צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה
    ליאת
    08/07/2010

יש לי חבר כבר שנה, שנינו בני 26.
    לאחרונה היחסים שלנו הדרדרו, המון ריבים וחילוקי דעות שגרמו לאווירה מאור עכורה.
    יש לציין שאנו גרים רחוק אחד מהשני ולכן יוצא לנו להתראות רק פעם בשבוע.
    לאחרונה היו לי חששות שהוא בוגד בי, הוא לא כל כך להוט להיפגש, מפגין חוסר אכפתיות ובכלל כלום לא מתנהל כמו שצריך.
    מצד שני כל הזמן ניסיתי להסתכל על דברים החיוביים ולא להכניס את עצמי ליות מדי סרטים.
    עד שהיום הסתכלתי בהודעות בפלאפון שלו וראיתי הודעה מבחורה שנשלחה בשעה לא סבירה באמצע הלילה ובה היה כתוב שהיה לה מאוד כיף איתו.
    ישר התעצבנתי, וביקשתי ממנו שילך... הוא מבחינתו התחיל לגמגם לי תירוצים שהוא לא יכול לשלוט במה שאנשים אחרים כותבים ושאין בינו לבינה שום דבר.
    העניין הוא שאני לא יודעת אם להאמין לו, גם כי לא נראה לי לגיטימי לקבל כזאת הודעה בכזאת שעה ובגלל אינטואיציות שהיו לי כבר בתקופה האחרונה.
    אני לא יודעת מה לעשות עם כל האהבה שלי אליו, מצד אחד אין לי אמון בו יותר ומצד שני אני ממש אוהבת אותו ולא רואה איך אני ממשיכה הלאה.
    יש לציין שאחרי העימות שעשיתי איתו הוא נקט בגישה של אם את לא רוצה אז אל תאמיני ולא ניסה להוכיח לי שאין כלום או לפחות לתת לי הסבר הגיוני למה שראיתי.
    אני פשוט לא יודעת מה לעשות כרגע...........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה

סיגלית גלאי
    08/07/2010

ליאת יקרה, נראה שהגיע הזמן לבחון את מערכת היחסים שלכם באמצעות דיאלוג אמיתי ופתוח.
    את מתארת קשיים בתקשורת ו ביחסים לפני מקרה הפלאפון, היו סימנים רבים שבחרת להתעלם מהם. ולכן, אין תועלת בכך שתמשיכי לא להתעמת עם המצב. אם את רוצה לתת סיכוי לאהבה שלך אליו, כדאי שתתעקשי להבין מדוע חל שינוי ביחס שלו כלפייך, מוטב שתבחני באומץ לב את מהות היחסים ביניכם והציפיות שיש לכל אחד מכם בקשר. כך תוכלי לבנות מחדש את האמון או לפחות לקבל החלטות מושכלות לגבי המשך היחסים. התמודדות עם האמת גם אם היא כואבת מלמדת אותנו גם על עצמנו ומאפשרת שינוי וצמיחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מבינה...

ליאת
    08/07/2010

איך אפשר לנהל שיחה פתוחה עם מישהו שמכחיש כל קשר להודעה הזאת.
    הוא ממשיך בשלו ולא נותן הסבר הגיוני או לחילופין מודה שעשה טעות.
    מה אני צריכה לעשות במצב כזה????? להאמין לו????? זה הגיוני בכלל????
    הוא נותן את התחושה של אני לא מאמינה לו ובגללי הקשר הזה הולך לההרס ושאם זה מה שאני רוצה אז אין לו מה לעשות בנידון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירה

רון
    08/07/2010

ראשית החבר שלך בוגד בך ללא צל של ספק

שנית האובססיה שלך אליו לא מאפשרת לך לסיים את הסיפור משום שאת קשורה אליו יותר מידי דבר שגורם לך להאמין לכל מה שהוא אומר

קצת אומץ !!! זרקי את הנבל !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו