לא יודעת מה לעשות....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות....
    דני
    02/07/2010

שלום!
    אני בת 26, נשואה לבעל מקסים. הבעיה היא אני, שיקרתי לו בקשר לאיזשהו פרט שקרה מזמן, לפני שהכרתי אותו בכלל. וכשסיפרתי לו הבנתי שזה נוגד את כל העקרונות שלו, ושאם הוא היה יודע זאת מהתחלה הוא לא היה מתחתן איתי בכלל.
    אני אוהבת אותו מאוד, ובנוסף אני בהריון עכשיו בחודש שביעי, אני רוצה לסיים את כל הקשר ביננו בצורה יפה כי מגיע לו יותר. הבעיה שאין לי לאן ללכת אני לא בקשר עם המשפחה שלי וכרגע בגלל ההריון אני לא עובדת.
    בבקשה עזרו לי, אני על סף התמוטטות, שקלתי לנסות לעשות משהו לעצמי ואני יודעת שאם לא הייתי בהריון הייתי מתאבדת כבר לפני כמה חודשים
    בבקשה עזרה דחוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות....

הוספת תגובה

• ובכן

ירון
    02/07/2010

ספרי קצת על המקרה ושתפי אותנו במהות העניין משום שאין דרך להבין ולתת לך מענה לסוגייה שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת?

אסף
    04/07/2010

אני מכיר פרט אחד בעברה של בת הזוג שבגללו גברים לרוב לא יכולים לסלוח לה אבל אני מעדיף שאת תספרי על זה.. בכל אופן אם את רוצה עזרה תצטרכי לספר לאנשים פה מה היה אותו פרט. יכול להיות שתהיינה ביקורות אבל יש גם שיתמכו בך.
    וממילא אף אחד לא יכול לזהות אותך. אז את יכולה לספר אם בא לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו