בעלי בוגד בי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעלי בוגד בי
    אילה
    07/07/2010

גיליתי שבעלי בוגד בי, קראתי הודעות בנייד שלו, והם אמורים לטוס ביחד לחו"ל בקרוב. ממילא העינינים ביננו במצב רע, מתי ובאיזו סיטואציה אני אמורה להגיד לו שאני יודעת? האם גם לה אני צריכה להגיד משהו? (יש לי את מספר הטלפון שלה) בכל מקרה, כנראה שאנחנו הולכים לקראת פרידה, אבל לא רוצה שיחשוב שאני עד כדי כך תמימה ולא רואה כלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעלי בוגד בי

הוספת תגובה

• היום. עכשיו

אסף
    07/07/2010

תתפסי אותו ותזרקי לו את זה בפנים. שיידע . ברגע שאת קוראת את ההודעה הזו תתקשרי לכלבה הקטנה ותגידי לה מה את חושבת עליה ושתתבייש לה.
    אני לא יודע מה המצב ביניכם ומתי החלטתם להיפרד לפני הגילוי או אחרי. את גם לא אמרת מתי הם הכירו אבל אם אתם הולכים להתגרש אז סביר להניח שהוא לא יתנפל עלייך בבקשות סליחה. סביר להניח שגם היא לא תיקח את זה קשה במיוחד אלא אם היא נשואה. אבל בכל זאת. שיידעו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעלי בוגד בי

דליה שוורץ
    07/07/2010

שלום אילה,
    לא ברורה לי השאלה שלך, את יודעת וברור לך שאתם נמצאים לפני פרדה ואת לא רוצה להראות תמימה אז מה התלבטות? תסבירי לעצמך למה את המתלבטת ואחרכך תקבלי החלטה אם להגיד ומתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו