מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאוהבת בךאישה05/07/2010
אני נשואה עם ילד. הזוגיות עם בעלי (אם אפשר לקרוא לזה זוגיות) בקקט. מזה כשנה הוא לא נגע בי. הוא לא מחבק ולא מנשק. לא מפרגן ולא מעודד. תמיד יושב עם פרצוף תחת בסלון. לא שמעתי ממנו מילה טובה יותר משנה....אני לא חושבת שאני אוהבת אותו. הוא מגעיל אותי! הכרתי מישהו בעבודה מבוגר ממני בעשרים שנים לפחות, הוא מצחיק ונאה(הוא גם עושה פיתוח גוף) המבט שלו מתחת למשקפיים מטריף אותי, שהוא עובר לידי ומתחכך אני מתמלאת בצמרמורת ומרגישה לחות בגוף.הוא תמיד מסתכל לי על החזה, והוא מקשיב שאני מדברת.
הוא תמיד מדבר על זיונים בקירבתי ועל נשים וכסף.
לא אמרתי לו שאני מרגישה כך, אני לא יודעת איך הוא יגיב. הוא נשוי בפעם השנייה לאשה מאוד יפה ויש להם חיים טובים ומאושרים. מה לעשות לאמר לו? אני מחפשת אהבה, מחפשת מישהו שיחבק אותי , מישהו יראה שאני קיימת.
לבגוד בבעלי ? לערער את התא המשפחתי שלו?הוא יתייחס אליי רק בתור סטוץ?
גירושין אצלי לא עומדים על הפרק בגלל הילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאוהבת-
בני05/07/2010החיים קשים לפחות ממה שאת כותבת,,,
זה היה ברור שברגע שתפני מקום למישהו אז זה יגיע,
אז בואי נעשה סדר בדברים:
1 באמת יפה שאת לא רוצה לפרק את הגירושים שלך, אבל את צריכה לעשות משהו בנידון, ללכת ומהר לאנשי מקצוע שיעזרו לך לתקשר נכון עם בעלך,
2 לילד שלך דרוש גם אמא וגם אבא במשרה מלאה, תלכי גם למענו,
3 אני מאוד מעריך את העובדה שטרם החלטת לומר לו (למבוגר ממך,,, )את הרגשתך, ולדעתי משהו בתקשורת אצלך משובש, שימי לב שגם לבעלך את לא אומרת כלום, את רק מציינת שהוא התרחק ולא עושה כלום כדי לשפר את המצב,
4 במקום לפרק 2 משפחות, שזו מלאכה די קלה,,, אולי תבחרי בדרך הנכונה, לשקם את הזוגיות שלך, ובכך גם להשאיר את הזוגיות של ההוא ( המבוגר ב- 20 ! שנה,,,) על תילם,,,
5 דווקא בגלל שיש כיום יותר אפשרויות לבגוד, למרות הקלות הבלתי נסבלת של אנשים ונשים לרצות לפרק את החבילה,,,לכן חשוב להדגיש שכל מי ומי שבוחרת להילחם ולהישאר בתוך הזוגיות, ולעשות מקצה שיפורים, ראויה להערצה וכבוד,
-
אין לי מושג מה עברתם ביחד, אני מאמין שהתחתנתם מאהבה גדולה, אחרת לא הייתם היום יחד, תנסי לשחזר את הרגעים הקסומים הללו, ותקחי אחריות על החיים שלך,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן יכול להיות
אישה05/07/2010שהתקשורת ביניינו לא טובה אך הוא טיפוס כזה , תמיד חמוץ, בלי חברים, תמיד מעקם פרצוף שמגיעים אנשים אלינו הבייתה.
אני מיואשת . יושבת מול המחשב כל היום ושומעת שירים דכאוניים. אני פשוט עצובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוהבת-
בני05/07/2010לא חרם על החיים שלך ?
את יכולה ומסוגלת להרבה יותר !
קחי את החיים שלך בידיים, תצאי לפגוש חברות, תעשי כל מה שייעשה לך טוב, לא חייבים להוציא כסף גדול בשביל להינות, אין צורך בתכנון מוקדם ליציאה להליכה ספורטבית, ועוד ועוד,
אני סבור שאם תחזקי א"ע ותראי לבעלך שאת יודעת לחיות גם לבד, הוא ישים לב מהר מאוד שהוא נשאר לבד, אבל כדי שזה לא יגרום לקרע יותר גדול, חשוב שתתחשבי בצרכים שלו גם, ותנסי להיות כמה שיותר עיניינית, כלומר, אני יוצאת היום, ואחזור בשעה איקס, האם אתה צריך משהו ממני? או משפטים כמו, קשה לי להשאר כאן בבית כל היום, אני מרגישה מחנק, וכו' וכו',
הרעיון בגדול לצאת ולהינות, אבל לא לסגור את הדלת בפניו, תשאירי חלון פתוח שדרכו הוא יוכל אם רק ירצה להשתתף בחגיגה,
אל תאיימי בגירושין, אל תשתמשי במילים כמו אתה לא בסדר, אתה לא רואה איך הזוגיות שלנו מתפרקת, אל תאמרי אתה, תאמרי אני , אני אוהבת, אני רוצה, אני מעוניינת, אני מבקשת וכו' וכו'
אם היה לי יותר עצבים הייתי יושב ומקליד כאן פרק בתקשורת נכונה, אבל נסתפק בדברים האלו,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוהבת
ירון05/07/2010קראתי ממש עמוקות את שכתבת, באיזה שהוא מקום יש איזו פינה שאנחנו מצויים יחדיו עליה
אל תתייאשי, הכל יהיה חיובי (-:
המשך ערב אופטימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא בגלל הזקן
אסף05/07/2010את פשוט במצב רגיש והוא פשוט נמצא שם. 20 שנה? ואלה זה יותר מדי.אבל שיהיה. אני לא יודע מה הסיפור של בעלך. דיברת איתו פעם על המצב?תשמעי לי. אני לא יודע מה חסר לך סקס או אהבה אבל תדעי לך שגבר שמדבר לידך על זיונים נשים אחרות וכסף לא יוכל לתת לך אהבה וחיבוק אמיתי כמו שאת רוצה. המקסימום שייצא ממנו זה זיון והרבה כאב לב.
תיזהרי במה שאת עושה. את כרגע טרף קל לכל מיני זאבים.
למה המצב עם בעלך הגיע לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוהבת בך
דליה שוורץ07/07/2010מאוהבת יקרה.
האם את באמת מאוהבת או שאת סוף סוף מוצאת ריגוש בחייך?
את בטוחה שגבר נשוי שהחיים שלו טובים לדברייך שזורק מבטים על החזה שלך ומבוגר ממך בעשרים שנה הוא באמת האיש שאת רוצה או שנעים לך שמישהו מפלרטט איתך?
לפני שאת רצה לבגוד או לספר לו תבדקי מה את מרגישה כלפיו. יכול להיות שכל גבר אחר שהיה נותן לך את תשומת הלב הזאת היה זוכה ממך לאותו הרגש ולכן אני מציעה לך לנסות קודם כל לפתור את הקשיים שלך עם בעלך ורק אחרכך להחליט אם את מאוהבת בו או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן כולנו מאוהבים
שימחה08/07/2010מאוהבת יקרה
עוד לא נולד הבוגד שלא חיפש את כל התרוצים בעולם לבגידתו
הגיע שחקן חדש לזירה אין לו כל מחויבות כלפיך הוא לא קם לידך בבוקר ולא מקבל פרצופים
חמוצים כשאת בזמן המחזור והכי יפה זה שהוא בניגוד לך יודע ומבין את זה.
כניראה שהוא גם שם קצוץ על אשתו כך שיש לו זמן רב לטפל בגופו...
ואת במקום לתקן את הדורש תיקון בבית מרגישה פתאום מה זה להרגיש מחוזרת נחשקת
מושכת כן יקירתי כך כולן נופלות.
קחי את עצמך בידים חפשי מה גרם לך להתחתן עם בעלך? שברי את השיגרה ושתפי אותו בתהליך
בעלך כניראה יהיה שם בשבילך אך הזקן ( כן 20 שנה זה הרבה ) יכבוש את לבבך ויעבור לטרף הבא
ובמידה ואת לא מאמינה לי תנסי אבל תהי מספיק הוגנת לספר לכולנו כשתביני שכך הם פני הדברים
תמיד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?