מהבחירות היא ליגיטימית ובסדר אבל צריך לדעת שלכל בחירה כזו יש מחיר. החכמה להיות שלם עם הבחירה למרות שהמחיר לעיתים יקר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו