מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת תשובהא23/06/2010
אני חייבת עזרה.
מאחר ואני עושה את הכביסות בבית , ומכבסת לבעלי את התחתונים אני כל הזמן רואה שהוא חוזר מעבודה עם שרידים של שפיך בתחתונים, כל כך נעלבתי מאחר ותדירות הסקס ביננו לא גבוהה.
שמתי את האגו בצד ושאלתי אותו לפשר העניין ופירגנתי לו שאם הוא מאונן בזמן העבודה אין לי שום בעיה אלה להיפך .
הוא מכחיש בכל תוקף וכל פעם ממציא לי סיפור אחר שאולי זה קרי לילה או הפרשות , ואין לו מושג מה זה.
רציתי לדעת אם החששות שלי לבגידה נכונות או שבאמת יש כזה דבר קרי לילה או הפרשות במשך היום .
כרגע אנחנו בפרידה על העניין הזה , עיזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבת תשובה
מיכל פאטל23/06/2010היי אנונימית,
ראשית יש כזו תופעה שנקראת קרי לילה.זו תופעה ידועה ואת יכולה לקרוא עליה בספרות המיקצועית.עם זאת, לא שמעתי אותך מנסה לברר עם בעלך כיוונים של בגידה באופן ישיר באמצעות
שיחה פתוחה וכנה.או בדיקה האם מצב היחסים המיניים ביניכם מטריד אותו ומה הוא היה מציע לעשות בעניין.אני חוששת כי את קופצת למסקנות מהר מידי.בדקי עימו.
בנוסף, אתם יכולים להתייעץ ולברר תופעה זו עם איש מיקצוע כמו אורולוג או סקסולוג.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מקצועית
אביבית24/06/2010הי, קרי לילה כשמו כך הוא: הפרשת זרע שקורית בלילה! לא מתוך מצב של ערות! לצערי לא יכולה לחשוף את השכלתי או מקצועי אך תשובה זו מקצועית. האם מדובר בזרע? האפשרות השנייה שיכולה להיות היא שמדובר בהפרשה מאיבר המין בעקבות מחלה של השופכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבת תשובה
א24/06/2010היי אביבית ..
עושה רושם שמדובר בזרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?