מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התאהבתי בגבר נשויא02/07/2010
שלום לכם,
התחיל איתי גבר נשוי בהתחלה סרבתי ולאחר פרק זמן מסויים הרגשתי שמתחילה להתאהב בו .
אחרי 7 חודשים שאנחנו ביחד הוא אמר לי שהוא עובר תקופה קשה בבית
.וביקש זמן לעצמו ,אני מתקשרת הוא בקושי מתיחס ומתעלם ממני לחלוטין.הוא לא משתף אותי בכלום ואיני יודעת מה עובר עליו,אני מתקשרת ומרגישהשאינו רוצה לדבר ,אף מספר פעמים לא ענה וניתק .אני בהלם לא יודעת מה עובר עליו ,מרגישה מושפלת וקרצייה .פתאום ביום בהיר הוא השתנה .
מה עליי לעשות ? אני באי ודאות לא יודעת מה קורה פתאום הוא נעלם לי ללא שום הסבר.(ברצוני לציין שדי לחצתי עליו בתקופה האחרונה ).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וואלה
ירון02/07/2010מה יש להבין ? דפק אותך טוב!! נהנה! נמאס! וזרק !!!!!!!!!!
עבד עליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון. אחינו
אסף04/07/2010אתה קורא לי וולגארי? (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי אסף
רון04/07/2010בוא נאמר שבסיטואצייה של ה*** משום מה הייתי רגוע מתמיד !! אני אפילו מופתע מזה איש טוב !!
לא בא לי להתייחס אליה בכלל !!
סוג הנשים הכי זניחות שיש בייקום
אוהב אותך אסף ומתנצל על המקרה ההוא......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולא שאתה לא צודק בתוכן.
אסף04/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרון רון
לי04/07/2010רון יש לך כול כך ידע אתה נותן פיטרונות .יש אפשרות לדבר איתך בפלפון אני לא יוצאת מהדכאון שלי כבר 5 חודשים בבקשה רון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי
רון04/07/2010יש לך אימייל ? הרי את יודעת שזה הזוי לחלק פה מספרי טלפון !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר נשוי
דליה שוורץ03/07/2010שלום לך א'.
את מאוד רוצה לדעת מה קרה לו אבל בעצם זה לא כ"כ משנה את העובדה שהוא בוחר כרגע לנתק את הקשר. האם מה שחשוב זה להבין מה קרה או להתנהג בהתאם למציאות. אם הוא בוחר לנתק קשר בלי להגיד למה אין לך דרך להשפיע עליו אך את כן צריכה להחליט מה את עושה. האם את ממשיכה להיות האישה שמתקשרת ומקבלת ניתוקים או שאת מפסיקה את זה וממשיכה הלאה.
הבחירה בידייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא מבינה מה עובר עליו?
סלעית04/07/2010התשובה נמצאת בכותרת השאלה שלך: הוא פשוט מאד נשוי!!!! וגם אם את חושבת שאת עושה עבודה טובה בללחוץ עליו, היי בטוחה שיש מישהי חכמה יותר, שחיה איתו יום-יום ואוהבת אותו עד כדי כך, שתעשה את אותה עבודה בדיוק, ועל הצד הטוב ביותר- הרבה יותר ממה שמאהבת אי-פעם תוכל לבצע. היא בחרה בו לפנייך, היא התחייבה לו במוסד הנישואין בנוכחות קרובים ואהובים, היא נמצאת איתו, נושמת אותו, ישנה איתו, מכירה את החולשות והחוזקות שלו טוב יותר, היא הקימה עמו בית בישראל ותעשה הכל כדי לא לפגוע בשלמות המשפחה שלה. איני מבינה מדוע אף אחד כבר אינו מכבד את מוסד הנישואין יותר?! עשי טובה לעצמך ולכל הנוגעים בדבר ופשוט מאד תתרחקי. מצאי לך חיים עם מישהו פנוי. ויש הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא
שימחה04/07/2010אשמח לפגוש בך בפורום הזה בעוד מספר שנים כאשר בעלך יבגוד בך
רק בצורה כזו תלמדי דרך ארץ.
הגבר שלך נשוי יש לו אישה בבית פגעת בה הרסת לה את החיים גרמת לה לחיות
בחשדנות יום יומית בכאב אין סופי והכל בגלל שלא הצלחת לעצור את עצמך...
כרגע אתפ פיתים את דפקת אותו והוא דפק אותך... הוא חרא של בן אדם ואת חרא של בן אדם
כולי תקווה שלא תצאי מהתחושות איתם את חיה לעולם...
ככי את עצמך בידים לכי לטיפול ותבדקי איך הבאת את עצמך למצב הזה.
כולי תקווה שאשתו לא באמת יודעת וחייה לא נהרסו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאלה תיתחפפי
לי04/07/2010מה את לא מבינה .נשים סוג כמוך שאיון להם כבוד זה מה שמגיע לכם.הוא השתמש בך כדי להעביר את הזמן וזהו את כבר לא מזיזה לו. ונתן לך בעטה בתחת{אל תישכחי שיש לו אישה בבית ששווה יותר מסתם אחת כמוך.תיתקדמי תיתקדמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטאט
לי04/07/2010א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה לא הבהרתי את עצמי
א05/07/2010שהתחלתי איתו את הקשר הבנתי שגם גם ככה מתכוון לעזוב את הבית בלי שום קשר אליי .
ככה שלא הייתה לי שום כוונה לפרק משפחה או לפגוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב שהבהרת את זה כפרה
אסף05/07/2010רק שזה קצת סותר את ההצהרה הראשונה שלך שרק אחרי שבעה חודשים הוא אמר לך שהוא עובר משבר בבית. זה קצת לא הסתדר פה לאנשים.כנראה בגלל זה הביקורות. אף אחד לא אוהב הורסי משפחות.
לילה טוב וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן
רון05/07/2010אל תבלבלי תשכל ! כאשר תכלס תראי מסמך גירושין רק אז תתחילי את המהלך שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובתכלס
אסף05/07/2010נראה לי שהוא מכר לך את הסיפורים הרגילים של הזאבים שמחפשים נשים תמימות ,מספרים את סיפורי" רע לי בבית. אישתי לא מבינה אותי", טועמים קצת דבש ואחר כך מנסים להיפטר מצנצנת. תקבלי את העובדה. הנבלה ניצל אותך למטרותיו. תשלימי ותתגברי. אם הוא היה רואה בך יותר מסתם זיון הוא היה מחפש את קרבתך ואת כתפך כדי לספר לך על מה שמעיק עליו. אבל לא. האדון עובר משבר בבית ואת לא חלק מחייו יותר. אם הוא אמר לך מהתחלה שהוא רוצה לעזוב את הבית אז מה מפריע לו התקופה הקשה בבית?להיפך. זה היה צריך לדרבן אותו לעזוב . לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי א. את נשואה או פנויה?
איל07/07/2010איך זה שלא התייחסת בכלל למצבך האישי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיכסס ימגעילה !!!!
ב.09/07/2010נמאס כבר מכל הנשים האלו שאין להם חיים והם כל-כך יצורות ורובם גם רוסיות , שנטפלות לגברים שלנו, מפתות עם זיון טוב ואחרי זה מתפלאות למה הם נשארים איתנו , עם נשים חכמות קריריסטיות שלא צריכות גבר כדי להתקדם.
תעברי הלאה חמודה ותחפשי גבר רווק!!!!
וזה לא משנה מה הוא אמר או לא אמרררררר הוא נשוי לפי דת. נקודה.
מגיע לך על כל הרע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הקשר?
אסף10/07/2010מה את מזיינת ת'שכל? מה קשור רוסיות? את גם מהדבילים שחושבים שכל הרוסיות זונות? בטחחחחחחחחחחחחח.את בטח חושבת שהישראליות צדיקווווווות. הרוסיות באו לישראל והורסות לכל הצבריות את הזוגיות. והישראליות התמימות יושבות רגל על רגל ,בוכיות על מר גורלן ועל הבעלים שבוגים בהן עם רוסיות והן צדיקות תמימות שבחיים לא בגדו. ואלה לא ייאמן.
מותק . אל תבלבלי לנו את המוח. הישראליות והישראלים בוגדות/בוגדים והורסות משפחות לא פחות מרוסיות(ורוסים). אז די עם ההיתממות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?