מה הלאה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הלאה
    דנית
    10/07/2010

אני אשה בת 42 גרושה עם שני ילדים. מבחינה כלכלית אפשר להגיד שאני במצב לא רע. שכר די גבוה ,מזונות ובסדר אפשר להתקיים בכבוד. הבעיה שלי היא - ואנא אל תשפטו אותי אני רוצה תשובה רצינית. בעייתי - אני בזוגיות כבר 7 שנים עם גבר גרוש. הבעיה שאין לו מקצוע וכל פעם מוצא עצמו מפוטר/מתפטר וכבר תקופה שאין יציבות אצלו מבחינת תעסוקה - משהו כמו שנה. כמו כן הוא צריך עדיין לשלם מזונות. כשרוצים לצאת לבלות - אז אין לו כסף. לא פעם אני מוצאת עצמי משלמת. מעבר לזה קשה לו לחיות על חשבוני אז עכשיו הוא חי חצי שבוע בביתו ובסופי שבוע אנחנו נפגשים. המין ביננו הוא טוב אך איכשהו נראה לי קצת איבדנו את האינטמיות. הוא לא איש שמחצין רגשות במיוחד וזה חסר לי אולי גם קשה לו שכביכול אני מעליו. גם מבחינת ראיית עולם והשכלה אני במקום גבוה יותר ואולי זה לא מיטיב איתנו. בגדול הוא גבר חיובי ונראה גם טוב. אבל מה הלאה? אני לא יודעת. האם נתתי כבר מספיק צאנס ואולי יש לי סיכוי עוד להכיר מישהו שיתאים לי יותר? הלבד מפחיד אותי מאוד.אנא תיעצו לי מה לעשות.תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הלאה

הוספת תגובה

• דנית-

בני
    10/07/2010

נשמע שאתם בסך הכל בסדר, כמו רב הזוגות בעולם,
    יש לך מעלה אחת שאת לא נשואה, אז למה לא לנסות עוד משהו, ואז לפתור את הפחד של הלבד,
    מצד שני אם הילדים שלך התרגלו אליו, אז צריך גם להתחשב בהם, בכל זאת זה שהוא לא מתפרנס שנה,,, זה לא סיבה לא לתת לו צ'אנס,
    ייתכן ואתם במשבר זוגיות נורמלי של חיי שגרה, וכעת את רואה יותר את בעייתיות שבקשר, אז אולי כדאי לך לעשות ברור אצל אנשי מקצוע, ומשם תחליטי,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו