כרטיס חדר בבית מלון..חחחההה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כרטיס חדר בבית מלון..חחחההה
    ליאת
    20/06/2010

והנה הפתעה...
    אני ליאת-אביטל מהשרשורים הקודמים.
    בעלי ה"מתוק"והתמיםוהטוב עדיין לא ממש משתנה.עוד לא קיבלתי ממנו איזה מחווה מעשית{מתנה,מכתב,פרחים,,,,}על זה שהוא מבקש סליחה.
    אני עדיין עוקבת אחריו בפייסבוק בשיחות וכו כוכ אני מאמינה שהוא הפסיק את הקשר עם המניאקית.נמאס לי לחיות במעקבים.אני לא בוטחת בבעלי וגם האהבה כלפיו ירדה...
    אתמול מצאתי בטעות{יש לי בבית המון ניירות ובלאגן מניירות וכו}מצאתי כרטיס חדר של בית מלון בתל אביב.{באזור שהזונה עובדת שם}הפלא ופלא...למי הוא שייך??אני מעולם לא ביליתי בתל אביב .יש לי עשרות כרטיסים של מלונות באילת ובחול,אבל בתל אביב.?איך הכרטיס הזה הגיע למגירה שלנו???כמובן שבעלי הכחיש כל קשר.
    במצב נורמלי הייתי מאמינה לו...
    עכשיו אני לא.
    לי הוא נשבע שנפגשו רק לכמה דקות...
    האם אפשר להוכיח משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליאת

שימחה
    20/06/2010

ליאת נשמה
    את רוצה להאמין ? את רוצה לאהוב ? עמוק בפנים בינך לבין עצמך את יודעת להסביר
    למה את נשארת איתו ?
    את כבר יודעת שתמיד עושים טעויות בסוף תתחיל בזה שתבדקי האם באותו היום בעלך הוציא כסף מזומן ? ואולי יום או יומים קודם לכן. אולי בטעות שילם אפילו בכרטיס אשראי?
    תבדקי איזה יום זה היה בכלל ואולי ביומן שלו יש סדר יום?
    בקיצור אין סוף לדרכים השאלה היא פשוטה במה זה יועיל לך? האם זה מה שאת באמת רוצה?
    מה המטרה הסופית שלך?
    אין ברירה ליאת חייך כבר לא יהיו אותם החיים איתו או בלעדיו מיום הגילוי נגזר עליך לחיות עם
    הכאב ועם השאלות כל ימי חייך אבל זיכרי כי כל תשובה לשאלה מביאה איתה שאלה חדשה
    שבי עם עצמך תחליטי מה טוב בשבילך ולכי עם זה עד הסוף.
    תעצרי את עצמך בכל פעם שמתחשק לך לבדוק משהו ותזכרי תמיד שלכל שאלה יש תשובה ולא תמיד התשובה האמיתית זהה לסרט שאנו כותבים לנו בראש.
    בתקווה שהבנת מה רציתי להגיד ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחה תודה לך

ליאת
    20/06/2010

אבל מה שרציתי באמת לדעת זה האם הוא הגיע למצב בו היה איתה בבית מלון או רק שיחות.וזה קריטי בעיני.אם בעלי הלך איתה למלון מבחינתי זה הסוף ולא משנה מה עשה שם.
    אני לא יכולה בחיים לדעת מתי זה היה ,לבעלי יש מזומן בכל זמן נתון בכיסים ואין לי שליטה על זה.אין ולא יהיה לי מושג ממתי זה.השאלה אם רק עם כרטיס אוכל לדעת.??נמאס לי.יש לי 2 ילדים קטנים אחרת הייתי הולכת לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת

שימחה
    20/06/2010

ליאת
    ילדים זו לא סיבה להישאר לילדים לא טוב כשלהורים שלהם לא טוב
    לעולם אל תישארי רק בשביל הילדים להם מגיע אמא מאושרת אפילו
    שגרה בבית אחר מהאבא המאושר.
    ספקות תמיד יהיו לנו גם אני לא יכול להגיד שאני בטוח ב100 אחוז שאשתי לא שכבה עם הבן ...
    גם בתוכי קיים תמיד החשש שאולי לא הכל אני יודע אבל השאלה היא עד כמה זה באמת חשוב
    ועד כמה ידיעה היתה באמת משנה את ההחלטה?
    אין ספק שלדעת שהשקר ממשיך זו תחושה איומה אבל אם לא ננסה לפחות להאמין שהכל כבר נאמר
    לעולם לא נצליח להמשיך...
    אני שואל שוב האם את יודעת בוודאות מה את רוצה לעצמך? מה טוב בשבילך?
    ניראה לי שלא יזיק לך טיפול פרטני ( לי זה עוזר מאוד )
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את האמת

דליה שוורץ
    20/06/2010

ליאת,
    האם באמת משנה לך מה בדיוק היה שם במלון? הרי את כבר יודעת מה היה ורואה שהוא מכחיש. נסי להבין מדוע את כ"כ צריכה שהוא יגיד לך... מה ההבדל בתגובה שלך יהיה בין מה שאת יודעת עכשיו לבין מה שתדעי אם הוא יגיד. הרי כל תשובה שיתן תיהיה או זהה למה שאת יודעת או פחות גרועה ולכן ההתעקשות לא ברורה לי.
    תחליטי אם את רוצה או לא רוצה להיות איתו למרות הילדים ולאחר שתחליטי תעשי עם זה מה שצריך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לדעת

ליאת
    20/06/2010

כי הכרטיס נמצא.
    מהיכן הוא?
    אולי זה לא שלו בכלל?וסתם אני חושדת?ואם כן מדיבורים ועד לבית מלון יש הבדל עצום מבחינתי ברור לי שזה יוביל לגרושים.אני לא אוכל לסבול זאת.למרות הכל אעזוב אותו.לכן מעניין אותי לדעת מה היה .וזה שאני לא יודעת אפילו מה הסיכויים לדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת

שירי
    20/06/2010

ליאת היקרה,

את יכולה אולי לברר דרך המלון עצמו להתקשר ולהגיד שהיית עם בעלך (תמציאי סיפור שהפקידה תעלה אותך במחשב ) בטח יש להם רישום של שם שלה או של השם של בעלך (אלא אם כן הם נתנו שמות בדויים-מן הסתם) או שהמלון לא ישתף איתך פעולה.

לפני שאת עושה את זה (ואולי אני תמימה ואי אפשר לברר כך).
    תחשבי באמת למה את רוצה לדעת את זה? מה זה יועיל לך?
    אני מבינה את הצורך שלך לדעת את האמת . האם הוא רק נפגש או לא ..(לא רוצים שישקרו עלינו)

האם לא דיי בפגישות,האם לא דיי בדיבורים?
    לפני שגילית את הכרטיס -לא חשבת שבעלך שכב איתה(אני צודקת?)-כתבת שהוא נפגש איתה
    כתבת על פגיעה באמון .... (ממה שהבנתי), גם אז חשבת שזה בגידה .
    הקשר הרגשי השיחות, האנטימיות הרגשית בניהם האם זה לא פחות גרוע?

את פחות אוהבת אותו - ברור ,הוא פגע בך כל כך קשה. אבל, תזכרי את האהבה אפשר לעורר ולהטעין מחדש.

את כותבת - שהוא לא כותב לך מכתבים ,לא קונה לך מתנות קטנות וכל מיני מחוות כאלה ואחרות.
    השאלה - האם הא עשה את זה בעבר? אם הוא היה עושה את זה - האם זה היה מספק אותך ,האם היית מאמינה לו ?

השאלה הגדולה האם את רוצה להמשיך את הזוגיות עם בעלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת-

בני
    20/06/2010

כתובת המייל שרשמת כאן בעבר לא פעילה, או שלא רשמתי אותה נכון,
    עזרי לנו לעזור לך,
    תני מייל מעודכן, ואנסה לכוון אותך,
    בני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

ליאת
    22/06/2010

אני מחכה ...רשמתי לך את המייל במה תוכל לעזור?..תודה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת-

בני
    22/06/2010

משהו פה השתבש, כי אני שלחתי לכתובת שרשמת גם בפעם הקודמת וגם הפעם,
    מה עושים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

ליאת
    22/06/2010

תרשום לי את המייל שלך ואני יחזיר לך,הכי פשוט.תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו