הילדה קלטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילדה קלטה
    טוני
    09/07/2010

בעלי ואני נפרדנו בעקבות בגידה ורומן שלו עם מישהי אחרת. ניסינו טיפול זוגי אבל זה לא עבד.
    אני די שלמה עם הפרדה אף על פי שאני מאד מאד פגועה וכועסת.הבעיה היא שמי שגילתה את הרומן זאת בתי שמצאה הודעות של המאהבת בפלאפון שלו מתברר שהיא עלתה על זה לפני כמה שנים.
    ורשמה את זה במחשב שלה . נכנסתי למחשב שלה לפני כמה חודשים ווגיליתי י את השם של המאהבת , את הטלפון שלה ווהתברר שהיא נשואה עם ילדים . בעלי לא הכחיש את הרומן שמסתבר שהתנהל כבר כ4 שנים , ורצה לעזוב . מכיון שלא רציתי שהילדה המתבגרת שלי תפגע , גפ אני וגם הוא הכחשנו את הרומן וסיפרנו לה שזאת ידידה טובה של אבא מהעבר אין בינהם קשר רומנטי והוא הסתיר את זה, כי אני פשוט לא סובלת אותה. אני חושבת שהיא האמינה לנו אחר כך חיכינו כמה חודשים ונפרדנו . הסברנו לילדים שאנחנו נפרדים בגל שאנחנו לא מתאימים ולא יכולים לחיות ביחד.{ מה שנכון} האם עשיתי נכון , אני כל כך כועסת עליו שהוא אמנם בלי להתכוון הצליח לפגוע גם בה , שאני יודעת שלעולם לא אוכל לסלוח לו.הסברנו לילדים שזה שלא באשמתם ,ופשוט נמאס לנו לריב . אבל האם אתם חושבים שהיא בכל זאת חושבת שזה באשמתה והאם עשינו נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילדה קלטה

הוספת תגובה

• אל תדאגי

אסף
    09/07/2010

תראי. זה נורא תלוי באוירה שהיתה בבית לפני הגרושין.אם האוירה היתה מדכאת אז זה יותר קל להם אבל אם הכל נגמר בפיצוץ גדול ופתאומי אז זה קצת יותר בעייתי.ילדים קטנים בדרך כלל מאשימים את עצמם בגירושי ההורים. הם שוכבים במיטה ומנסים לחשוב מה הם עשו שגרם לזה. אבל בסופו של דבר הם משלימים עם זה וממשיכים את החיים. זה אמנם משאיר צלקת לא קטנה באישיות שלהם אבל בסופו של דבר איך שהוא הם מתגברים. לגבי הבת המתבגרת אני לא חושב שהיא מאשימה את עצמה אבל בסופו של דבר היא תבין שהמאהבת היא לא "ידידה טובה של אבא". אבל זה בסדר. את עשית הכל נכון. תני לזה זמן. הכל יסתדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילדה קלטה

סיגלית גלאי
    09/07/2010

טוני שלום!
    בהחלט פעלתם נכון בכך שקיבלתם את ההחלטות יחד. אך מרגע שהחלטתם לא לספר את כל האמת ולהיפרד, חשוב שתמשיכו לכבד את ההחלטה וגם אחד את השני. כל זמן שלא תשתמשו בילדים באופן מניפולטיבי אחד נגד השני הם לא יהיו מבולבלים ממסרים שונים ולא ייפגעו. (את כועסת ופגועה, אבלחשוב שהכעס שלך כלפיו לא יעבור דרך הילדים)
    דאגתך לילדים ברורה וחשובה, פרידת הורים תמיד כואבת וקשה עבורם, את הכאב לא תוכלי לחסוך מהם. אבל תוכלי לנטוע בהם את הביטחון שאמא ואבא תמיד יאהבו אותם ושתמיד תהיו שם עבורם ותדאגו להם.
    כל זמן שתמשיכי להעניק אהבה, להיות אוזן קשבת עבורם, ותסבירי ללא פחד שיש החלטות השייכות לעולם המבוגרים ואין להם שום קשר אליהם, ילדייך ירגישו בטוחים ואהובים ויצליחו להסתגל למצב החדש טוב יותר. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו