האם יש דרך חזרה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש דרך חזרה?
    ב.
    09/07/2010

פגעתי בבעלי מאוד, עשיתי מעשה שמבחינתי הוא לא היה חשוב, אבל הוא חושב שבגדתי בו ריגשית. (פיזית -מעולם לא) כמה שאני מנסה להסביר לו שלא הרגשתי כלום ושהוא לא מבין נכון את הסיפור, הוא לא מאמין. הוא נגעל ממני ולא מסתכל עליי כבר שבוע. הוא רוצה לסיים את הכל אבל מצד שני נשאר בבית ולא הולך. רק בתקופה האחרונה נהיה לנו כל-כך טוב ביחד ובאמת הבנתי כמה אני מאוהבת בגבר שלי וכמה הוא אוהב אותי, ופתאום הכל נהרס.
    אני יודעת שנשים סולחות על בגידות כי אני סלחתי לו פעם. השאלה אם גבר סולח? יש מצב שהוא יתן לי לעשות אותו מאושר? או שעדיף לי להמשיך הלאה? עשיתי שטות שמבחינתי אין לה חשיבות, אבל מבחינתו ורק היום אני מבינה שפגעתי בו מאוד ושזו הייתה טעות! מה אני יכולה לעשות? ואיך אני יכולה לפנות לבן אדם עצבני שבקושי מתייחס אליי? שמקלל ויורד עליי אם אני רק פונה אליו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש דרך חזרה?

הוספת תגובה

• בגידה וירטואלית

רון
    09/07/2010

"יקירתי" טעית !!!!!! ומגיע לך היחס מבן זוגך !! חד וחלק !!!

לא תצליחי למצוא סימפטיה ממני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב.

רון
    09/07/2010

פעם בוגדת !!!!!!! תמיד בוגדת !!!

שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ב.

david
    09/07/2010

Sorry about the English (the Hebrew does not work here)
    As someone who has been on the other side (I am the husband in this story) I can tale you that I have told her that I do not forgive but I will give it a chance. In realty there is not an hour in the day that I do not think about it. What you have done is the same or even worse then a fiscal relationship. I understand his position. You need to understand that what you have done is so painful. You have destroyed his life.
    In my book you deserve what you got.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון..

ב.
    09/07/2010

אני מבינה שזההכי כואב שיש ושזו בגידה לכל דבר, אבל הנקודה היא שלא התאהבתי בגבר אחר, זה מה שהוא חושב.
    אני כל-כך מאוהבת בבעלי שזה מפחיד.
    אבל הוא בגד בי בגידה שהיא גם פיזית, ולא התנהגתי ככה..
    אני יודעת שטעיתי, וביקשתי עזרה אם מישהו יודע מה אפשרי לעשות במצב הזה.. ולא שאלתי אם מישהו שבוגד תמיד בוגד או אם זה מגיע לי או לא. תודה על העידוד בכל אופן. אני מבינה שגם אתה נפגעת.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזוי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רון
    09/07/2010

אוהבת אותו בטירוף ובגדתי בו ווירטואלית ?!?! לא מסתדר !! ולא יסתדר !!
    +
    בגד בך וסלחתי לו ?!?!?!?! לא מסתדר !! ולא יסתדר !!!
    =
    נישואין הזויים שנועדו לכישלון נחרץ !!!!

אגב.......לא פגעו בי לשאלתך

"המשך הצלחה"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כנסי

אישה
    09/07/2010

אם תתחילי לבכות על מר גורלך שחררי אותו ותתחילי לחיות כי כשמתחילות הבגידות(אמרת שגם מצידו הייתה בגידה) זה לא נגמר..אז תהני כל זמן שאת יכולה .
    ואם את רוצה נצא לבלות יחד

תיהיי חזקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ב.

אסף
    10/07/2010

מהו אותו מעשה שפגע בו כל כך? אי אפשר להביע דעה על סמך מה שאת כותבת. אפשר קצת יותר פרטים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רון

ב.
    10/07/2010

אם כל נישואין שקוראים בהם בגידה אמורים להסתיים, מעניין למה נועד הפורום הזה, ולמה אנשים נשואים שעברו בגידה מבקשים עזרה. כן חמוד לפעמים סולחים.
    אני חושבת שאתה צריך לעבור לפורום סתומים וחסרי מחשבה. כי לנוכך התשובות שלך מובן וברור שהרבה שכל- אין-.
    חוץ מזה אם לזוג שבוגד אין סיכוי, מה אתה עושה בפורום הזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך

רון
    10/07/2010

מה מעשי פה ? מנסה לייעץ לאנשים שיש להם קשיים בזוגיות (לא בגידות) (בכל הווריאציות) ודרכים לפתור אותן !!

לפנים משורת הדין אני אבליג על הברכה שלך אלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז תעבור לפורום-נשואין,מריבות

ב.
    10/07/2010

אז תעבור לפורום של נישואין ומריבות וחיי המשפחה, כי פה הפורום- "פרידות,בגידות,גירושין" כנראה טעית בדרך. ולתשובתך, אתה לא כל-כך עוזר. שבת שלום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש דרך חזרה

סיגלית גלאי
    10/07/2010

עלייך תחילה להבין את מצבו של בעלך ולגלות אמפטיה כלפיו (את אומרת שפגעת בו מאוד ) בעלך חש נבגד ולכן כל עולמו התערער- כל מה שהוא ידע, הרגיש, חשב לא קיים יותר מבחינתו. ולכן הוא חש כעס, בלבול וחוסר אונים. כדי שתתאפשר סליחה היא מחייבת את שני הצדדים לקבל את האשמה בלי ניסיון לטשטש את הטעות של האחד ואת הצלקות שהותיר בנפשו של השני.
    עלייך לגלות הרבה סבלנות, לגלות נחישות ונכונות אמיתית לא לוותר על הזוגיות שלכם, להראות אכפתיות, נתינה, וכמובן לבקש סליחה כנה. הפגנת יחס של אהבה וקבלה עשויה לעורר בבעלך שוב תחושות חיוביות כלפייך.
    אם לא יחול שינוי ובעלך ימשיך להיצמד לרגשות טינה וכעס הם בהחלט עשויים להביא בסופו של דבר להרס היחסים, אז תצטרכי לבחור האם להישאר ולדרוש שינוי או לקחת סיכון ולעזוב?
    (לכל המגיבים הכועסים..) אנחנו לא אנשים מושלמים ולא חפים מטעויות, לכן אני מאמינה שניתן למרות הקושי לבחור בסליחה. הסליחה משחררת קודם את עצמנו מענישה עצמית, מסבל ואומללות ומאפשרת לנו לחוות שוב שלווה פנימית והסתכלות על עתיד טוב יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לב.

אביבית
    10/07/2010

הי. בגידה היא בגידה היא בגידה! אין מה להגיד מעבר לזה. זה לא משנה אם הייתה במילים, במעשים או במחשבה. ברגע שצד אחד עושה משהו שהוא יודע שהוא אסור ושהוא לא יכול לשתף בו את בן/בת הזוג: כנראה שזה לא בסדר. אין לך ברירה, פשוט תורידי את הבראש ותמשיכי הלאה עד יעבור זעם. ואם לא יעבור: קחי אחריות על מה שעשית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו