מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבגידה תעזרו לי!!, תעזרו לי!! דחוףבני16/06/2010
כמובן אשתי בגדה בי עם המרקיד של ריקודי העם. נכנסתי לפירוט השיחות בבזק ופלאפון וכמובן ראיתי שיחות וסמס לטלפון של המרקיד, דווקא שיחות ארוכות. הראיתי לה את השיחות והיא טענה כי לאחר שראיתי אותם יחד בחושך מאחורי הרכב שלו לאחר ההרקדה שכל השיחות נעשו כדי לנתק כל קשר איתו. היא טוענת שלא היה כלום ושהיה לה מאוד נעים שמחזרים אחריה וזהו. מה יש להם לדבר כל כך הרבה?. אני לא צריך אישור לבגידה מהפורום, אלה מה אני עושה? אני שבור, כאוב ודווקא עלי שלא עשיתי כלום נופלת ההחלטה האם להמשיך או להיםרד. כל מה אני רוצה זה את האמת. עם האמת אוכל בקלות להתמודד ולהגיע להחלטה. אני לא אוכל ולא ישן, הורדתי 10 קילו בחודש האחרון, כל מה שאני רוצה זה להתאבד!! איך אני מוציא ממנה את האמת? תעזרו לי!! דחוף !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ---
בני16/06/2010תשמע בן אדם הבהלת אותי,,, אולי תבחר בבקשה שם אחר,
תן לאמת להגיע אליך, אל תרוץ אחרייה,
קרתה תאונה, קשה, מחרידה, שב לספוג את הכאבים, אל תשחק אותה סופר מן, אז אתה יודע, נו,,,
זה כואב גם אם היא רק רצתה, וכ"ש לאחר מעשה,
מה יוסיף לך כל הפרטים בשלב זה, אם אתה לא מעוניין להתגרש ?
תארגן את המחשבות, תאמר לה שאתה מואד פגוע, בלי האשמות וחרמות,
דבר על הקשר היפה והארוך שבינתם עד כה, ותשאל אותה
לאן פמניה מועדות ?
מה היא מחפשת בחוץ ?
ואיך היא רוצה להמשיך מכאן ולהבא,
כשתנהלו שיחה עיניינית אחד מול השני, תקבל תשובות שיעזרו לך כיצד להמשיך כן או לא בקשר,
תחסוך הרבה משאבים, כסף ותככים, ייסורי נפש, וכדורי הרגעה,
קל לתת עצות, עוד יותר קשה ליישם אותם,
אני יודע ולכן אני בוחר להיות בצד של הנותן,
צא לראות משחק, תתארגן לשיחה אמיתית ונוקבת,
שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
בני16/06/2010תודה אתם חמודים מאוד!!! סוף סוף קצת מילים מנחמות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכור לכם
שמחה16/06/2010בני שלום
אומנם נשבתי שאני לא ניכנס לכאן יותר ולא כותב אבל ממך אני לא מצליח להתעלם.
ידידי היקר צר לי אך אין עשן בלי אש מצד אחד אך חשוב לבדוק האם אתה בטוח שאתה רוצה את כל האמת?
בסך הכל אתה כבר יודע ומבין אז למה חשוב לך לדעת כל פרט ופרט?
זה לא באמת חשוב מה בדיוק היה? מה היא הרגישה? ואיך היה לה?
מצד שני מניסיון זה כניראה לא יעזוב אותך ולכן הדרך היחידה היא לקחת הרבה אויר להושיב את אשתך ולהסביר לה שיש רק דרך אחת להתקדם קדימה והיא לתת לך את ההרגשה שאתה יודע את כל האמת ושאתה תגיע לשם בכל מקרה .
במידה והיא לא נפתחת תודיעה לה שאתה עוזב בשלב זה את הבית ושתחזור רק כאשר היא תחליט
לספר לך את האמת כולה כואבת ככל שתהיה.
בדרך זו היא תבין שהיא בקצה ובמידה וחשוב לה היא תימצה את הדרך לדבר.
זכור כיום היא מרגישה שהיא עלולה להפסיד אותך את הבית והמשפחה וגם את המחזר ולכן היא במילכוד ולא יודעת איך לצאת משם.
חשוב לך? אז תעזור.
קח את עצמך בידים שלוט בעצמך ובתהליכים תראה לה שאתה החזק והמוביל תן לה להרגיש
שאתה לקחת אחריות על הובלת התהליך קדימה תסביר לה שאתם יכולים לשקם רק לאחר שלך תהיה את כל התמונה.
חבר זה לא סתם דיבורים הייתי שם זה קשה,כואב ולא נעלם לעולם אבל גם אפשרי,מחזק ומשפר את הזוגיות משמעותי.
בהצלחה ותהיה חזק זה הזמן לאסוף את כל הכוחות ולהתקדם
וכמובן לא לשכוח להעזר בבעלי מקצוע לטיפול פרטני וזוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחד וחלק
רון16/06/2010בלש !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליבי אתך
סלעית17/06/2010קבל את עצותיהן הטובות של בני, שמחה ורון, ושלב את כולן. קודם תגיע לאמת של אשתך, ואז, לאחר שכל הקלפים יהיו פרוסים על השולחן, תברר עם עצמך מהי האמת שלך ולאן מועדות פניך אחרי הידיעה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת האמת
דליה שוורץ19/06/2010בני,
נראה לי שאתה החלטת מה האמת וגם כשהיא אומרת לך שלא היה כלום אתה לא ממש מאמין.
אם אתה לא מאמין למה שהיא אומרת אז מבחינתך היא בגדה ואתה כן מאמין אז לא בגדה. אז הנה יש לך את התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד...
ליאת20/06/2010גם אני נבגדתי... ההתחלה שמגלים קשה קשה מאד.גם אני חיפשתי עצות בפורומים ושמעתי מגוון רחב של דעות...
תבין,גם אם תחליט להשאר איתה,זה לא יהיה אותו דבר זה ישתנה או לרעה.או לטובה.אצלי זה עדיין עומד ותלוי...אנו משתדלים להשתנות לטובה.יש נפילות...כי כל פעם אני נזכרת וזה קשה מאד.גם לך יהיה קשה ככל שיעבור הזמן אתה תקבל בעצמך החלטות.ותעשה צעדים זהירים ומדודים תחשוב על כל דבר פעמיים.אני חושבת שעם אשה הסיפור יותר קשור לרגש תנסה לתת לה את מה שכל אשה רוצה,רגש,מתנות,מכתבים,מחמאות אהבה,הפתעות,תראה שהיא חשובה לך{מה שבעלי לא עושה בשבילי.}ואם זה לא יעבוד אז תדע שכושי לא יכול להפוך עור וכמו שאני אומרת לבעלע ש"חרא לא יכול להפוך לזהב..."אנשים לא משתנים בקלות ותבדוק אם זה האופי{כמו שלא ידעת אף פעם..}או שזו מעידה כי אתה לא נתת מספיק..
תזכור שאשה קונים ברגשות ותנסה.מנסיון גם אל תנסה להבין מה היה כי זה רק יכאב לך יותר ולא יעזור...
מנסיון-לסיכום.
1.תנסה לתקן.
2.ותאהב את עצמך יותר.
3.אל תנסה לחפור ולהבין כי לעולם היא לא תספר לך הכל.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת עיזרי לי
רונית24/06/2010גם אני בימים אלו מנסה טיפול זוגי כרגע הכל נראה שחור משחור למיטב הבנתי את כנראה עם קצת יותר וותק אני גיליתי במאי ומיד התחלנו טיפול עברנו כבר 10 מפגשים כאשר כל מפגש הינו שעתיים. המצב בבית קשה מנשוא ונוכחות הילדים מעיקה הם בחופש כרגע מה שאומר שהם חונקים את הבית רואים,יודעים ומבינים הכל . שאלתי אלייך האם אי פעם שוכחים? סולחים ? מה המחיר שנדרש ממך לשלם? אפשר בכלל לשקם ?. מה עושים עם חוסר הבטחון, תחושת הכשלון , אני כנראה לא הצלחתי לספק את בעלי כי אחרת למה הוא בגד ? והבושה אוויייי הבושה אני לא מסוגלת להרים את הראש להסתכל על עצמי במראה אני הברווזון המכוער הדחויי המתוסכל המגושם למרות שאני דוגמנית לשעבר התחושות כרגע והדימוי עצמי נמוך מתי זה יגמר? אני רוצה להעלם? עיזרי לי בבקשה תעני לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
שירי24/06/2010רונית היקרה,
ברשותך אני רוצה לנסות לענות לך
גם אני עברתי בגידה ע"י בן זוגי. לפני שבעה חודשים.
האם שוכחים ? תמיד תשאר צלקת . ככל שהזמן עובר וישנם חוויות טובות משפחתיות זוגיות -הצלקת קטנה. האם סולחים - שאלה טובה ? השאלה כמה זמן זה לוקח.
האם ניתן לשקם - ניתן לשקם. זה תלוי ברצון שלך במוטיבציה וכמובן ברצון של בן זוגך.
התהליך הוא לא פשוט בכלל . להרוס אפשר בשניות אבל בניה מחודשת דורשת עבודה רבה.יש עליות ולפעמים ישנם ירידות\נפילות.
מה עושים עם חוסר הבטחון, תחושת הכשלון , אני כנראה לא הצלחתי לספק את בעלי כי אחרת למה הוא בגד ?
גברת, תוציא לך את זה מהראש .עם כל הטעויות שעשית בחיי הנשואים שלך -(כי כולנו בני אדם )
זה לא נותן לגיטימציה לבגוד. זה לא מגיע לך. הכשלון -הוא שלו לא שלך.
יכול להיות שהיו לו חסכים יכול להיות שמשהו הפריע -בשביל זה יש פה לדבר ,בשביל זה הולכים לטיפול ואם למרות הכל וזה לא עוזר וקשה לחיות ככה -אז מתגרשים -אבל לא בוגדים.
בושה ? תרימי את הראש שלך (אצלו הבושה הוא זה שבגד בברית הנשואים שלכם .הוא זה שהרס את הדבר היפה והיקר שהיה לכם - גם אם זה לאחרונה צלע...)
לגבי חוסר הבטוחן -אני מציעה לך ללכת לטיפול פרטני -מנסיון זה עוזר(למרות שאתם בטיפול זוגי)
שירים אותך ייחזק אותך יעצים אותך יראה שאת שווה ,ייעזור לך להבין ולראות מה את רוצה -האם את רוצה להמשיך בנישואין או להתגרש.טיפול שיעזור לך להתנקות מכל הפרטים הלא נעימים בלשון המעטה שגילית.
לגבי הילדים - צאי קצת מהבית בלי הילדים להתאוורר בחוץ. תכריחי את עצמך את חייבת. בשביל הילדים וכמובן בשביל עצמך.לא רק את במצוקה גם הילדים שלך שיודעים על זה הם במצוקה לא פחות ממך ...אם את לא מסוגלת לעזור לעצמך תיעזרי במישהו דחוף.
זה שבעלך מסכים ללכת לטיפול זוגי - זה כבר סימן טוב. ואם יש לו מוטיבציה-אז בכלל. תצאו ותדברו עליכם על החיים שלכם (לא על הבגידה - כמו שאמרת זה לא מוביל לשום דבר)על הזוגיות היפה שהייתה (סיפרת שהייתם מבלים ,נוסעים לחו"ל וכו"... )
בעלך אומר לך תתקדמי תשכחי - תסבירי לו בדיוק איפה את נמצאת.את התחושות הקשות שמלוות אותך.
אני מאחלת לך מכל הלב שתצליחי.
את רואה עכשיו הכל שחור - עוד כמה זמן תבחיני בעוד צבעים
את חזקה - את עוברת תקופה קשה מאוד - נסיון קשה ביותר
אבל את תעמדי בזה -אם לא בשבילך אז בשביל ילדייך.
חזקי ואימצי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחל דף חלק אף אחת לא שווה התאבדות
ליאת שבת24/06/2010זרוק אותה לאלף עזאזל מי שבוגדת פעם אחת בוגדת כל החיים מנסיון אישי
ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני יקר תשובתי אליך....
רונית24/06/2010נבגדתי וגיליתי זאת בחודש שעבר . כמוך הייתי צמאה לכל פיסת מידע ולכן הושבתי את בעלי מולי והכרחתי אותו לספר לי בפרטי פרטים (דבר שהיום אני מבינה שהיה טעות איומה ) בן זוגי מהפחד שיתף פעולה בצורה מלאה ביקשתי לדעת :
למה הוא בגד? מתי? באיזה ימים?באילו שעות? איפה היא גרה? מה היא לבשה ?אילו לבנים?איזה צבעים? איזה תנוחות? מה הוא אהב? איך היא נראית? באיזה חדר זה נעשה?מה הוא קנה לה? מה היא קנתה לו? וכו'...... בני יקר אומרים שאין חכם כבעל ניסיון נשמע קלישאה אך זה חכם מאוד היום אני מכה על חטא ומבינה שהמידע הזה לא קידם אותי לשום מקום ההיפך הוא הנכון אנחנו בטיפול אינטנסיבי ואני לא יכולה להתקדם ולהשתחרר כי יש לי המון מידע בראש וזה מחזיר אותי כל הזמן אחורנית אני כל הזמן מדמיינת איך הם עשו מה ? ומתי ? בדיעבד עודף המידע היה מיותר .
לגבייך תסתפק בזה שאתה יודע...... נבגדת וזה קשה מספיק , תוותר על הפרטים העסיסיים הם לא תורמים כלום, אל תחליט החלטות כרגע במצב של סערת רגשות. תחפש היטב בתוככך התשובות נמצאות שם בפנים סבלנות..... אני החלטתי באותו יום גורלי שאני לא מחליטה אני מנסה טיפול זוגי נכון להיום קשה לי מאד אני בתהום בעלי הבוגד לא היה מוכן כנראה נפשית לתהליך ארוך והוא כל הזמן מאיץ בי תשכחי, תתקדמי, את לא עושה מאמץ, נמאס לי כבר לראות אותך כך......... וכ'ו אני מקווה שעזרתי לך לראות את הדברים קצת אחרת ושתפיק מהניסיון המר שלי בהצלחה בכל אשר תעשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני יקר תשובתי אליך....
רונית24/06/2010נבגדתי וגיליתי זאת בחודש שעבר . כמוך הייתי צמאה לכל פיסת מידע ולכן הושבתי את בעלי מולי והכרחתי אותו לספר לי בפרטי פרטים (דבר שהיום אני מבינה שהיה טעות איומה ) בן זוגי מהפחד שיתף פעולה בצורה מלאה ביקשתי לדעת :
למה הוא בגד? מתי? באיזה ימים?באילו שעות? איפה היא גרה? מה היא לבשה ?אילו לבנים?איזה צבעים? איזה תנוחות? מה הוא אהב? איך היא נראית? באיזה חדר זה נעשה?מה הוא קנה לה? מה היא קנתה לו? וכו'...... בני יקר אומרים שאין חכם כבעל ניסיון נשמע קלישאה אך זה חכם מאוד היום אני מכה על חטא ומבינה שהמידע הזה לא קידם אותי לשום מקום ההיפך הוא הנכון אנחנו בטיפול אינטנסיבי ואני לא יכולה להתקדם ולהשתחרר כי יש לי המון מידע בראש וזה מחזיר אותי כל הזמן אחורנית אני כל הזמן מדמיינת איך הם עשו מה ? ומתי ? בדיעבד עודף המידע היה מיותר .
לגבייך תסתפק בזה שאתה יודע...... נבגדת וזה קשה מספיק , תוותר על הפרטים העסיסיים הם לא תורמים כלום, אל תחליט החלטות כרגע במצב של סערת רגשות. תחפש היטב בתוככך התשובות נמצאות שם בפנים סבלנות..... אני החלטתי באותו יום גורלי שאני לא מחליטה אני מנסה טיפול זוגי נכון להיום קשה לי מאד אני בתהום בעלי הבוגד לא היה מוכן כנראה נפשית לתהליך ארוך והוא כל הזמן מאיץ בי תשכחי, תתקדמי, את לא עושה מאמץ, נמאס לי כבר לראות אותך כך......... וכ'ו אני מקווה שעזרתי לך לראות את הדברים קצת אחרת ושתפיק מהניסיון המר שלי בהצלחה בכל אשר תעשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרונית
שימחה24/06/2010רונית שלום
קראתי את הדברים שכתבת לבני ואני בהחלט יכול להבין שגם את כרגע בשיא המשבר
כבעל ניסיון הציעה לך לכתוב את הסיפור שלך כספר אבל תהפכי את להיות המספר
תתני לדמויות שמות אחרים ותוציאי את כל מה שיש לך בראש חופשי חופשי
דרך נחמדה להתמודד ולראות דברים מזוית אחרת...
שווה לנסות בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?