מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- להתאושש לאחר בגידהס06/11/2007
בן זוגי עזב אותי לטובת האקס שלו שזרקה אותו לרחוב. בהתחלה הוא לא סיפר לי שהם שוב ביחד. רק אחרי תקופה של כמה חודשים גילתי את העובדה שמשהו סיפר לי שהם הולכים לגור ביחד..
הוא תמיד אמר לי שהוא לא אוהב אותה לא עושה סקס איתה (כמובן שהכל שקרים) ובסוף הוא יחזור.
הוא היה האהבה הראשונה שלי ואני צעירה ותמימה רדפתי אחריו לא ויתרתי. הסכמתי להיות "האישה האחרת " לכל אותה שנה. כולם אמרו לי שהוא לא מתאים לי. אני יותר שווה ממנו. ואני סתם פוגעת בעצמי . אבל אז הייתי מסונוורת ורציתי רק אותו. ובסוף ניצחתי הוא הסכים לנסות לעשות ילד וברגע שנכנסתי להריון הוא עזב אותה ואנחנו גרים ביחד. הבעיה שמאז" שהוא שלי" כל הרגשות המודחקים שלא נתתי לעצמי להרגיש באותה שנה שהוא אימלל אותי והתיחס אלי כמו זונה. צפים ועולים פתאום זה כואב לי נורא . אני מעדיפה לא לזכור כי אם אני זוכרת אני מוצפת ברגשות של כאב עצום כעס (כעס על עצמי גם איך השפלת את עצמי בצורה כזאת..הייתי צריכה לשלוח אותו לכל הרוחות) הוא מבחינתו מבסוט כל הזמן אומר לי "רצית אותי קבלת" הנא זכית . או עבדת עלי ועכשיו זכית בי" או כל מיני משפטים כאלה כאילו הוא איזה מציאה הוא גם מבוגר ממני ב25 שנה.
גם מה שמציק לי מאוד שאני לא סומכת עליו בכלום. כל הזמן חושדת בו . כל הזמן בטוחה שהוא בוגד (אני הרי יודעת שהוא לא צריך יותר משתי דקות כדי לבגוד) וכל הזמן חוקרת אותו מה שגורם לשנאה ביננו והתעכרות היחסים.
הוא גם מצידו מוסיף שמן למדורה שהוא מקניט אותי בכל מיני משפטים כמו אני צריך ללכת לחברות שלי. ההיא בעבודה נתנה לי . אני אחליף אותך במשהי אחרת . אני צריך לחפש חברה..איזה אישה יש לי איך נפלתי.
והכל ב"צחוק" וכשאני מתעצבנת ונפגעת הוא מתעצבן שאני לא יכולה לקבל בדיחה ומחיליט שהוא יותר לא מדבר איתי " כי אי אפשר לדבר איתי"
אני גם לא מצליחה לשכח ולסלוח
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתאושש לאחר פרידה
אילה אריאלי06/11/2007נראה שביחסים אלו יש הרבה התעללות ריגשית מצד בן הזוג שלך. בגידות ביחסים מעידות על בעיות בתוך הקשר הזוגי. אם את עדיין צעירה ב25 שנה מבן זוגך, מדוע את איתו. הפרידה מיחסים שאינם מתאימים לך יכולה להיות מקום להתחלות ולצמיחה חדשה.
במידה ויש לך שיקולים אחרים להשאר בקשר הזה (ילד משותף) ,תני דעתך למחיר שאת משלמת.גם להשאר בקשר הזה אפשרי עם מספר אפשרויות: למלא את חייך במשמעויות אחרות, או לנסות גם להבין מה חלקך ביחסים, מה את תורמת לקשיים ביחסים? האם זו רק האחראיות שלו? או שגם לך יש חלק במערכת היחסים העכורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת מה החסרונות שלי בקשר..
ס08/11/2007אני יודעת מה הצד שלי ביחסים העכורים: חוסר אמון משווע. אני לא מאמינה בו בכלום. הוא איש של סיפורים ושקרים . שיודע ל"החליק" הכל בדיבורים .
אני לא מפסיקה לחקור אותו על איפה הוא נמצא . למי הוא התקשר? מה הוא עשה במשרד? האם הוא דיבר עם שותפתו לעבודה על מה ? וכו
כל דבר קטן מחשיד אותי וגורם לי לפעמים להתפרץ עליו במטר של שאלות והאשמות..לפעמים הוא סובלני לנושא. לפעמים הוא מתעצבן מתפרץ גם הוא מקלל וכו וכך המריבה נגמרת עם טעם רע בפה לשתינו.
עלי לצין שלא תמיד הייתי כך לפני שגיליתי על הבגידה הייתי תמימה ונאיבית היה לי בו אמון מוחלט. זה רק מה שיכול להסביר את העובדה שבמשך כחצי שנה הוא יצא איתה כל ערב חזר הביתה מאוחר. ולי הוא סיפר שהוא הלך לבקר חבר..ואני קבלתי ולא שאלתי שאלות. לא ביקשתי גם להצטרף. האמנתי שאם הוא לא מזמין אותי כנראה שלא מתאים מבחינת החבר או משהו כזה..לא שאלתי שאלות והאמנתי בו.
בזמן הזה הוא אירגן הכל השכיר דירה וכו
וכמעט לפני שהם עברו (ואז הייתי מגלה ממלא) משהו סיפר לי על מה שקורה.
אבל מאז האמון שלי נשבר בצורה קיצונית ונהייתי שונה לגמרי ממש לכיון ההפוך. אם פעם האמנתי לכל מילה שלו היום אני מפקפקת בכל מילה שלו. ומנסה לסנן מה נכון מה שקר ומה אמת. וגילתי שהבן אדם הוא שקרן פתולוגי שאוהב ל"נפח" ולספר סיפורים העיקר שכולם יהיו מרוצים.
אני לא אוכל להתגבר על חוסר האמון שלי עד שאצליח לשכוח ולסלוח אבל ניסתי ואני לא מצליחה.
חוץ מזה שהוא לא רוצה שנדבר על מה שהיה הוא מתעצבן שאני מעלה את הנושא מדי פעם וטוען שמה שהיה מת העיקר שעכשיו הוא שלי..
" ומה שעלה ביוקר יודעים להעריך" וכל מיני קלישאות שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד להציל את הקשר
אילה אריאלי12/11/2007התגובות שלך: אובססיביות וחוסר אמון הן תגובות נורמליות שאנשים מגיבים כאשר נפגעים מבגידה. אחד הקשיים הגדולים שבבגידה הוא השקר, הידיעה שבן זוגך שיקר לך והיה בעולם מלא אשר את לא היית שותפה לו.
לטפל בשיקום האמון זהו תהליך קשה אבל אפשרי. כמובן אתם צריכים להבין מה היה הדפוס הבעייתי ביחסים ביניכם והוא היה אחד הגורמים לבגידה. יש לכל אחד מבני הזוג אחראיות וחלק בקשיים. ישנם נושאים מודעים ובלתי מודעים שגרמו לסימפטום (הבגידה). באם אינכם יכולים להסתדר לבד בשיקום היחסים כדאי לכם לפנות ליעוץ מקצועי.
על בעלך להיות סבלני ולהכיל את החקירות שלך, ואת צריכה ללמוד לשלוט יותר על ההתפרצויות שלך, מאחר והן לא מאפשרות למערכת היחסים לנוע למקום טוב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא חרא
ss06/11/2007אבל את חייבת להוציא החחוצה את מה שיוב עלייך. לכי לטיפול ויעוץ מקצועי, רצוי טיפול זוגי, כי יש ביניכם הרבה "דם רע". בכל מקרה תזכרי שעשיתם ילד ושנזמן מרפא הכל (קלישאה, אבל כמו רוב הקלישאות מדובר במשפט נכון, לפחות לרוב האנשים).
בהצלחה, מאחת שחוותה בגידה בעצמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?