פרידה ובגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה ובגידה
    אילה
    29/06/2010

אנו זוג העומד בפני פרידה בהחלטה משותפת של שני הצדדים. ברצוננינו להפרד יפה ובלי מלחמות כעסים ועלבונות, לשאלתי אם יש לו מאהבת, השיב בשלילה, חיפוש ובדיקה קטנה שלי, העלה שאכן יש לו. שאלתי היא אם מצב זה עשוי לשפר איכשהו את מעמדי בהסכמי הפרידה.
    תודה, רותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה ובגידה

הוספת תגובה

• רותי

שמרית
    30/06/2010

רותי שלום,

לפני כמה חודשים התייעצתי עם עורכת דין.

והיא אמרה לי - בגירושים הרכוש המשותף החשבונות מתחלקים חצי חצי - לא משנה אם הוא בגד בך או לא... אלא אם כן תצליחי להוכיח שהוא בזבז עליה כספים (כגון:בתי מלון,נסיעות לחו"ל וכו"..)

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רותי

אסף
    01/07/2010

אין חוק נגד בגידות.אז מה שאת יכולה לעשות זה רק לצעוק עליו. החוק מגן עליו ואפילו על צעקות את יכולה להיעצר. הרי בעיני החוק הוא המסכןואת הפושעת. ואם את לא רוצה מלחמות ושהכל ייגמר על מי מנוחות תבלעי את הרוק ותעזבי את זה. תשמעי לי. גם אם תוכיחי שהוא בזבז עליה מכספכם המשותף( מה שאני בספק אם תצליחי כי בדרך כלל הבוגדים משמידים ראיות כמו קבלות למיניהם) הרי זה יסתכם בסכום לא משמעותי. אז תורידי את דגל הקרב כי אם תכנסי איתו ראש בראש שניכם תפסידו אפילו שלדעתי הוא צריך לשלם על זה שהחזיק מאהבת מאחורי גבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה ובגידה

מיכל פאטל
    01/07/2010

שלום רותי,

שאלתך אינה מתאימה לפורום זה. עלייך לפנות לפורום העוסק בתחום המשפטי, ובאופן ספציפי
    לעו"ד העוסק/ת בדיני אישות.כמו כן תוכלי לקבל מענה בסניפי שי"ל הפזורים בערים השונות.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו