עזרה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה....
    חלי
    11/07/2010

שלום לכולם,

לאחר פניות רבות בכל התחומים, פסיכולוגיה - נושא הימורים, משבר בזוגיות,
    שינויים לאחר ניתוח ראש, אצל בן זוג
    היום אני במצב שאנ זקוקה לעזרה, אני אחרי 38 שנות נשואין + 4 ילדים בוגרים שיצאו מהבית - הגעתי למצב של גירושין
    מאוד מאוד קשה , לא היבנתי כיצד בן הזוג שלי שכ-20 שנה אני חיה בחוסר אימון עקב הימורים
    חוסר הערכה אלי, והוא יודע שאני עמוד התווך של המשפחה הוא מחליט בוקר אחד
    שהפעם זהו ...אסף את הילדים והודיע להם שאינו מוכן להמשיך
    ובנוסף גם לוחץ דרך הילדים , מה קורה מה עשתה בנדון.
    אינו מבין שצריך לעקל דבר כזה
    ומה שברור לכולנו , שאותו מענין כסף הדבר היחיד שנותר זה מכירת הבית אין לנו לא פנסיה ביטוח וכו' הכל חיסל וגמר
    אנא ,עזרהתכם אני גרה בבאר שבע
    היתי מאוד מבקשת אם ידוע לכם קבוצה תמיכה שתעזור לי לעבור את את התקופה הקשה
    שבחיים לא חשבתי שאגיע אליה , כי תמיד הכריז אני בחיים לא אתגרש כיוון שהוא מבית משפחה קטנה אבל כולם גרושים שם.
    אנא עזרתכם ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה....

הוספת תגובה

• חלי-

בני
    14/07/2010

היות ולכל אחד מכם יש חלק בלתי מסויים בכל חפץ וחפץ בבית, ובוודאי שבדירה המשותפת יש לך ולו זכויות שוות, לכן אני לא רואה מקום לדאגה בנושא הזה,
    אני מבין שעברתם דרך ארוכה מאוד ויפה שהצלחתם לשרוד עד כה, זה לא קל, אני מעריך את הצאמץ שלך אישית למען שלום הבית, גם במחיר כבד של בעיות בריאות וכו', אבל לפעמים החגיגה נגמרת, בעלך בוחר לצאת מהשותפות, ייתכן וזה תוצאה מהניתוח ראש שהוא עבר, אבל לא צריך סיבה מיוחדת לפרידה בעידן של היום, ולכן חשוב שתעגני את זכוייתיך כחוק, תבקשי ממנו ללכת לפרידה בגישור מרצון, כל אחד יקח את מה שנחוץ לו, תרוויחו במהלך הזה את השלום בינכם, את האחדות במשפחה, את הכסף שייזרק על עו"ד וכו', ובא לציון גואל,
    אם הוא לא יסכים, אז תצטרכו לעשות זאת בדרך הקשה, או ברבנות או בבתי משפט, תתיעצי בפורום המתאים כיצד לעשות זאת נכון, ובזול,
    בנוגע לקבוצת תמיכה, כבר שאלו כאן את השאלה הזו, ונדמה לי שלגולשים ולמומחים פה לא היה מענה בנושא הזה,
    אז שיהיו לך המשך חיים טובים, אל תשכחי את העבר ואת הילדים הנחמדים והמוכשרים שגידלתם,,, ואת כל מה שבניתם בעמל כפיכם, זה לא הולך לריק, זה נשאר לנצח,
    אני לא יודע בת כמה את, אבל תשקלי פרק ב' להמשך חיים מהנים, כן יש חיים אחר המוות,,,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו