פירוט שיחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירוט שיחות
    אביבית
    23/06/2010

חברים יקרים, לא ביקרתי כאן כמה ימים והייתם חסרים לי! בכל אופן מישהו יכול ליעץ לי איך ניתן להשיג פירוט שיחות מנייד של חברת סלקום? חן חן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירוט שיחות

הוספת תגובה

• תלוי

אסף
    23/06/2010

אם המכשיר רשום בחברה על שמך אז זה די פשוט. כמובן שתקבלי רק פרוט של שיחות יוצאות. עבור שיחות נכנסות צריך צו של בית משפט.
    אם המכשיר לא על שמך או שמכם אלא רק על שמו או על שם מקום העבודה אז לא נראה לי שזה אפשרי.
    יש לי פטנט מוכח בשבילך. מתי הוא מתעורר לעבודה? תקומי כל יום שעה לפניו. אחרי כמה ימים( לא מהיום הראשון. שלא יחשוד) קחי את הנייד שלו. תפעילי את הקומקום או מתקן להרתחת מים וכשיש קצת רעש אז תעבירי את הנייד שלו למצב שקט ואז את יכולה לעקוב כל יום מה הולך אצלו בנייד. זה בתנאי שהוא לא מוחק מספרים.
    ישנם מכשירים ששומרים היסטוריה גם אם את מוחקת מספר מסוים מתפריט השיחות. תבדקי את זה גם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאסף

אביבית
    23/06/2010

הי, תודה על המענה. עשיתי כבר את מה שהמלצת, ככה גיליתי שיחה למכון ליווי והודעות אחרות שלא משתמעות לשתי פנים. לצערי, הוא כנראה הבין את זה ומקפיד למחוק את השיחות וגם את ההודעות הנכנסות. איך אפשר להוציא היסטוריה? (שכחתי לציין כי המכשיר הוא מהעבודה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תלוי במכשיר

אסף
    24/06/2010

יש מכשירים שבהם יש אפשרות כזו. בכל אופן ממה שאני יודע את צריכה להיכנס לתפריט ואז לגשת ליומן שיחות. במכשירים שבהם יש אופציה כזו ישנה לשונית שנקראת יומו. תעברי אליה ותראי את כל מה שהטלפון עשה אפילו חודש אחורנית. כולל הודעות ושיחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו