מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת תשובהליאן24/06/2010
אשמח לעוד התייחסיות של הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית-
בני24/06/2010בישראל פרטיות של אדם מעוגנת בחוק יסוד כבוד האדם וחירותו הקובע כי "כל אדם זכאי לפרטיות ולצנעת חייו"
אם נתעלם לרגע מצנעת הפרט,זכויות האדם, ושאר ירקות,,,---
עדיין לא הבנתי מדוע את מכניסה ראש בריא לתחתון מלוכלך,,,
אם היחסים שלך עם בעלך טובים ומספקים אז למה את מחפשת כתמים באישיות שלו,
ואם הם לא תקינים, וחסרים צרכים מסויימים בקשר הזוגי שלכם, אז מה לך ילדה כי תפשפשי בתחתוניו ? דברי איתו על הצרכים הלא מסופקים, ומשם תראי איך להמשיך,
וסתם שאלה היית מוכנה שמישהו יבדוק את הלבנים שלך ?
לא ציינת בן כמה הוא, לגבר צעיר ובריא תיתכן הפרשות גם במהלך עבודה פיזית, מאחר והוא חושב עלייך כל הזמן,,,---
ולסיום - אני הייתי מעיף את אשתי דרך החלון,,, (מזל שיש סורגים,,,),* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
אביבית24/06/2010אני מניחה שענית לא' איתה התכבתי בנושא. לא מבינה למה אתה מתקומם. מה ההבדל בין "לחפש בתחתונים" ובין לחפש בנייד/מחשב/כיסים או כל מקום אחר. אם הבנתי נכון היא לא ממש חיפשה אלא ראתה בזמן הכביסה... אז אל תעיף את אישתך כל כך מהר..............
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביבית-
בני25/06/2010טוב לראות אותך כאן,
זה אומר שאת נושמת חיה ובועטת,
לא יודע זה נשמע לי מגעיל להסתכל ולבדוק ,
מה גם שברור שאין להם תקשורת בסיסית, כי אחרת הם לא היו מגיעים לזה,
משהו מריח לי לא טוב, ולא מהזרע של בעלה,,,
או שהם זוג מאוד צעיר, או שהם שייכים לדת כלשהיא,
היו לי כמה תשובות בנושא, ובחרתי דווקא את הסגנון המתריס,
יכולתי לכתוב, שזה קרי לילה וכל מה שאת כתבת, אבל זה כבר שייך לפורום סקס נוער,
מה היא לא יודעת מה זה קרי לילה נו באמת,,,
מה היא לא יודעת מה זה טיפות פרי קאם, היא לא שמעה על זיבה ועוד ועוד ?
היא רוצה לדעת האם בעלה בוגד בה ?
אם הוא בוגד אז הזרע אמור להישאר לו על התחתונים ? נו מה קורה לכם ?
הוא מאונן בעבודה בצורה כזו שהוא לא יכול לגשת לנקות ?
מדובר פה בשני פסיכים אני אומר לך,,,
לדעתי זה סטייה של ממש לחפש כתמים של זרע בתחתונים של מישהו אחר, גם אם הוא בעלך,,,
אני מבין נשים שמחפשות כתמי אודם, ריח של בושם וכו', אבל זרע ?
בן אדם נורמלי לא משאיר כתמי זרע גם אחריי קרי לילה, מה הוא דפוק, מה הוא נער מתבגר עם חצ'קונים בפנימייה דתית ? איך אפשר בכלל ללכת עם זה יום שלם,
לכן אני סבור שזה לא האישו כאן, ויש פה בעיה יותר רצינית,
ואת יודעת מה ?
אני מוכן להתערב איתך, מה את אומרת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני היקר
אביבית25/06/2010מה קרה? הסורים על הגדר? מי הכעיס אותך כל כך. בכל אופן נעים לקרוא אותך גם כשאתה עצבני. זה אפילו יוצא לך שנון יותר. אני חיה ונושמת, את הבעיטות אני שומרת לבעלי.
לגופו של עניין (או של תחתון), אין לי אבחנות בתחום הנפש, רק בתחום הגוף. אני מסכימה איתך שזה מוזר, אבל מוניקה לוינסקי עשתה קריירה ממשהו דומה :). בכל אופן אהבתי את רעיון ההתערבות. מעבירה את הכדור למגרש שלך. שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבני
א25/06/2010היי בני ...
עושה רושם שאתה בחור עם ראש על הכתפיים, חבל שאתה משתמש בשפה לא מתאימה כלפי אנשים שאתה לא מכיר.
שהיהי לך המשך יום מקסים ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא-
בני25/06/2010אני מתנצל בפנייך , ומבקש את סליחתך,,,
הייתי אתמול במצב קרבי חבל"ז,
לפעמים בא לי להשתעשע ולהוסיף קצת צבע לפורום, אבל אתמול ושימי לב לשעה שהגבתי,,, לא הייתי במיטבי,
מקווה שתסלחי לי,
שבת שלום,
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבני
חגית05/07/2010לבני שלום לך
עושה רושם שאתה מאוד מאוד טעון,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?