האם להתגרש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להתגרש
    דסדס
    04/07/2010

שלום לכולם,
    אני בהתלבטות נוראית.
    יש לי ילד מדהים בן שנה, שהוא האור בחיי.
    בעלי הוא בחור בסדר אבל יש בו דברים שאני פשוט לא יכולה להמשיך לחיות איתם.
    הוא מצד אחד מאוד מתנשא ובטוח שהוא טוב יותר משאר האנשים בעולם ומצד שני הוא מדבר בצורה כ"כ נמוכה שפשוט מזעזעת אותי
    למשל: הוא יכול להתעצבן על הכלבה ולומר לה" שבי או שאני אשבור לך את הראש..." ועוד כל מיני דוגמאות של אלימות מילולית.
    כשהילד נולד אמרתי לעצמי שאם זה יימשך עד שהוא בן שנה - אני אעזוב אותו, כי אני פשוט עושה הכל כדי שהילד יגדל בבית מתורבת ואיכותי.
    עברה שנה - וגם אחרי אינספור שיחות וניסיונות זה לא משתנה.
    הוא לא זורם איתי בדרך החינוך של המלאך שלי, ואני ממש פוחדת שהוא ישפיע עליו יותר מדיי.
    מה עושים?
    חשוב לציין שהוא לא מעוניין וגם אף פעם לא יהיה מעוניין ללכת לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להתגרש

הוספת תגובה

• האם להתגרש

דליה שוורץ
    07/07/2010

דסדס,
    הדברים לא כ"כ פשוטים מאחר והוא ישאר האבא של הילד שלך גם אם תתגרשי ולכן את לא תמנעי מהילד את ההתבטאות הנמוכה שלו כי הוא ימשיך לראות את הבן שלו. ולכן את צריכה להתרכז בך ומה את רוצה וצריכה. האלה אם לעזוב תלויה רק בצורך שלך לחיות עם גבר אחר ולא קשורה לילד... אם הוא לא מוכן לשתף פעולה וללכת לטיפול בעניין הזה את לא תוכלי לגרום לו בכח לעשות זאת זה צריך לבוא ממנו. לכן תסבירי לו כמה זה מפריע לך וקשה לך ותבקשי ממנו למצוא לעניין הזה פתרון. אם הוא לא יסכים לטפל בזה ימשיך בדרך שלו.. את תצטרכי להחליט אם מתאים לך או לא להשאר שם.

דליה שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דסדס

אסף
    07/07/2010

ואלה לא הבנתי למה את מתכוונת אלימות מילולית. ברור שהשפה שלנו הגברים יותר גסה משלכן הנשים. אבל משפט מהסגנון שתיארת עם הכלבה זה די נפוץ אצל הגברים( תאמיני או לא גם אצל לא מעט נשים) והרוב המכריע של הגברים לא מעלים בדעתם בכלל לעשות מעשה.
    בואי תני קצת יותר דוגמאות. תתארי אותו יותר. מה הוא מקלל? הוא מעליב? הוא משפיל אותך?
    ועכשיו שאלה לי אלייך. אני מבין שלא התחתנתם עשר שניות אחרי ההכרות. יצאת יחד איזו תקופה נכון? מה לא שמת לב לזה אז? או שחשבת שתשני אותו אחרי החתונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו