מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפתעה ליום ההולדת להוסיף צלע שלישיתחגית10/07/2010
שלום רב
שמי חגית ואני נשואה קרוב ל10 שנים , חיי הנישואין שלנו הם בסדר,
בעלי שאל אותי לאחרונה באם אני מעונינית להכניס למיטה שלנו צלע שלישית, כדי להכניס יותר ריגושים , והוא מעוניין להכניס צלע שלישית (בחורה)*שתהיה לנו באופן חד פעמית, ואמר שזה לרגל יום הולדתי
הוא רוצה לרגש אותי מאוד, ולהכניס קצת פלפל למערכת המין שלנו.
אני עדיין לא נתתי לו תשובה, אמרתי לו שאחשוב על זה.
אבקשכם את עזרת הפורום. כל תגובה תתקבל .
בעלי מעונין להפתיע אותי בצלע שלישית, ובמקרה זה הנני מכירה את הצלע השלישית,
אבקשכם את תגובתכם בענין זה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יקירתי
אסף10/07/2010זו יכולה להיות חוויה מדהימה אבל גם מכת מוות לנישואין שלך. התנסות בריגוש מסוג זה דומה להתנסות בסם חזק. את לעולם לא יכולה לדעת מראש מה תהיה התוצאה. יכול להיות שזה יעבור בשלום בלי להותיר עקבות( מה שאני בספק גדול) ומצד שני זה יכול לשנות את דרך המחשבה שלך על בעלך ועוד יותר גרוע,את מה שהוא חושב עלייך עכשיו..(במקרה של סם זו תהיה הדרדרות לתהומות שלא דמיינת לעצמך).
את חושבת שהזוגיות שלכם טובה ויציבה? יקרתי כל אלה שניסו חוויות מהסוג הזה הרגישו לפני כן אותו דבר. ובכל זאת אחוז הגירושין אצל זוגות האלה מרקיע שחקים עקב ההתנסות הזו.מעטים יצאו מזה בשן ועין ואחרי המון טיפולים זוגיים ורק מעט זוגות עברו את זה בשלום.
אוי ואבוי אם בעלך יראה שאת מאד נהנית מכל העניין. אני מבטיח לך שלמחרת הוא יתחיל למרר לך את החיים. תצטרכי לתת הסבר על כל איחור מהעבודה. כל יציאה שלך עם חברה תהיה מבחינתו בגידה בפוטנציה ותתקבל בחשדנות ובפרצופים.כל צלצול טלפון וצליל sms יקפיץ אותו ולא יעבור זמן עד שהוא יתחיל לנבור לך בנייד ובתיק. היו גם מקרים שהבעלים הצמידו בלש פרטי לאישה כדי לבדוק אם היא לא חוגגת מאחורי הגב אחרי שנפתחו העיניים.
אני לא יודע.אולי אתם בכל זאת שייכים לאותם המעטים שבכל זאת הריגוש הזה קירב ביניהם. את מוכנה לקחת את הסיכון?
תחשבי טוב במה את משחקת. בעלך אולי משחק אותה ליברלי ואולי הוא באמת כזה אבל את זה לא תדעו עד אחרי הביצוע. המחיר שתשלמו אחר כך יהיה כבד מאד אם יתברר שבעלך לא כל כך פתוח כמו שהוא אמר. ולכי תדעי.אולי גם את לא כל כך ליברלית כמו שנדמה לך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגית-
בני10/07/2010אין כ"כ מה להוסיף על דבריי "אסף" !
רק אי אפשר לפטור אותך בלא כלום,,,
החיים שלך הולכים להשתנות, נקודה.
להסכים לצלע שלישית > זה אומר לחלק את הבית והרכוש שצברתם ל- 3 !
האם את מוכנה לחלוק עם אשה שאת מכירה את כל מה שצברת בעמל ידייך לאורך תקופה ארוכה שכזו ???
האם את מוכנה להסתכן ולדהור על 280 קמ"ש, כדי להפיג את השעמום ?
האם יש משהו שחסר לך ושאינו בר תיקון בזוגיות הנוכחית שלכם ?
---
והאם את מסוגלת לעמוד מול בעלך ולהסביר לו עד כמה את אוהבת אותו ומודה לו על המתנה , אבל לא תודה ,,,---
---
השאלה הגדולה היא מה עושים איתו,,,?
איך משפרים ומגוונים את חיי הנישאוין שלכם, בלי הצעות מטורפות,
כיצד אתם מגיעים להסכמה על דברים בלי שתצטרכי לשאול האם זה טוב או לא,
מתי הגבר שלך יבין שהוא בעצמו מסוגל לספק אותך בלי להוסיף צד ג' בעניין,
אני באופן אישי מאחל לך הצלחה בלשכנע אותו לרדת מהעניין, והכל בדרכי נועם, שיבין שקדושת הקשר הזוגי והמשך הנישואין שלכם עומדים בראש סדר העדיפויות שלך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?