דחף של בעלי לעשות עם 2 בחורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחף של בעלי לעשות עם 2 בחורות
    חגית
    05/07/2010

שלום רב
    הנני נשואה 9 שנים , ויש לי 3 ילדים , בתקופה האחרונה המטפלת של הילדים שלי התאהבה בבעלי,
    והוא התאהב בה לחלוטין, מעבירים הודעות טקסט אחד לשני , הודעות מאוד מאוד מיניות, שהם חושקים אחד בשני, כדי שאני לא אהיה בצד, הם מעונינים לצרף אותי לריגוש שלהם,
    המטפלת ובעלי מתכוונים לעשות זאת והם רוצים שאצטרף, הנני בהתלבטות רבה,
    בעלי אומר שזה רק יוסיף לחיי הזוגיות שלנו, אני בהתלבטות קשה האם להכנס לענין משולש או לא.
    המטפלת ובעלי מאוד מאוהבים אחד בשני וחמים אחד על האש.
    אבקש את עזרתכם , כל תגובה תתקבל בברכה.
    האם להיכנס לענין זה או לא? האם כדאי והאם ישפר את חיי הזוגיות שלנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לעזעאזל

רון
    05/07/2010

אני חייב לציין יקירתי שאת יותר דפוקה משניצל !!

וגם הגעתי לתובנה ממש מהותית שאת יותר דפוקה משניצל וממש אבל ממש לא בא לי להתייחס לשאלה המפגרת שלך

(אעלק התאהבה בו והוא בה).....

לכי לשחק עם הילדים בגן, תינוקת !!!

אחחחח אני מתגעגע לדברים השנונים שהיתה כותבת פה בפורום סלעית האישה והמקלדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא דפוקה

חגית
    05/07/2010

שלום לך ,
    רק שתדע לך שאני לא דפוקה יותר משניצל , הרי ברור לך שהזין עומד השכל בתחת
    וכדי לשמר מערכת נישואים עם ילדים וכו' , אתה צריך להיזהר במעשיך ובלשונך,
    אני בחורה מאוד משכירה ואקדמאית, אינני חושבת שאני דפוקה יותר משניצל
    אני חושבת שממלמדי השכלתי יותר מתאים כאן, לפעמים נשים שהם מלומדות ומשכילות, לעיתים לא נתקלות בדברים כאלה וגם אם שאלתי לא צריך לתקוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתעוררי

היייי
    05/07/2010

שלום לך.לפי הכתוב נראה שאת מעדיפה לשמור על קדושת נישואייך.ולא ממש
    מעוניינת לשלישייה.הבעל שלך אדם רע.אם ככה הוא מעז לפגוע בך.
    לדעתי תתחילי להשקיע בעצמך..בהופעה.וצאי אל העולם.מיצאי לך ידיד נפש.
    אם נישואייך חשובים.אז תיגרמי לבעלך לקנא לך.שידע שיש לו מה להפסיד.
    ותעיפי מהר את המטפלת מחייך.היא תהרוס את ביתך.תתעוררי.
    הבעל שלך חוצפן.ולא מכבד אותך.החזירי את כבודך.
    תני סטירה למטפלת.ודברי עם משפחת בעלך.תביישי אותו על מעשיו.
    ומהר.לפניי שנישואייך יהרסו.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

חגית
    05/07/2010

קודם כל תודה לך על שרשמת לי את האימייל שלך , אני מאמינה שאולי היית בסרט הזה לפי מה שכתבת לי.ומהניסיון האישי שלך,
    את נשמע איש מאוד נחמד וחביבי, ארשום לך אימייל אך זה יהיה בשעות הלילה המאוחרות.
    במידה ואתה תרצה לשלוח לי אימייל אתה מוזמן , אשמח לשמוע הערות בונות ומשכילות.
    ולא הערות מקוצנות כפי שהבחור רשם פה.
    הנני בחורה שעוברת במשרה מלאה, מסודרת ומטופחת, עקב עבודתי , הנני חייבת להראות במיטבי.
    בכל אופן תודה לך על רישום האימייל שלך,
    כנראה שבעלי כאן מחפש ריגושים אחרים, אך אינני מעונינת בריגושים אלו , כי יש לי גבולות ברורים.
    תודה לך איש יקר וחביבי אצור עמך קשר בהקדם האפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימונה

שירי
    05/07/2010

שלום לך,

את כותבת שאת בהתלבטות קשה.
    אני לא כל כך מצליחה להבין אותך -אני באמת מנסה ולא מצליחה.
    מה מניע אותך -הפחד? הרצון לשמור על שלמות המשפחה?
    השאלה היא האם בכל מחיר. האם במחיר של השפלתך?
    האם את בכלל אוהבת את בעלך ?

אני לא מבינה - איך בכלל את מרשה לעצמך להיות בהתלבטות. עצם זה שאת בהתלבטות
    את נבעצם מסכימה לקשר בין בעלך לאישה אחרת. את נותנת להם לגיטמציה.
    איך את יכולה להיות גלגל שלישי ועוד בהסכמה.

סימונה, תתעשתי קחי את עצמך בידיים . אל תתני להם (ולבעלך במיוחד) לעשות בך מה שהוא רוצה.
    תעמדי על שלך
    הם חמים אחד על השני- תשפכי עליהם מים קרים.
    בעלך חוצפן ולא מגיע לו אישה כמוך.

אני מאחלת הצלחה.
    אל תעשי את הטעות הזאת. אל תשתתפי בטירוף הזה.
    תחשבי טוב עם עצמך - למה ואיך את מגיעה למצב של התלבטות ורצון אולי להסכים.
    לכי לטפל בעצמך ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירי

חגית
    05/07/2010

לשירי שלום
    לשירי שלום לך ומה שלומך, קודם כל תודה לך על משובך אלי, ההתלבטות שיש לי , זה אולי בגלל שאני נאיבית במעט, אני אדם שלא נחשפתי מימי למצבים כאלה, ואני אדם משכיל ומתורבת,
    בעלי הוא טיפוס שונה ממני, ההיפך הגמור ממני, ולכן נמשכנו אחד אל השני הפכים.
    אבל מרגע שנכנסה המטפלת לביתנו , היא מחממת אותו כל הזמן, והוא חם מטיבעו,
    לי יש החלטה חד משמעית לא להיכנס למשולש זה, אך כל פעם בעלי והמטפלת רומזים רמיזות גדולות, אני אתנה בהחלטתי, פשוט לא ידעתי איך להתנהג ואיך לדבר על זה, עקב היותי נאיבית במקצת.
    אני ממש ממש מודה לך על תשובתך , זה חיזק את מעמדי , ואת החלטתי חד משמעי, לא להיכנס לזה.
    למרות השכנועים הרבים שלהם,
    שירי את נשמעת אחת בעלת ניסיון , תודה לך על משובך , אקח את דברייך לתשומת ליבי,
    ואפעל בהתאם. תודה לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תתני להם לעשות בך מה שהם רוצים..

שירי
    05/07/2010

סימונה,

את כותבת - בעלי והמטפלת רומזים רמיזות גדולות. זה כל כך צורם לי.
    1. למה המטפלת ממשיכה לטפל בילדים שלך -איך את נותנת לה... למה את לא מגלגלת אותה מכל המדרגות.....
    2. היא רומזת לך -היא מעיזה לרמוז לך - במקום שתתבייש ותוריד את הראש שלה.
    3. ובעלך -גם כן -מה את נותנת לו לגיטימציה...איך את בכלל מעלה על דעתך שאפשר לחיות בשלילשה. זה לא אפשרי .זה לא טוב. מוסד הנישואין -וזוגיות זה דבר מקודש... זה רק של שניים - אין מקום בו לעוד אחד\ת.

את בחורה משכילה - אז בבקשה תכניסי לעצמך שכל בראש מייד -גם בנושא הזה...
    (ותסלחי לי שאני ככה כותבת - כי באמת אכפת לי)
    את חייבת לעצור את זה. גם אם לא תסכימי להששתף בחגיגה.
    את חייבת להחליט מה את רוצה מעצמך ,מה את רוצה מהזוגיות שלך. האם זה שבעלך חם - אז מותר לו להיות חם על מישהי אחרת? .האם את מוכנה שבעלך יהיה מישהי אחרת? מה זו זוגיות בשבילך?

גם צורת הכתיבה שלך - נשמע שזה לא אמיתי - את כותבת כאילו אתם איזה שותפים שלא מחוייבים אחד לשני והם בעצם הזוג שמציע לך להצטרף לאיזה משהו מזויע...

צאי מהנאיביות שלך - תרימי ראש. תיהי חזקה. אל תתני להם לרמוס ולהשפיל אותך..
    אם את צריכה עזרה -אז פשוט תלכי ותקבלי עזרה מקצועית .

מחזיקה לך אצבעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם שירי.

סלעית
    06/07/2010

אל תשתתפי במסע ההשפלה הזה. כמו כן הוכח מחקרית באופן חד משמעי, שהוספת צלע שלישית מביאה תמיד בסוף לפירוד ולא לשלום-בית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלעית. את צודקת במאה אחוז אבל..

אסף
    06/07/2010

היי. את צודקת במה שאת אומרת. רק שהמקרה כאן הרבה יותר חמור. וכנראה שסימונה לא מבינה מה לא בסדר כאן. בעלה והמטפלת מאוהבים וכותבים דברי זימה זה לזו בידיעתה ועוד מבהירים לה שהם הולכים לשכב ואם היא מעוניינת שתצטרף. את מאמינה למשמע אוזנייך? זו לא סתם שלישיה. זה לא ששני בני זוג החליטו לצרף מישהי. הם פשוט הוציאו אותה מהתמונה. היא מסתכלת על כל העניין מבחוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה???

שימחה
    05/07/2010

האמת אני בשוק צוחקים עליך בפנים.
    תאספי מהר את כל הכוחות שלך ותזרקי את שניהם מהבית.
    בסדר נגיד שבעלך היה בא בהצעה להוסיף צלע שלישית אבל לבגוד בך מול הפנים
    לזלזל בהרגשתך ולהציע לך להצטרף? נשמע לא אמיתי.
    והמטפלת ? זאת האישה שאת נותנת לה לטפל בילדים שלך ? הכנסת את השטן בכבודו ובעצמו הביתה ואת בכלל בודקת את האפשרות להצטרף עליו ?
    אני משוכנע שאת אדם טוב אפילו מדהימה קחי את עצמך ביידים ומהר שום דבר טוב לא יצא מזה
    תזרקי אותם לכל הרוחות
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שמחה

חגית
    06/07/2010

לשמחה בוקר טוב לך,
    קודם כל את צודק באמת צוחקים עלי בפנים, אבל בתוך תוכי אני משתפת אותכם , במה שקורה לי
    ואני שמחה מאוד מאוד שאת שמחה במיוחד, אמרת את דעתך בצורה מאוד חיובית וטובה,
    תודה לך, לעיתים אני מסתכלת על עצמי ואומרת כמה אדם יכול להיות נאיבי.
    אז כן יש אנשים שהם נאיבים, ולא עברו הרבה בחיים חוץ מלימודים וכו',
    ויש אנשים שעברו כברת דרך ארוכה ויש להם חכמת חיים נכון.
    גם לאנשים נאיבים לפעמים יש מצבים לא נעימים ולא ברורים,
    ההיגיון באמת אומר , לא לעשות זאת , ואני אכן עם החלטתי לא לעשות זאת, אבל כדי לשמוע תגובות מעודדות, באמת אלו הם תגובות טובות מאוד, שקצת יפתחו לי את העיניים, ויוציאו אותי מהנאיביות שנמצאת בתוכי.
    אז אני מאחלת בוקר טוב שמחה ותודה לך את מקסימה, נתת לי יעוץ .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימונה-

בני
    05/07/2010

בהנחה שההודעה הזו אמיתית, וסליחה מראש,,,
    גבר הוא כמו כלב,
    כלב תוקף כי הוא מפחד , ונושך אם הוא לא מפחד,
    את בטח מכירה את הסיטואציה במפגש עם כלב ברחוב, הוא מרחרח, בודק את התגובה שלך, אם את נינוחה ורגועה, הכל עובר בשלום, אפי' ידידות הוא יוכל להציע לך, אם את בחורה חזקה שיודעת לעמוד על שלך, אז את משדרת לכלב, לא תודה, חפש מישהו אחר,,, וכשזה לא עוזר, אז תוקפים בחזרה באסרטיביות ומראים לו מי כאן בעל בית,,,---
    אבל אם את מראה סימנים של פחד, הוא מתחיל להשתולל, לאיים, לנבוח, ובמידה ואת בוחרת לברוח מהמקום, אז הוא יבצע מרדף,

ואם כבר בכלבים עסקינן, כלב נובח לא נושך !

עד כאן המשל-

בתכלס* למרות שדבר ראשון שכתבו לך, זה להעיף את העוזרת מהבית לחלוטין, ישנה כאן בעיה שייתכן והם ינסו להתקרר מהחום בדרך כלשהיא (מקווה בשבילך שזה עדיין לא נעשה, קשה לי להאמין,,,), קיים חשש סביר מאוד שהם מנסים לצרף אותך כדי להכשיר את השרץ רח"ל, לכן אני ממליץ לכם ללכת עוד היום ליועץ זוגי לבירור מערכת היחסים שלכם, ומחר לפטר את העוזרת על דעת שניכם,
    זה חשוב להמשך היחסים,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני אחינו

אסף
    05/07/2010

לא תמצא אף אישה שמשווה אישה לכלבה. אז למה אתה עושה את זה? הגברים לא כמו כלבים. הגברים הם גברים. לטוב ולרע.יש ביניהם אנשים מקסימים וטובים ולפעמים יותר גרועים מכלבים אבל זה לא נותן לך לגיטימציה להשוות גברים (ואותי בתוכם) לכלבים.זה מעליב. אתה רוצה? תשווה את עצמך. תשאיר אותנו להמשיך להיות גברים. אתה גם מצחיק אותי כשאתה שולח אותה ו"בעלה" לייעוץ. כנראה לא קראת את ההודעה. במקרה הזה היא צריכה איזה שהוא טיפול פסיכולוגי. וזה לא בגלל מה שבעלה והמטפלת עושים לה אלא בגלל הגישה שלה לכל הענין. טיפול זוגי טוב לזוג. אתה רואה פה זוג?
    לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסף-

בני
    06/07/2010

אני באופן אישי קורא את תגובתך בשקיקה מעוררת התפלאות, הדרך שבה אתה מעביר את המסרים שלך, מאוד עינייניים ומעניינים,
    אולם השוואה לכלב לא אני המצאתי,,,
    ואני חייב להוסיף שבמשחק איזה חיה היית רוצה להיות, אז אתה בטח היית מאמץ כלב דוברמן,,,
    וחברינו המכונה רון היה מתאים א"ע לכלב אמסטף הכי גדול הכי מגעיל,,, !!!!!!!!!!!!
    -
    תקבלו את העובדה הפשוטה שהחיים מלאים בהזדמנויות לטוב ולרע, ודבר כזה גם אם אנחנו בספק אם יכול לקרוא,,, עדיין לא אומר שזה לא קרה, ולא יקרה ח"ו לכל אחד ואחת מאיתנו,
    אז חברים היזהרו בלשונכם,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער אבל אני לא מזדהה עם שום כלב

אסף
    06/07/2010

אני אדם. זכר. גאה להיות כזה. אני יכול להזדהות עם בעיות של אנשים וישנם כאלה שמצליחים להרגיז אותי ואני לא מתכוון לצנזר את מה שאני חושב.מי שבאה ומצטיירת כנבלה תקבל על הראש. מי שבא עם מצוקה יקבל את כל התמיכה ממני. הרי בשביל זה אנחנו פה.לא?
    בוקר טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסף-

בני
    06/07/2010

אתה כותב > מי שבאה ומצטיירת כנבלה תקבל על הראש-

אתה יודע מה ?

אתה לא כלב אתה חמור !
    ההבדל מאוד פשוט, כלב משאיר את העצמות, חמור טורף גם את העצמות,,,
    למה היא נבלה ? אשה מסכנה שלא רוצה לפרק את החבילה, שבעלה מהתל בה , ומשתרלל עם המטפלת, מה אתה רוצה שהיא תעשה ? למה לתקוף ? מה זה מועיל ?
    יש לה בעיה, קשה לה להתמודד עם זה לבד, והיא באה לכאן לבקש עזרה,
    אם אתה ורון הגאון הייתם עוסקים בתחום, לאף אחת לא היה סיכוי !
    אתם שניכם מתנהגים כצבועים שבאים ללקק את מה שנשאר מהפצוע, אני כבר לא יודע איך לכנות אותך,,,
    אני פשוט תוהה,,, אתה כלב ? אתה חמור ? אתה צבוע ? או סתם חזיר !
    להזכריך- התנפלת פה על אשה מבוגרת לפניי כמה ימים, שרצתה לעגן את זכויותיה בלי שבעלה ינשל אותה, ואתה הוצאת דברים מהקשרם, וגם אחריי שהעירו לך, לא חדלת והמשכת בקוו התוקפני, אתם מנבלים את הפה והמקלדת,,, שזה יותר גרוע מנבלה מתה,
    חברים קצת זהירות לא תזיק לאף אחד !
    אל תעזוב את הפורום, אני חייב להוציא אגרסיות על מישהו,
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב

אסף
    06/07/2010

אני לא רציתי להגיע לרמה הזו של התקפה אישית. חבל שאתה תוקף אותי.אני מבין שאתה כועס. אני מקלקל לך את הדייג. אה?אם יש מישהי שלא מבינה שבעלה לא אמור לזיין את המטפלת ולא צריך לעשות איתה יד אחת ועוד להציע לאישתו אם היא מעוניינת להצטרף אליהם אז נורא מצטער אבל מישהו צריך לקום ולהגיד לאישה הזו שמשהו דפוק אצלה.אני לא חושב שירדתי עליה. יש פה איזו ביישנית שמחפשת עצות איך לדפוק את בעלה. עליה כן ירדתי. אבל אני משאיר לך אותה. משעמם לה.
    אבל אם כבר הגענו לרמה הזו אז בוא. אני איתך. כי מי שמלך הצביעות זה אתה. אתה הדייג שמסתובב פה ומחפש זיון במסווה של צדיק הצדיקים. אחרת למה אתה צריך את המייל של הנשים שאתה מתכתב איתן פה? אה? אדון המוסר.מה. יש לך להתכתב איתן פה? או שאתה מפחד שיקלטו מה אתה בדיוק רוצה מהנשים האלה. אתה מסתובב פה ומשחר לטרף ונדמה לך שלא רואים את זה. אתה לא תשווה אף גבר לכלב. אם אתה מתנהג כמו כלב זה עניינך. אל תערב אותנו בזה. תמשיך להטיל את החכה. אולי תמצא עוד כמה תמימות שמתנחמות במילים שלך ותוכל לסובב להן את הראש כדי שיפתחו עבורך את הרגליים. הפה המתוק שלך אולי עובד על נשים מסכנות אבל כל מי ששם לב כבר קלט אותך. אתה קורא לי דוברמן. אוי אוי אוי. מסכן שלי. עדיף להיות דוברמן שכוונותיו ברורות ולא נחש ארסי שמתקרב בשקט לקורבן וברגע שנדמה לקורבן שאתה בלתי מזיק אתה מכיש.
    אגב מסעדת בני הדייג זה שלך?
    אתה התחלת איתי.. אני סיימתי איתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

אסף
    06/07/2010

אם לא היית כזה מטומטם היית מבין שלא תקפתי את סימונה. תקפתי את הביישנית שרצתה לנשל את בעלה מהבית ומהכסף.
    נכון בעיניי סימונה הזויה אם היא לא מבינה מה לא בסדר. אבל בגלל זה לקרוא לי כלב?חמור? חזיר?
    לך לך תעשה קוצי מוצי לנשים פה.אולי יצא לך איזה זיון ללילה.
    איפה המשפט המפורסם שלך" נו. תני מייל" . "נו תני מייל"?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסף

רון
    06/07/2010

תרשום לעצמך מדוד רון ח"ח על עניין המיילים והפוצי מוצי של בנימין.........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעזוב בחייך

אסף
    06/07/2010

אני בדעה שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה ושיגיד מה שהוא רוצה. מה אתה חושב? שלא קלטתי מיהו ומהו עוד קודם? אבל אם יש נשים שזה מדבר אליהן אז לבריאות . לו וגם להן. מה איכפת לי מה הוא עושה להן אבל כשזה מגיע לכינויי גנאי וכל מיני השמצות מהסוג שהוא אמר עליי אז אני אגיד בדיוק את דעתי עליו. הוא לא כזה דביל שלא קולט שהאישה הזו צריכה ניעור. הוא פשוט רואה עוד דג בסביבה.
    והוא עוד קורא לי צבוע....חחחחח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמור הוא צמחוני

אסף
    06/07/2010

הוא לא טורף עצמות. אבל נו טוב. אפשר להבין.אתה דייג. מה לך ולחמורים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואלה הרגת אותי..חחחחחחחחחח

אסף
    05/07/2010

אני מכיר את הפורום הזה די הרבה זמן. היו כאן גברים ונשים מכל הסוגים ועם כל מיני שגעונות.אבל אני חייב להודות שאת האישה הכי הזויה שאי פעם נכנסה לפורום הזה.
    זה פשוט לא ייאמן מה שאת מספרת.
    אם זה יוסיף לזוגיות שלכם? איזו זוגיות?????? איפה הזוגיות?????? מילא אם היית אומרת שבעלך ואת רוצים לצרף את המטפלת. אבל תשימי לב שבעלך והמטפלת מתייחסים אלייך כאילו את מישהי מבחוץ שהם רוצים לצרף אליהם.
    את עוד שואלת אם זה כדאי????????????
    ואלה הרגת אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את פשוט משקרת

אורלי
    12/07/2010

אני חושבת שאין שום אמת בדברייך ואת פשוט מחפשת עניין וגיוון או תשומת לב בחייך המשעממים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורלי

אסף
    12/07/2010

אני באמת מקווה למענה שזו סתם פנטזיה דמיונית. והיא ובעלה בסדר.
    אבל תודי שהיא העירה הרבה אריות משנתם. (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימונה

רון
    05/07/2010

כרגע אני כותב לך בתור ידיד אמת לפורום ויש לי הצעה רלוונטית אחת אליך - גשי לפסיכיאטר הקרוב אליך ותגידי לו תן לי את הכדור הכי חזק שירדים אותי מהסרט המטורף הזה שאני נמצאת בו ולאחר מכן אם אפשר דוקטור אחרי שאני אתעורר תן לי עוד כדור שירדים אותי לססרט הבא

דבילית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המצאה

מיכל
    06/07/2010

אני מאמינה שאת כל הסיפור המציאה חולנית אחת משועממת שרוצה תשומת לב, קראה מה כותבים אחרים וכתבה. זה אם את שפויה אפילו חצי. אם זה סיפור עם איזשהיא אחיזה במציאות, תעיפי אותו לאלף עזאזל, מה קורה פה השתגעת ?? מה בדיוק את שוקלת, להישאר עם משהו שהסקס שלו עם מישהיא אחרת ברור ועל פני השטח ברמה כזאת ועוד לוחץ עלייך ???? את מדמיינת בכלל מה תחושי לאחר כל הסיפור ???? ריקה בלויה זונה מגעילה, אוי ואבוי לאן עוד נרד מכאן ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחף של בעלי לעשות עם 2 בחורות

דליה שוורץ
    07/07/2010

סימונה שלום,
    את ההחלטה אם לעשות סקס בשלישיה או לא את תצטרכי לקבל לבד, אבל חשוב שתקבלי את ההחלטה הזו מהסיבות הנכונות. אם את באמת רוצה את זה וזה גורם לך לסוג של ריגוש והתרגשות אז קדימה אבל אם את עושה את זה כדי לשפר את הזוגיות וכדי לשמור על שלום בית אז לא זאת הדרך... תחליטי מה שמתאים לך ורק לך בלי להתחשב באף אחד אחר...

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבוד הערכה הדדית

מיכל
    19/07/2010

כל איש/אישה ראויים ליחס של כבוד בעלך בחר לעשות מעשה נפשע מול עיניך לבגוד בך לא חשוב לו הרגשות שלך עיקר הוא ורצונותיו כמובן התשובה היא לאאאאא אל תאפשרי לו להעמיד אותך ביחס משפיל כזה. כמובן אמרי שלום למטפלת ואם צריך גם לו חד משמעי הבהירי לו את המקום שהוא שם אותך ואם זה לא ברור (כפי הנראה כך יהיה כי הוא אחוז בקליפות של טומאה) הרחיקי אותו מימך מביתך באומץ לב האמיני לי באם הוא יצטרך לבחור בינך לבין המטפלת הוא יבחר בך יש לו קשר מבוסס איתך מה יש לו מול השיגעון שתפס אותו וכנראה יפסק ברגע שתצאי ותשאירי אותם זה מול זה ללא ההצגה הזו. בכנות אני מאמינה כיבאם בעלך נהג באופן זה יש עוד הרבה דברים נבזיים אחרים אל תקבלי את זה העריכי עצמך ועמדי על מקומך את ראויההה גם אם תאלצי לאמר שלום לכי עם האמת ודרך ישרה ונכונה את תנצחי. הוא מצוי במקום שרק יפגע בו. אישה היא לא הביביסיטר של הבעל שלה צריכה לשמור עליו חבריה תגדלו כבר האחריות מוטלת על שניים והאישה לא צריכה להתפרק בגלל בעל משוגע לסחוב את השגעונות שלו עד כמה תראו מה הוא מציע לה והיא על מנת לשמר את המשפחה שלה מתלבטת לא נדרש מימך להיות מושפלת את ראויההההה ואם לא הוא יהיה האחר המתאים שוב היי אמיצה!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא אמיתי

שחף
    12/07/2010

יש לי תחושה שהסיפור שלך לא אמיתי וזה סתם מישהו/י שמנסה להכניס קצת פלפל לפורום,אלא שזה מוגזם גם בתור משהו דמיוני..יש פה אנשים רציניים עם בעיות רציניות,זה לא לעניין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו