מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה כואבתלילך10/07/2010
אני בת 23 והחבר שלי בן 28 , אנחנו ביחד היינו ביחד 3 וחצי שנים.
הוא נכה צה"ל ועובר תקופות ממש קשות, וירידות דרסטיות במצב הרוח, אני תמיד משתדלת להבין אותו לא להכביד עליו
היום נפרדנו, ובמהלך כל הזמן שהיינו ביחד נפרדנו פעמיים,עכשיו זה פעם שלישית. זה היה מבחירה שלו, בפעם הראשונה הוא רצה לדעת אם אני באמת האחת והיחידה, אבל במשך כל הפרידה (3 שבועות) הוא היה מתקשר, בפעם השניה זה גם היה כדי לבדוק אם אני באמת האחת אבל הוא לא יצר קשר. הוא אחד שאוהב את ה"חופש" שלו יותר מדי ולא אוהב שאומרים לו מה לעשות וזאת הייתה אחת מכל הסיבות שהוא נתן לי בכל פעם שנפרדנו וגם עכשיו שהוא לא מוכן שיגידו לו מה לעשות, ואם לצאת לבלות או לא, בכל פעם שחזרנו זה היה מיוזמתו, והוא היה אומר שהוא אוהב אותי אני האור בחייו ,הוא לא יכול בלעדי והוא יתחתן רק איתי, בפעם השניה דיברנו והסברתי לו שבקשר יש 2 אנשים עם רצונות שונים ולכל אחד יש דעה משלו, ובכדי שנצליח כל אחד צריך לעדן מעט את רצונותיו ולשנות את הגישה, הוא הסכים איתי, והיה מוכן לקבל את כל מה שאמרתי ואף הסכים איתי . מאז שחזרנו בפעם השניה שיניתי את הגישה שלי לא הייתי מתווכחת איתו בטלפון ואם היה עצבני והיה מבקש לדבר כשירגע אז הייתי מוכנה, ובמשך 3 חודשים הוא שינה קצת ואני קצת והסתדרנו והכל היה טוב. אני חייבת לציין שבכל פעם שהוא רצה להיפרד זה היה אחרי שאמא שלו התפרצה וצעקה עלי על משהו שעשיתי ולא נראה לה. לפני שבועיים אמא שלו התפרצה עלי ומאז הוא עושה מה שהוא רוצה, לא אכפת לו אם אני אומרת לו משהו, והוא מתנהג באנוכיות ולכן אני מגיבה בהתאם. אתמול הוא אמר על זה שהקשר לא יחזיק מעמד והוא מחכה שאני יעבור את תקופת המבחנים ואז ניפרד ,החלטתי שאין טעם לדחות את הפרידה ואמרתי לו שמבחינתי זה נגמר.
בכל פעם נשבר לי הלב מחדש, גם הפעם הלב שלי שבור... אני מאוד קשורה אליו, וכל פעם קשה לי להתמודד עם הפרידה. הוא חושב שאם ישאר איתי הוא יסבול כל החיים וכך גם אני, אני לא חושבת כמוהו. פשוט בכל פעם שאמא שלו מחליטה להתנפל עלי הוא משנה את הגישה שלו, ואומר שנסבול ביחד, למרות שבכל יום אחר הוא אומר שיהיו לנו חיים טובים ויפים ביחד
לפי דעתי אמא שלו מאוד משפיעה על הקשר ומנסה להרוס אותו, כי היא אומרת שהוא היה צריך להתחתן עם האקסית שלו, ולא איתי.
אני מאוהבת בו, ועוברת תקופה ממש קשה, אין לי כבר כוחות נפשיים לעבור פרידה שוב.נשברתי.. אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, או איך להתייחס לפרידה.
איך להתמודד עם הפרידה? איך לשנות את המצב כדי שיחזור לקדמותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באומץ ,ביד חזקה ובזרוע נטויה
אסף10/07/2010יקירתי החבר של ככל הנראה לא בנוי לזוגיות. מצב הזוגיות שלכם תלוי במצב הרוח שלו ואם הכל מתנהל לפי מה שהוא רוצה.( אני מגיב למה שאת מספרת. מענין מה הצד שלו).
תשמעי לי. חבל לך על הזמן. תעברי את זה באומץ ותהיי שלמה עם עצמך. את לא נשמעת לי מאושרת איתו. אז תעזבי אותו. אני יודע. זה כואב. כל הפרידות כואבות. אבל הזמן מרפא את הכל. עכשיו את לא רואה בצורה אובייקטיבית אבל בעתיד ,בחלוף הזמן את תסתכלי על כל הענין מבחוץ ותראי שעשית צעד נכון מבחינתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?