חושד לבגידה..צריך עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חושד לבגידה..צריך עצה
    דניאל
    25/06/2010

היי
    בזמן האחרון אני חושד בחברה שלי. בזמן האחרון היא לא מרבה להוציא את הטלפון מהתיק..ולרוב הוא על רטט (מה שתמיד היה). נכנסת איתו למקלחת וכו'. מתוך אינטואיציה הרגשתי לא בנוח וחשדתי. לפני כחודש היא קיבלה הודעה לפלא מבחור שהייתה איתו בעבר..כלומר לפני שנה, בהודעה לא היה כתוב כלום! אני התחרפנתי מזה ולה לא הייתה ממש תשובה מעבר לאני לא יודעת..העשה מה שאתה רוצה וכו'..
    אמרתי לה לשלוח לו בחזרה והיא שלחה לו- " מה אתה רוצה?"ואני בכלל אמרתי לה לכתוב רק "מה?".
    היא מנסה לעשות הכל כדי שהרגע..דואגת לומר לי עד כמה אוהבת וכו.
    נק' חשובה באמת שאני מרגיש שהיא אוהבת אותי ורוצה אותי..אנחנו הרבה זמן יחד והייתה לנו פרידה שבא היא הייתה עם בחור אחר-אותו בחור. החזרה הייתה קשה ועשינו הרבה כדי לשקם את העבר.
    בכל מקרה אני נוטה להירגע ולהאמין שאין כלום ואולי באמת בטעות הוא שלך הודעה, וכך הוא בעצם באמת הגיב להודע שלה ..שנשלח לו בטעות. אבל משהו מטריד אותי מאוד..!
    אשמח לקבל חוות דעת על המצב בכלל ועל משמעות אולי נסתרת בקבלת הודעה ריקה..
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חושד לבגידה..צריך עצה

הוספת תגובה

• חד משמעי

רון
    25/06/2010

בגידה !! בלי צל של ספק !

טלפון במקלחת ?!?! בגידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי..אז?

דניאל
    25/06/2010

הרבה דברים לא נשמעים ונראים טוב..השאלה מה פשר ההודעה הריקה??
    דבר שני..אני נמצא במצב שאני חייב הוכחה, חייב לדעת בוודאות.
    איך אני בודק?
    אם אצליח להשיג את רשימת השיחות שלה של הפלאפון מהחברה עצמה...אוכל לדעת בוודאות האם הייתה בקשר עם מישהו חשוד. איך אוכל לעשות דבר כזה?
    ואם יש בכלל עצות לגלות את האמת אשמח לשמוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידידי

רון
    25/06/2010

הודעה ריקה - את לבד ?

אל תהיה תמים אישי היקר

זרוק את הטינופת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי..אז?

דניאל
    25/06/2010

הרבה דברים לא נשמעים ונראים טוב..השאלה מה פשר ההודעה הריקה??
    דבר שני..אני נמצא במצב שאני חייב הוכחה, חייב לדעת בוודאות.
    איך אני בודק?
    אם אצליח להשיג את רשימת השיחות שלה של הפלאפון מהחברה עצמה...אוכל לדעת בוודאות האם הייתה בקשר עם מישהו חשוד. איך אוכל לעשות דבר כזה?
    ואם יש בכלל עצות לגלות את האמת אשמח לשמוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבדוק

אביבית
    25/06/2010

נראה לי יותר פשוט וזמין לבדוק בנייד את רשימת השיחות וההודעות. תחכה לשעת כושר (נגיד כשהיא ישנה, או בשירותים או יורדת לזרוק את הזבל... ). תבדוק איפה היא מסתובבת. אם יש ערב שאתם לא נפגשים (במידה ואתם לא גרים יחד) תפתיע אותה. קצת אילתור ותושייה חביבי. כולנו עשינו/עושים את זה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

דניאל
    25/06/2010

אני יוצא מנקודת הנחה שאחרי כל הבלאגן זה כבר לא קורה..ואם כן אז לא בזמן הקרוב!
    שנינו לומדים ולא גרים יחד..אין לי את כל התנאים לבדוק בדרכים שהעלת. מה גם שאם אבדוק סביר להניח שאין שם כבר כלום.
    אני חייב לדעת איך אני משיג את הפירוט שיחות שלה? אינטרנט..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חושד בבגידה

דליה שוורץ
    26/06/2010

דניאל שלום,
    כ"כ חשובה לך האמת אבל מבחינתך יש רק אמת אחת. אם היא תגיד שזה לא נכון אז אתה לא מאמין לה אז בשביל מה להמשיך לחקור. אתה הרי החלטת מה התשובה. תחשוב מה היית עושה אם היא היתה אומרת שזה כן נכון. כשהיא אמרה שזה לא נכון בחרת לא להאמין לה אז למה למשיך לרצות את האמת. יש לך שתי אפשרויות, או להאמין לה ולהמשיך הלאה, או להתחיל לעשות מה שהיית עושה אם היית יודע שזה נכון והיא מדברת איתו בטלפון....

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דליה

דניאל
    26/06/2010

אני מאוד מבין את הגישה שלך וגם מצדיק אותה, אך זה לא כל כך פשוט כמו שז נראה.
    דבר ראשון אני לא בטוח בזה, כלומר היו דברים וישנם הרגשות אך לא מוכחות ואחרי הרבה דברים שעברנו יחד התערער לי הביטחון. אני נמצא במצב גם בחיים וגם בקשר שאני חייב לדעת בדרך כזו או אחרת את האמת- חייב הוכחה.
    אני לא במצב שאני יכול להסתמך על הרגש והאינטואיציות ואולי על רמזים-עצוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה

מיכל
    28/06/2010

יקירי היא רק חברה וכבר יש עננה נוראית , פשוט תבדוק לעומק לתראה מה קורה, כן או לא. אם כן תחתוך כי בנישואין רק מסתבכים השקרים, כי יש ילדים רכוש ועבר..אני במקומך אומרת שלום יפה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו