שרידים של נישואים כואבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרידים של נישואים כואבים
    ענת
    11/07/2010

אני גרושה מזה שנתיים אחרי נישואים קצרים אך כואבים מאד וקשים. למרות שהגרושין היו ביוזמתי (לאחר שניסיתי ייעוץ זוגי). ואני שלמה איתם לחלוטין, אני מרגישה שעדיין יש בי כעסים עצומים עליו וזכרונות מאד לא נעימים. האם זה טבעי? האם בעתיד זה ייעלם? מה לעשות כדי להתגבר על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שרידים של נישואים כואבים

הוספת תגובה

• ענת-

בני
    11/07/2010

צרות חדשים, ישכיחו את הישנים,
    כנראה שאת לא סיימת כמו שצריך לסיים חוויה מהעבר, ולכן קשה לך גם להתחיל משהו חדש,
    לכל דבר בחיינו יש התחלה , אמצע, וסוף, כל סיום מהווה אפשרות להתחלה חדשה,
    קחי זמן מוגדר מראש שבו את מתאבלת על אבדן הזוגיות שהייתה לך, או שלא הייתה לך,,, זמן סביר נע בין יומיים לשבועיים,,, תבכי, תכתבי, לא משנה הסדר, העיקר תתאבלי ברצינות,,,
    קחי איזה סדנה לניהול כעסים, את יכולה גם להוציא אגרסיות לבד, במכון כושר, איגרוף ועוד,
    לאחר שתסיימי לפחות בראש, את הקשר ההוא, תוכלי להתפנות למצוא אהבה חדשה,
    ---
    גם אם יעלו לך זכרונות מהעבר, אחריי התהליך הזה, הם יהיו פחות משמעותיים, כמו להזכר במסעדה טובה, או במקרה שלך בארוחה גרועה במיוחד,
    לא צריך להבהל ממחשבות ומזכרונות, א"א לכלוא את המחשבות,,, אבל אפשר ורצוי לתעל אותם למקומות נכונים,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כעס

גל
    12/12/2010

סבלתי קשות מבעלי ורציתי מייד להתגרש אך משפחתי לא תמכה בי אלא להפך גררה וסילקה אותי להמשך הסבל היתי בהריון שזה התחיל לכן לא יכולתי לשכור דירה ולגור לבד
    משפחתו התעללו בי קשות והטרידו אותי והוא שיתף איתם פעולה וסרב לעבור לעיר אחרת למרות רצוני ורצה לגור רק בקרבתם בהמשך התרגלתי לסבל שבהתחלה נראה נוראי דימוי עצמי שאף ל 0 בעקבות כל הביקורות מצד משפחתו ושום תמיכה ממשפחתי כשהיתי בורחת למשפחתי לאחר יומיים היו מגרשים אותי התחלתי לחשוב שאני פגומה והייתי שואלת אותו איך הוא נפל בפח ולמה הוא נשאר עם אפס כמוני בהמשך שמשפחתו פגעו בילדים והעליבו אותם הוא עבר דירה למקום שרציתי וחזרתי לעצמי מכל הבחינות ואני מזועזעת ממה שעברתי וששתקתי והאשמתי את עצמי קשה לי לסלוח לו למרות שהכל מאחור והמצב השתנה ואני לא רואה המשך עם אחד כזה לא יכולה להעביר הלאה לשכוח ולסלוח מה עושים ? וכיצד להתמודד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרידים של נישואים כואבים

סיגלית גלאי
    13/07/2010

שלום ענת!
    שנתיים הם בהחלט תקופה לא קצרה ובכל זאת את עדיין מתארת את עצמך סובלת מאוד מאותו קשר אותו את מתארת "כיחסים כואבים וקשים". אני ממליצה לך לגשת לטיפול שיעזור לך להבין מדוע את מתקשה להתנתק מאותם זכרונות כואבים. לעיתים כעס מסתיר אחריו דברים אחרים כמו: האשמה, פחד, רצון לנקמה ועוד. טיפול יכול לעזור לך להבין את עצמך טוב יותר, כך שתוכלי להשלים עם מה שעבר ולהתחיל מערכת יחסים טובה ובריאה יותר עבורך. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

מיטל
    13/12/2010

היי ענת יש לי כמה דברים לומר לך :
    החיים קצרים בשביל חשיבות מיותרות , חשבי שחייך הם כמו תחנות תחנות , חלק מהן יהיו קצרות ובהן תעברי משברים וחלק מהן ארוכות ויפות , אנחנו לומדים מהכל ולוקחים את הלקחים הללו בהמשך , אם זה בזוגיות , במשפחה פשוט בהכל , וגם מהאנשים שעליהם אנחנו טעוני כעס ניקח משהו , אנחנו חיים בעולם של הולכים ובאים , תשמחי , תצחקי ותקחי הכל בקלות
    את חייבת לשנות את גישתך ולהיפתר מכעסים אלו - הם שייכים לעברך , עכשיו עלייך ליצור חיים חדשים משל עצמך עם אנשים חדשים , מסגרות חדשות פשוט חדש !
    אל תסבבי סביב הגירושין שלך למישהו שעד כה יש לך כעסים אליו - הוא לא שווה את זה !!! חבל על האנרגיות המיותרות שלך !!
    יש עולם שלם וחדש שמחכה לך בחוץ !
    גם אני עברתי פרידה ובאחריות הזמן מרפא הכל !!

בקיצור ענת קחי הכל בקלות , תחייכי לעולם והוא יחייך אלייך בחזרה ותיזכרי שכל דבר שקורה לנו זה לא סוף העולם !!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו