מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטול הסכם גירושיןEVA27/06/2010
שלום רב,
הנישואין שלי ושל בעלי עלו על שרטון.
ניגשנו שנינו לעורך דין וניסחנו הסכם גירושין וחתמנו עליו.
נכון לעכשיו נשלחה בקשה לפתוח תיק בבית דין לענייני משפחה ולקבוע דיון לאישור ההסכם.
כמו כן במקביל נשלחה בקשה לפתיחת תיק בבית דין רבני.
נכון לעכשיו אני מתחרטת ולא מעוניינת להמשיך עם התהליך, למרות שבעלי כן מתעקש להמשיך בתהליך.
איך אני עוצרת כרגע את התהליך?
במידה וכבר נקבע תאריך לדיון בבית דין לענייני משפחה, האם עדיף פשוט לא להגיע, או שכן להגיע ולומר לשופט שיש לי הרהורי חרטה?
מה ההשלכות של מקרה כזה?
אשמח לתשובתכם המהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי-
בני27/06/2010אם לא תגיעי לדיון, יחליטו בלעדייך,
עדיף שתנסי כבר מהיום לנהל את התהליך בגישור,
חוץ ממה שזה יותר זול, ומהיר, ודואג לכל הצרכים שלך, כי את זו שמביעה את הצרכים האמיתיים, וע"פ זה יושק דבר,
היתרון הגדול הוא, שייתכן ובגישור הצד השני יפשיר את היחסים העכורים, כי הוא יראה מולו את אשתו בצורה טבעית, ואולי יפקח את עיניו לראות את הצדדים הטובים שבך,
בגישור מרצון, אתם לפחות נשארים ידידים, והכל נעשה בהסכמה,
---
אז שוב , אם עדיין יש לך תקווה מהיחסים הללו, תמשכי אותו לגישור מרצון, כשאת לא מגלה לו את הכוונות שלך, כלומר הוא בא לפרידה מרצון, ואת באה להפשרת יחסים, כמובן תקחי את זה כניסיון שיכול להצליח, ויכול להתפשל, הרווח גם בבפישול, הוא כאמור פרידה בלי הרבה מריבות, ללא שריפת כסף וזמן מיותר,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהEVA -ביטול הסכם גירושין
מיכל פאטל28/06/2010שלום לך,
צר לי, אך את מפנה שאלה שלא מתאימה לפורום זה.על מנת לקבל תשובות ברורות ומיהמנות ,עלייך להיוועץ בע"וד העוסקים בדיני אישות.לשם כך תוכלי לגשות ללשכות הציבוריות של נע"מת, וי"צו או ש"יל הפזורות בערים השונות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי EVA
ענת - מגשרת29/06/2010הי, במידה וכבר חתמתם על ההסכם, הרי שהוא מחייב חוזית בדיוק כמו כל הסכם אחר. בבואכם לאשר את ההסכם בפני בית המשפט לענייני משפחה או ברבנות, תוכלי לומר שאין את מרגישה נוח עם ההסכם. במקביל, את יכולה לנסות להתיר את ההסכם בדרך משפטית מקובלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי EVA
ענת - מגשרת29/06/2010הי, במידה וכבר חתמתם על ההסכם, הרי שהוא מחייב חוזית בדיוק כמו כל הסכם אחר. בבואכם לאשר את ההסכם בפני בית המשפט לענייני משפחה או ברבנות, תוכלי לומר שאין את מרגישה נוח עם ההסכם. במקביל, את יכולה לנסות להתיר את ההסכם בדרך משפטית מקובלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?