מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פירוט שיחותאביבית23/06/2010
חברים יקרים, לא ביקרתי כאן כמה ימים והייתם חסרים לי! בכל אופן מישהו יכול ליעץ לי איך ניתן להשיג פירוט שיחות מנייד של חברת סלקום? חן חן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלוי
אסף23/06/2010אם המכשיר רשום בחברה על שמך אז זה די פשוט. כמובן שתקבלי רק פרוט של שיחות יוצאות. עבור שיחות נכנסות צריך צו של בית משפט.
אם המכשיר לא על שמך או שמכם אלא רק על שמו או על שם מקום העבודה אז לא נראה לי שזה אפשרי.
יש לי פטנט מוכח בשבילך. מתי הוא מתעורר לעבודה? תקומי כל יום שעה לפניו. אחרי כמה ימים( לא מהיום הראשון. שלא יחשוד) קחי את הנייד שלו. תפעילי את הקומקום או מתקן להרתחת מים וכשיש קצת רעש אז תעבירי את הנייד שלו למצב שקט ואז את יכולה לעקוב כל יום מה הולך אצלו בנייד. זה בתנאי שהוא לא מוחק מספרים.
ישנם מכשירים ששומרים היסטוריה גם אם את מוחקת מספר מסוים מתפריט השיחות. תבדקי את זה גם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסף
אביבית23/06/2010הי, תודה על המענה. עשיתי כבר את מה שהמלצת, ככה גיליתי שיחה למכון ליווי והודעות אחרות שלא משתמעות לשתי פנים. לצערי, הוא כנראה הבין את זה ומקפיד למחוק את השיחות וגם את ההודעות הנכנסות. איך אפשר להוציא היסטוריה? (שכחתי לציין כי המכשיר הוא מהעבודה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתלוי במכשיר
אסף24/06/2010יש מכשירים שבהם יש אפשרות כזו. בכל אופן ממה שאני יודע את צריכה להיכנס לתפריט ואז לגשת ליומן שיחות. במכשירים שבהם יש אופציה כזו ישנה לשונית שנקראת יומו. תעברי אליה ותראי את כל מה שהטלפון עשה אפילו חודש אחורנית. כולל הודעות ושיחות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?