חייבת תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת תשובה
    א
    23/06/2010

אני חייבת עזרה.
    מאחר ואני עושה את הכביסות בבית , ומכבסת לבעלי את התחתונים אני כל הזמן רואה שהוא חוזר מעבודה עם שרידים של שפיך בתחתונים, כל כך נעלבתי מאחר ותדירות הסקס ביננו לא גבוהה.
    שמתי את האגו בצד ושאלתי אותו לפשר העניין ופירגנתי לו שאם הוא מאונן בזמן העבודה אין לי שום בעיה אלה להיפך .
    הוא מכחיש בכל תוקף וכל פעם ממציא לי סיפור אחר שאולי זה קרי לילה או הפרשות , ואין לו מושג מה זה.
    רציתי לדעת אם החששות שלי לבגידה נכונות או שבאמת יש כזה דבר קרי לילה או הפרשות במשך היום .
    כרגע אנחנו בפרידה על העניין הזה , עיזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת תשובה

הוספת תגובה

• חייבת תשובה

מיכל פאטל
    23/06/2010

היי אנונימית,

ראשית יש כזו תופעה שנקראת קרי לילה.זו תופעה ידועה ואת יכולה לקרוא עליה בספרות המיקצועית.עם זאת, לא שמעתי אותך מנסה לברר עם בעלך כיוונים של בגידה באופן ישיר באמצעות
    שיחה פתוחה וכנה.או בדיקה האם מצב היחסים המיניים ביניכם מטריד אותו ומה הוא היה מציע לעשות בעניין.אני חוששת כי את קופצת למסקנות מהר מידי.בדקי עימו.

בנוסף, אתם יכולים להתייעץ ולברר תופעה זו עם איש מיקצוע כמו אורולוג או סקסולוג.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מקצועית

אביבית
    24/06/2010

הי, קרי לילה כשמו כך הוא: הפרשת זרע שקורית בלילה! לא מתוך מצב של ערות! לצערי לא יכולה לחשוף את השכלתי או מקצועי אך תשובה זו מקצועית. האם מדובר בזרע? האפשרות השנייה שיכולה להיות היא שמדובר בהפרשה מאיבר המין בעקבות מחלה של השופכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת תשובה

א
    24/06/2010

היי אביבית ..
    עושה רושם שמדובר בזרע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו