מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה מבן זוג לאחר 10 שניםדנה01/07/2010
שלום,
חברי הציע לי נישואין בהיותנו חברים במשך עשר שנים בתקופה בה הזוגיות של שלנו היתה במשבר עצום. הרגשתי שאנחנו מתרחקים, לא היה בינינו מין ופיתחתי באותה תקופה רגשות חזקים כלפי מישהו אחר. היינו במשך שנה וחצי בטיפול זוגי וגיליתי לו על כך בטיפול. הוא די התעלם מזה כל התקופה עד שהחלטתי לעזוב את הדירה המשותפת. כיום שנה וקצת אחרי אני מצטערת על כך שעזבתי כי אני מאוד מתגעגעת אליו. עזבתי אותו לאחר התלבטויות של שנים אך אני יודעת וגם אז ידעתי שאין תחליף לאהבה שהרגשתי כלפיו כל השנים. אבל היה לא קל לחיות יחד למרות היותו בן אדם מיוחד במינו. אני מניחה שזה עניין של התאמה. כיום יש לו חברה אחרת כמה חודשים שמאיימת עלי שהיא תלך להתלונן עלי למשטרה במידה ואצור איתו קשר. הוא ביקש שלא אתקשר אליו יותר או אצור כל קשר. אני מבינה זאת מצד אחד אך מצד שני זה מאוד קשה. ניסיתי לעשות הכל כדי לחזור אליו אבל אני נתקלת באטימות מאוד גדולה מצידו בכל פעם. בעיקר מאז שהוא עם אותה חברה שלוחצת עליו למסד את הקשר... אשמח לתגובתכם המעודדת או הכנה ,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה - תרפי
שמרית01/07/2010שלום,
הייתם בטיפו ל זוגי שנה וחצי - זה פרק זמן לא מבוטל ובכל זאת החלטת לעזוב את הדירה..
כמו כן, את גם מספרת שפתחת כלפי מישהו אחר רגשות עזים (סתם סקרנות - למה לא מימשת את זה למה לא הלכת אליו?)..
כנראה שאולי בכל זאת הוא לא הגבר שמתאים לך וגם אם את חושב ת שהוא כן מתאים לך
ועשית את טעות חייך שלא הערכת מה יש לך ביד. קחי אחריות על ההחלטות שלך ותפסיקי לנסות להרוס לו את הזוגיות החדשה שהוא בונה.
החברה שלו צודקת (תרפי ממנו-מהם) ,היה לך את הצאנס שלך ואת זאת שהחלטת לעזוב -
תכבדי את רצונו - אל תתקשרי אליו.. יש לו זכות מלאה לפתוח דף חדש...למה שהוא לא יהיה אטום..
בקיצר,תעזבי אותם במנוחות (אני לא רוצה להיות יותר בוטה - למרות שצריך שמישהו ינער אותך)
תמצאי לך חיים משלך אהבה חדשה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדנה
אביבית01/07/2010הי דנה, ממה שכתבת אני מבינה ששנה וחצי אתם לא יחד והצלחת לחיות עם זה, עכשיו כשיש לו זוגיות חדשה צפים ועולים כל מיני רגשות. להבנתי רגשות אלו קשורים יותר לחוסר היכולת שלך לקבל את העובדה שמצא זוגיות חדשה מאשר לרגשות האמיתיים שיש לך כלפיו. מנסיון שלי מה שהתקלקל פעם אחת, ימשיך להתקלקל גם בהמשך ומה שנראה לך עכשיו כאיזו "שריטה" חביבה של התנהגות אחרי מספר שנים של חיים משותפים יהפוך לחריץ עמוק. בשם האהבה והרומנטיקה אנחנו נוטות ליחס לעצמנו תכונות ריפוי והבלגה חסרות גבולות. שטויות!!. ככה אחרי 10-20 שנה אנחנו מסתכלות על הגבר שחי איתנו ולא מבינות מה אנחנו עושות איתו, והוא מצד שני בורח החוצה כי נמאס לו שמנסים לתקן אותו.
תמשיכי הלאה. שכחת בעבר תשכחי גם עכשיו. תזכירי לעצמך למה ברחת ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה מבן זוג לאחר 10 שנים
מיכל פאטל01/07/2010שלום דנה,
אני מבינה לליבך וצר לי , אך תשובתי תהיה כנה כפי שביקשת.
עלייך להניח לחברך לשעבר ולהמשיך הלאה בחייך, ולאפשר לו ולבת זוגו להמשיך בחייהם.
הייתם בטיפול, הייתם בקשר זמן רב, לחברך היתה לפי דברייך נכונות לסלוח לך כשעוד הייתם יחדיו, אך התיזמון עבר, ואין זה הוגן להמשיך ולהפריע (אולי אף זה כרוך בהצקה...?) לאחר שעשית החלטות.עלייך לקח אחריות למעשייך והחלטותייך.
אולי מתוך האירוע הזה תוכלי ללמוד על עצמך, דפוסי התנהגותך במצבים מסויימים על מנת שלא לחזור על טעויות אלו במערכות יחסים הבאות.
בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?