מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עלי לעשות?ליאן24/06/2010
אני נשואה שנתיים וחצי בת 38 עם ילד בן חצי שנה, כשההיתי חברה של בעלי אחרי 4 חודשים ,יום אחד הוא שכח את הפלא' בבית ויצא לעבודה, נכנסתי לפלא' שלו בשביל לאתר את המשרד שיודיעו לו שהוא שכח, והסקרנות לקחה אותי לבדוק סמס. ופה צנח לי הלב.... גליתי סמס מבחורה על תאום מפגשים לבית קפה.. לא אמרתי כלום ... והמשכתי לבדוק במשך כמה חודשים נוספים ,וראיתי שיש קשר לפחות פעמיים בשבוע, יום אחד תפסתי אותו לשיחה ושאלתי מי זאת, וסיפרתי שאמרו לי שראו אותו,( לא רציתי להסגיר את עצמי) והוא אמר זאת האקסית שלו, ושאין שום עניין הם נשארו ידידים (עלק), יש לו משפט קבוע אין כזה דבר ידידים ידיד רק רוצה לזיין , אבל כשזה נוגע אליו אין לו הסבר!
אחרי כמה חודשים שהעניין כאילו נשכח, היתה לנו מריבה ונסעתי להורים, התפייסנו ושחזרתי הביתה הוא נכנס להתקלח ושוב חיטטתי בטלפון , וראיתי הודעה ממנו בזמן שלא ההיתי : מותק את מוזמנת לקפוץ . כשהוא יצא שאלתי אותו אם הם עדיין בקשר , והוא אמר שמה פתאום. אמרתי לו בוא ונראה את הטלפון שלך ,בידיים רועדות ובלי ברירה הוא הבין שהוא נפל... בכיתי וכ"כ נפגעתי , והוא אמר שהוא שקרן ואפס . נפרדנו , ובסוף שוב חזרנו ותוך כדי נולד הילד, אני יודעת שהם עדין בקשר , כשאני שואלת הוא אומר שהיא מתקשרת אבל הם לא נפגשים.
לא מאמינה בשיט ... השבוע היתה מריבה וחשפתי בפניו שחיטטתי ואני יודעת ממקור ראשון , שוב אמר שאין כלום וזו ידידות לשמה, ואמר יותר מזה בואי נתקשר אליה נשים אותה ברמקול ונחשוב איך לגרום לה להגיד עם שכבתי איתה , מוכן גם למוכנת אמת , ולפירוט שיחות, לא הסכמתי לכלום ועזבתי שוב את הבית עם הילד, מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עלי לעשות? - לקבל החלטות
דליה שוורץ26/06/2010ליאן שלום,
את יודעת שבעלך מנהל סוג של קשר עם משיהי אחרת, עזבת את הבית והחלטת לחזור. זה לא נפסק. או שתנסי להבין ממנו מה חסר לו בזוגיות או שתחליטי אם את מוכנה לחיות במערכת יחסים שיש בה בעל שמפלרטט או בוגד. את יודעת את העובדות ואת תצטרכי להחליט אם מתאים לך או לא מתאים לך לחיות בזוגיות הזו.
נסי אימון אישי - יעזור להגיע להחלטות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?