במקום אחר כאן נכתב על נכדים מתרחקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• במקום אחר כאן נכתב על נכדים מתרחקים
    תום
    28/06/2010

איזה כיף ! לאחרונה נולד תינוק שהוא הבן של בתי. אבל אשתי (עדיין) לא טרחה להודיע לי על כך, כי כבר בעבר אמרה: "אני רוצה את הנכדים רק לעצמי !" מזל שמישהו אחר התקשר לספר לי שנולד "לי" נכד. עכשיו אני חושש אפילו לבוא לבקר את היולדת (בתי) ואת הנכד ואת משפחתם, כי אם אשתי תהיה שם, מה שיש להניח שיקרה, אני עלול להתקל בעוינות מצדה, ש'תטעין את האויר בחשמל', אם לא גרוע מזה. זה כמובן יפגע בבת שלי, מה שאינני רוצה ! התוצאה, אני ממודר ומורחק ומפוחד מפני כל 'התקלות' עם אשתי, שבודאי תהיה צמודה לבתנו ולילוד ככל שתוכל, לאחר שהצהירה: "אינני רוצה יותר להיות במחיצתך !" מה עושים ? אז האם עלי לקנא בסבים וסבתות שלפחות עד התבגרם, נכדיהם שמרו איתם על קשר, שהם צריכים לקנא בי על האכזבה שהיא נחלתם, בעוד לי היא לא תהיה, כי קשר עם הנכד לעולם לא יהיה לי, ב"חסדי" אשתי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תיקונים בדבריי הקודמים

תום
    28/06/2010

מכיוון שאין כאן באתר אפשרות לערוך את הכתוב לאחר הצגתו ולתקן טעויות-הקלדה (ישנם פורטלים בהם זה אפשרי), אני ניאלץ להעתיק ולהציג שוב אותם הדברים, לאחר עריכה קלה: איזה כיף ! לאחרונה נולד תינוק שהוא הבן של בתי. אבל אשתי (עדיין אשתי) לא טרחה להודיע לי על כך, כי כבר בעבר היא אמרה: "אני רוצה את הנכדים רק לעצמי !" מזל שמישהו אחר התקשר לספר לי שנולד "לי" נכד. עכשיו אני חושש אפילו לבוא לבקר את היולדת (בתי) ואת הנכד ואת משפחתם, כי אם אשתי תהיה שם, מה שיש להניח שיקרה, אני עלול להתקל בעוינות מצדה, ש'תטעין את האויר בחשמל', אם לא גרוע מזה. זה כמובן יפגע בבת שלי, מה שאינני רוצה ! התוצאה, אני ממודר ומורחק ומפוחד מפני כל 'התקלות' עם אשתי, שבודאי תהיה צמודה לבתנו ולילוד ככל שתוכל, לאחר שהצהירה: "אינני רוצה יותר להיות במחיצתך !" מה עושים ? האם עלי לקנא בסבים וסבתות שלפחות עד התבגרם, נכדיהם שמרו איתם על קשר, או שהם צריכים לקנא בי על האכזבה שהיא נחלתם, בעוד אני לא אצטרך להתאכזב, כי "בחסדי אשתי", לי קשר עם הנכד לעולם לא יהיה ? מי צריך לקנא במי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מתביישת
    29/06/2010

קודם כל מזל-טוב. איפה בתך בתמונה ?האם לה אין שום אמירה בענין?אני בטוחה שאם תחליט לבקר תוכל לתאם עם בתך,היא לא צד בפרידה.......ומה אשם נכדך החדש ? בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו