מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרושה טריהיהודה אלמנובי04/07/2010
שלום
אני גרושה טריה מזה חודש.אני בת 27 עם ילד בן שנתיים וחצי .
אני התחלתי לצאת עם גבר אחר .
שאלתי : האם זה בסדר להביא את הגבר הביתה והילד שלי יראה אותו ,בזמן שהוא רואה גם את אביו בהסדרי הראיה ?
האם זה בסדר ? האם לאפשר זאת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אגיד לך את האמת?
אסף04/07/2010זה נראה לי מוקדם מדי. אמנם בשלב כזה או אחר את תרצי להתחיל פרק ב' בחייך והילד יצטרך לקבל את נוכחותו של גבר אחר בבית אבל חודש אחרי? מה גם שאני לא יודע מה היחסים שלך עם הגבר החדש ומתי הם התחילו. אבל אם זה לא רציני בינכם אז עדיף לא לבלבל אותו יותר ממה שהוא בגלל הגירושין.
אבל זו רק דעתי. יש פה מנהלות הפורום שהן בודאי ובודאי מבינות יותר ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יאומן
רון04/07/2010גרושה טרייה וכבר להכניס מישהו לחיי הגוזל שלך ??
זו מבחינתי אזלת יד !!!
את אמורה לדעת את זה לבד "אימא"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
היייי05/07/2010אל תכניסי גבר חדש לחיי בנך..חכי עם זה.תיפגשי אותו רק כשהילד אצל אביו.
כבדי את בנך.את הגרוש שלך ואת עצמך.
ילדים קולטים הכל.בכל גיל...זה ישפיע על הילד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרושה טרייה
דליה שוורץ07/07/2010מירב שלום,
אני מציעה לך קודם כל לבדוק האם מערכת היחסים החדשה הזו מחזיקה מעמד וכמה רצינית היא. יכול להיות שתוך זמן קצר תגלי שזה ממש לא מתקדם לשום מקום ויכול להיות שזו אהבת חייך. כרגע את לא יודעת מה משתי התשובות היא הנכונה ולכן תמתיני עם ההכרות לבנך. תפגשי אותו כשהילד לא נמצא בבית - כגרושה יש לך ימים כאלה שהילד אצל אבא שלו, למה למהר....?איזה תועלת תיהיה בזה?
דליה שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?