בגידה עם נערת ליווי זקוקה לעזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה עם נערת ליווי זקוקה לעזר
    מיטל
    11/07/2010

שלום ללכולם אשמח אם תוכלו ליעץ לי!!!!בבקשה!!!!!!!
    אני בחודש שמיני נשואה 5 טרייה חודשים . לאחרונה בעלי מקיים איתי יחסי מין בתדירות של כמעט ולא. בהתחלה חשבתי שהוא מפחד שזה יפגע בתינוקת או שכבר לא נשמשך אליי בהריון. עקב חשדות עקבתי אחריו קצת וגיליתי שהוא הלך פעמיים לנערות ליווי מתי שאני בעבודה או אצל הוריי בחופשה. מה אני אמורה לעשות?ת אני אוהבת אותו ויודעת שהוא גם. אני רואה זאת כבגידה כואב לי לחשוב על זה. לא אמרתי לא כלום כי אני חיטטתי לו במחשב ובפלפון מבלי שידע....
    מה אני אמורה לעשות?? לדבר איתו ? לעזוב את הבית? לרמוז לו שאני יודעת ? או להתעלם?
    אני אבודת עצות זה הורג אותי עוד לא עבר שנה מאז התחתנו...
    בבקשה אשמח לתגובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כן. לדבר איתו. אבל...

אסף
    11/07/2010

אם את לא רוצה להרוס את הזוגיות שלך אל תעשי את זה מתוך כעס גם אם את כועסת ופגועה. תושיבי אותו ותגידי לו שאת יודעת. אין לו זכות לבוא בטענות על זה שבדקת לו את הטלפון. תדרשי הסברים כי מגיע לך.
    אני רוצה להגיד לך משהו . סביר להניח שאני אקבל על הראש מהרבה נשים פה אבל זה בסדר. יש הבדל בין ללכת לנערת ליווי לבין למצוא מאהבת ולנהל מערכת יחסים. נכון.זו בגידה וזו בגידה.אבל אם את בוחנת את זה מהצד את תראי את ההבדל. הסיפור עם מאהבת מתחיל בדרך כלל עם מבטים, חיוכים, רמיזות ועובר לשלב של שיחות ופגישות כשכל צד מרגיש פרפרים בבטן, שוכב בלילה במיטה לצד בן/בת הזוג וחושב על הפרטנר.ההמשך היא מערכת של שקרים כדי להיפגש בסתר. בדרך כלל יש כאן גם רגשות. הסקס שונה בתכלית מסקס עם נערת ליווי. המפגש הרבה יותר רומנטי עם המון מילים יפות, לחישות, נגיעות רכות. בקיצור זה שונה.
    תתפלאי אם אגיד לך שלפעמים הגברים הולכים לזונה כדי לא לבגוד רגשית באישה. אני לא יודע למה בעלך עשה את זה. אולי בגלל שהנישואין חונקים אותו.( זה לא בגללך תירגעי.).בדרך כלל בשנה הראשונה יש הרגשה שאין יותר חופש. כבר אי אפשר לצאת עם חברה' ולבלות. הכל שונה מחיי רווקות. האחריות כבדה יותר ולנו הגברים לוקח יותר זמן להתאקלם. אולי הוא חיפש פורקן.
    יתכן גם שיש לו בעיה לשכב איתך בגלל שאת בהריון והוא לא רוצה להגיד לך את זה מהפחד שתיעלבי. יש גברים כאלה. אולי הוא אחד מהם. בכל מקרה מה שהוא עשה אין לו שום הצדקה. בשום מצב. ואת תבהירי לו את זה. שיידע שנעלבת קשות.
    מישהי אמרה כאן שבגידה היא בגידה היא בגידה. היא צודקת . מה ששונה כאן היא הסיבה לבגידה. אני ניסיתי לתת לך מבט מהצד הגברי. אם את רוצה לשמור על הנישואין שלך חושב שרגע לפני שאת שולפת חרבות ומחבתות והורגת אותו תעצרי. תקראי שוב מה שכתבתי לך. ואז תגשי אליו. תהיי תקיפה אבל לא תוקפנית. ובסוף השיחה את תדעי אם הוא נפל או שהוא חתיכת בוגד סידרתי.
    אני יודע שמה שכתבתי לך נשמע שוביניסטי אבל ככה אנחנו הגברים. יש בנו הרבה טוב וגם הרבה חרא. לרוב אנחנו יודעים לפצות על המגרעות שלנו. ולפעמים לא. אפשר להגיד אותו דבר על נשים. כי לבגידה דרוש לא רק גבר. דרושה גם אישה. והרוב המכריע של הנשים שכתבו כאן סיפרו על הבעל שבגד עם אישה אחרת. נשואה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אסף תודה..אבל

מיטל
    12/07/2010

תודה הפנמתי והבנתי את מה שרשמתה..
    אז זה לא נחשב לבגידה באמון?
    אם לפי מה שרשמת בעלי היה צריך בפורקן בגלל ההריון או לחץ כלשהוא וזה מקובל....
    חובה יהיה לדבר איתו על זה או שעדיף להשאיר את זה ככה ולא להגיד כלום.
    אני נורא אוהבת אותו ולא רוצה שידע שאני פוגעת לו בפרטיות....
    ואם כן אולי רק לרמוז לו שאני יודעת...?
    אני פוחדת להרוס את מה שיש בינינו.
    וגם קשה לי נורא לפתוח את הנושא אני קצת ביישנית.
    שאלתי חובה להגיב?? להגיד שאני יודעת??
    או להשאיר לו את חייו הפרטים ולהבין שזה קורה בזוגיות.
    תודה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל

אסף
    12/07/2010

בוקר טוב
    בודאי שזו בגידה באמון. כל מה שרשמתי לך זה כדי שתביני קצת את מה שהוא עשה לא כדי לקבל את זה. זה בודאי שלא מקובל. אני מבטיח לך שאם הוא היה מגלה שאת, חלילה וחס, בילית עם נער ליווי הוא לא היה מקבל את זה . וזה בלשון המעטה. סביר להניח שהוא היה מרר לך את החיים. את עוד נחמדה.
    אני מבין אותך. את לא רוצה לקחת סיכון שהשיחה תתפתח לכיוונים לא רצויים. תראי.את מכירה את האווירה ביניכם.את מכירה אותו יותר ממני ואת יודעת איך הוא מגיב כשהוא לחוץ בפינה. אז תעשי את השיקולים שלך. לדעתי את צריכה להיות ישירה איתו. לקטול את זה מההתחלה כי אם הוא ירגיש שאת מגלה הבנה הוא יחשוב שהשד לא נורא כל כך ואז כל פיפס קטן והוא יקפוץ לזרועות נערת ליווי או יותר גרוע לזרועות אישה נורמלית. כן. מותר לך לחטט בחייו הפרטיים כי את צריכה להבין אין" חייו הפרטיים". הוא נשוי לך. ובילוי עם נערת ליווי לא מופיע בשום סעיף בכתובה.
    אם בכל זאת את חוששת מה תגובה שלו אז תגידי לו שחשדת בו כי הוא התנהג קצת שונה ובגלל זה בדקת לו את הנייד.
    אני לא רוצה לקחת אחריות אבל אם הוא אוהב אותך הוא לא יקום וישבור את הכלים אם תגלי לו. אבל אם זה מדאיג אותך אז תרמזי לו ברמזים עבים.
    דרך אגב יש לי שאלה אלייך. מתם מתוך סקרנות. כשחיטטת לו בנייד איך את יודעת שהיה שם מספר של זונה? ובמחשב? מה היה כתוב שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאסף

מיטל
    13/07/2010

תודה על התגובה אני יקח אומץ לדבר איתו היום.
    לשאלתך ראיתי בטעות !! במחשב ,שהיה חיפושים של דירות דיסקרטיות באזור שלנו...ואז התחלתי לחשוד..ביררתי וראיתי גם כתובת וטלפונים שחייג אליהם מספר פעמים שלא הייתי בבית.אני אוהבת פרטיות וגם הוא ולכן קצת מציק לי שידע שחיטטתי לו אבל לא יכולתי למנוע זאת.
    תודה על התגובה. זה עזר לי להבין שזה לא בסדר. הוא מקסים בהכל ויש לנו ראש פתוח ולכן אני מנסה להבין את הראש שלו אבל לא רוצה להיות תמימה מדי כמו שאתה אומר שזה לא יקרה עם אישה אחרת...תודה תודה ושוב תודה-מיטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרוצי ממנו כמו מאש!!!!

מובך מאוד
    22/08/2010

איני בעל מקצוע.
    אל תשקשיבי לאף אחת ש'מוכנה לדבר איתו'
    הוא דפוק בשכל.
    תעזבי אותו ככל שיותר מהר.

אני אומר לך כגבר. אדם הזה מכור לעניין של זונות. ראיתי כאלה בצבא.
    תאמיני לי - יש לו הרבה יותר מה להסתיר ממך חוץ מזונות שהוא הולך אליהם.

עוד משהו: נערת ליווי = זונה.
    ככה אמת נשמעת יותר חזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה עם נערת ליווי.....

מיכל פאטל
    12/07/2010

שלום לך מיטל,

אם זה נכון , זה באמת לא נעים. אך כדי להיות משוכנעת בודאות שבעלך אכן עשה זאת, עלייך לשוחח עימו. לא לעזוב, לא לרמוז,ובטח לא להתעלם.ישנם הרבה נושאים שאת מוטרדת מהם כגון:
    מצב האינטימיות בינך לבין בעלך, הצרכים שלך/שלו, מעשיו בזמן האחרון, הרגשות שלך/שלו.אתם לא משוחחים, כל אחד מכם מפרש את המציאות על פי הבנתו, מסיק מסקנות , חש רגשות מסוימים ןפועל על פיהם - אך מה עם תיקשורת??!!! אי אפשר לחיות בזוגיות ןלא לתקשר.אתם צריכים ללמוד להקשיב אחד לשני, להבין אחד את השני ולהגיע להבנות גמישות.
    במידה ובעלך אכן בגד - ויש משבר אמון , יהיה צורך בפניה לאיש מיקצוע, שיסייע ויתן לכם כלים
    אפקטיביים לתיקשורת.

בהצלחה!
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דיברתי לגבי נערת הליווי-זקוקה ל

מיטל
    21/07/2010

והוא הביא לי תירוצים שחברים שלו שיחקו בפלפון
    התקשרו שהוא זוכר משהו כזה
    נישמע אמין ביותר ושמח שפתחתי את הנושא.
    אני לא מאמינה לו.!!! מה הלאה???????????????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

שימחה
    21/07/2010

זה שהוא משקר זה ברור זה שאת מפחדת גם ברור
    אבל חמודה שלי הוא עושה ממך צחוק ולא ניראה לי שלמד את הלקח
    האדון צריך לחשוש קצת יותר ממך יש לו הרבה מה להפסיד...
    רוצה להתפרק תלמדי אותו איפה יד ימין
    אנשים תפסיקו להנמיך את עצמכם אל מול בן הזוג.
    גם אני נבגדתי גם לי לא קל גם לי זה כואב אבל דבר אחד בטוח
    אני לא מנמיך עצמי מול אשתי ומול אף אחד אחר את כל מה שהייתי צריך להגיד
    אמרתי זו היא במקרה שלי שהיה לה מה להפסיד וזה בעלך במקרה שלך.
    במידה ותעברי לסדר היום תימצאי את עצמך בעוד כמה שנים חוזרת לכאן שוב
    עם סיפור אחר וקרוב לוודאי לא נערת ליווי פשוט סתם בחורה " נחמדה "
    בהצלחה יקירתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל

אסף
    21/07/2010

האמת? זה היה די צפוי. כל הראיות שלך הן נסיבתיות ואין לך הוכחה חותכת גם אם את בטוחה שהוא עשה את זה. אני תיארתי לעצמי שזה מה שהוא יגיד אבל טוב שפתחת את הנושא לדיון איתו.לפחות שיידע שלשקר אין רגליים. ומה הוא אמר על זה שהוא לא שוכב איתך?דיברתם על זה? כי אם זה ייפתר כל השאר ניתן לפיתרון אבל אם הוא מתכוון להמשיך ולהזניח אותך יכול להיות שזה יהיה צעד נכון לשקול פרידה. במיוחד שאין לכם ילדים עדיין כי אז הסיפור היה הרבה יותר מסובך.
    אבל אל תמהרי להחליט החלטות. תני לזה עוד צאנס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נורא.

ליאת
    15/07/2010

הלוואי ובעלי היה הולך פעמיים לנערת לווי.וגומר.ולא בוגד בי עם הרגש במשך שנה בקשר עם אשה אחרת יפה ונשואה.אמרתי לו שאם היה הולך לנערת לווי אז היה זה עדיף...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחת עניים

אביבית
    21/07/2010

ככה אני קוראת למה שכתבת. כל בגידה היא כואבת. מה שנותר לנו להתנחם בו זה עם מי....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערת ליווי זה לא בגידה

eubh
    25/07/2010

לדעתי ביקור אצל נערת ליווי לצורך סקס בלבד כאשר עדיין יש אהבה ותקשורת זוגית - זה לא בגידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת?

אסף
    25/07/2010

ומה תגיד אם חלילה חברה שלך,שאוהבת אותך והכל בסדר אצלכם, תלך לבלות עם נער לווי כי סתם בא לה סקס פרוע ובלי רגשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה עם נערת ליווי

דליה
    10/09/2010

תעזבי אותו מניסיון של שנים עם גבר דומה אבל קודם תתאמתי איתו הוא בטח יגיד נידמה לך כמו האידיוט שלי מזה 10 שנות עבודה הישאיר אצל נערת ליווי והיתרגל וניהיה מכור ללא תקנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו