מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות
    דפנה
    03/07/2010

אני יודעת כבר לא מעט זמן שבעלע בוגד בי. אין לי שום בעיה להתגרש מבחינה מנטלית למעט הקטע הכלכלי יש לנו ילדים במשותף . אני יודעת היום שגם הוא רוצה להתגרש אבל הוא עדיין יעשה לי את המוות מבחינה כלכלית צריך לציין כמובן שהוא בעל המאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות

הוספת תגובה

• היי דפנה

אסף
    04/07/2010

היי
    לא ממש הבנתי. מה זאת אומרת הוא בעל המאה? הרכוש שיש לכם הוא רכוש משותף ובכל מקרה הוא חייב במזונות. איך את חושבת שהוא יעשה לך את המוות? ולמה? יש לו איזו סיבה מיוחדת לדעתך?
    תראי. אם יש לך הוכחות שהוא בוגד בך( וגם אם לא) אז את צריכה לגשת לבית המשפט לעניני משפחה ולפתוח תיק.שם יושבים שופטים שהם לרוב בני אנוש ויכולים לדעת מי צודק ומי לא. בשום אופן אל תגשי לרבנות כי שם תמיד, אבל תמיד, תהיי בעמדת נחיתות. שם יושבים יצורים שלא מעניין אותם אם הוא בוגד או לא. שם תמיד תהיי האשמה. ממה ששמעתי זה מאד קובע מי פותח את התיק ראשון ואיפה. ברגע שייפתח תיק ברבנות כבר לא יהיה אפשר לפתוח תיק בבית המשפט ולהיפך. תיזהרי מהעניין הזה. בכל אופן זה מה ששמעתי. תבררי לך את זה.
    דפנה נשים מתגרשות. זה קשה אני יודע. יש המון חששות מהעתיד. איך לגדל ילדים לבד. איך למצוא עבודה מתאימה. איך להישאר לבד בלילות. אבל תדעי לך שבסוף כולם מסתדרים. מתוך החושך הזה של אי הודאות מוצאים פתרונות לכל דבר. עדיף לחיות לבד מאשר בזוגיות ריקנית.אחרי תקופה ראשונית הכל מסתדר. אל תפחדי יותר מדי. במיוחד שאת רוצה להתגרש ממנו וזה לא שהוא כפה את זה עלייך.

מה שאני מציע לך זה לעשות לעצמך רשימה של רכוש משותף. לראות איפה את עומדת מבחינה כלכלית. אם הוא לא תפס אותך בוגדת בו אז מחצית מהרכוש שלכם הוא שלך והוא יכול לעשות שמיניות באויר ולצרוח עד השמים. זה בכלל לא משנה אם הוא בעל המאה. כי בכל מקרה מתוך המאה חמישים הם שלך.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל מקרה

אסף
    04/07/2010

אני מציע לך להתיעץ עם עורך דין שמתמחה בעניינה משפחה. אז תדעי איפה בדיוק את עומדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות

דליה שוורץ
    07/07/2010

שלום לך דפנה.
    לגבי העניין הכלכלי אני מציעה לך לפנות לעורך דין או לפנות לפורום בענינים זה כדי להבין מה דינו של הרכוש והכסף שלכם. לגבי שאר הדברים שכתבת, לא שאלת שום דבר, ציינת עובדה שבעלך בוגד בך ושלך אין בעיה להתגרש.. .. אז לכי לעו"ד ותתחילי לעשות מה שאת חושבת שנכון לך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו