מה עלי לעשות ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עלי לעשות ?
    רונית
    24/06/2010

מלי יקרה סוף סוף מישהו נגע לליבי, הצליח להעיר בי איזה רגש ודרך המילים שלך קמתי לתחייה .
    אני נבגדת טרייה גיליתי זאת ביום הנישואים ה 20 שלנו (בחודש שעבר). מאז אני מרוסקת אני קוראת בפורום על זוגות שעברו טיפול והגיעו למקום טוב יותר ולא ברור לי על מה הם מדברים בכלל ואת באומץ רב חשפת פן אחר ולכן ההזדהות שלי איתך היא מלאה. נכון להיום אני מרוסקת אנחנו בטיפול פעמיים בשבוע כל מפגש שעתיים מצבי היום קשה יותר מאשר ביום הגילוי אני לא רואה שום אור בקצה המנהרה אני שוקעת אני שונאת אותו אני רוצה שהוא יעוף מהבית ואין לי אומץ לעשות זאת בגלל הילדים. אני חושבת שאולי יהיה " קל " יותר שכרגע כל אחד יגור בנפרד וננסה טיפול זוגי אולי אפשר יהיה לשקם אם לא נגור באותה דירה ונהיה תקועים אחד בתוך התחת של השני 24 שעות ביממה.מגן עדן טסתי לגהנום היום אני מבינה שגן העדן היה בועה והחיים לא התנהלו כתקנם . אף פעם לא רבנו יצאנו המון בילינו, נסענו לחו"ל עם חברים ולבד ,צימרים ,מכוניות ,בגדים מכל טוב אבל בשנתיים האחרונות משהו קרה כבר לא היינו "החברים הטובים " הוא השתנה ואני ראיתי ושתקתי לא ברור לי למה ? הוא יצא המון בלעדיי עם חברים שידעתי שהם בוגדים אבל כ"כ סמכתי עליו וידעתי שהוא בחיים לא יבגוד בי כי אנחנו מאוהבים הוא היה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים אהבה אמת עד לחודש שעבר ולכן הכאב הוא כפול מעבר לזה לא סיפרתי לאף אחד אין לי למי לספר והכאב קשה מנשוא אני נחנקת הילדים שלי יודעים הכל הם שותפים לסוד והם פוחדים שנתגרש מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עלי לעשות ?

הוספת תגובה

• רונית-

בני
    24/06/2010

אני מבין שאת מחפשת מה לא בסדר איתך, והשאלות הקשות האם והאם והאם,,, מטריפות את דעתך, אז הרשי לי לומר לך כמה מילים,
    ראשית כל שאפו על 20 שנות נישואין, כל הכבוד שהחזקתם מעמד עד כה, זה בכלל לא מובן מאיליו,
    וכדי שתפנימי את הכללים הבאים:
    1 את לא אשמה במצב שנוצר, נקודה.
    2 את חייבת לשבור שיגרה, ולצאת בכוח מהבית,
    3 הגיע הזמן להבין שהחיים לא בשליטתנו כלל,
    4 הבחירה כיצד לקבל ולהעביר את החיים הלאה תלויה בנו בלבד,
    5 מה שהיה מת, העבר אין,
    6 העתיד בידיים שלך, את בוחרת כיצד לחיות אותם,
    7 כמו בכל אירוע טוב או רע, צריך להפיק לקחים, ולהיבנות ממנו,
    8 כל אדם עובר משבר כלשהוא בחיים שלו, השאלה היא איך הוא מתגבר ויוצא מחוזק מזה,
    9 יש לך הזדמנות לצמוח דווקא מתוך הכאוס שנוצר, דבר שלא היה מתאפשר ללא המקרה,
    10 גם בימים הכי קשים, אל תוותרי על העקרונות שלך,
    11 מותר לך לבכות, להתעצבן, להראות חולשה, לפרוק, אבל לא להתפרק !
    12 תמשיכי בטיפול, רק אם זה עושה לך טוב,
    13 תבדקי אפשרות לטיפול פרטני בבעיות שלך, ברצונות שלך,
    אם יש שאלות אני כאן,
    בהצלחה
    בני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאסוף את השברים

אביבית
    24/06/2010

קראתי והזדהיתי עם כל מילה. אצלי זה קרה אחרי 13 שנות נישואין. הכתובת תמיד על הקיר ואנחנו בוחרות שלא לקרוא אותה. אי אפשר להאשים אותנו, האמת היא לא קלה. וזה כואב. גם אני עדיין לא התאוששתי ואם יש רגע שבו אני שוכחת מיד אחריו מגיעים עוד 10 רגעים שמזכירים לי הכל. נתנו לי כאן הרבה עצות, כולן חכמות וכולן טובות ומה שברור לך כשאת מייעצת לאחרים קשה לי שבעתיים כשמדובר בך. אני חושבת שצריך להתייחס לזה כמו אל אבל. גם כאן צריך תקופת הסתגלות כדי להבין ולעכל. מותר לשקוע. להתכנס ובסוף גם יבוא לך הכוח להחליט ולעשות מעשה, כל מעשה. תמיד אפשר לקום וללכת, זה מה שאמרתי לעצמי. בעלי יודע בשלב זה שאני איתו רק מתוך שיקול קר של ביית וילדים. אין כאן אהבה, לא כרגע. אולי בהמשך היא תגיע אלי ממנו או ממישהו אחר אני חושבת שאז אדע יותר.
    *
    *
    חיבוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו