מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה לקבל החלטהקרן11/07/2010
היי, בת 29 נשואה שנתיים. לפני כחצי שנה גיליתי כי בעלי מהמר בבורסה והכניס אותנו לחוב גדול, הנישואים ידעו הרבה עליות ומורדות, ומשברי אמון מאוד קשים. מספר לא מועט של פעמים גיליתי כי בעלי גולש בפורנו, ומפרסם מודעות להיכרויות מין עם נשים. כל פעם שעמתתי אותו עם זה הוא אמר שזה רק בשביל הריגוש והפנטזיה ושמעולם לא בגד בי פיזית. הוא טוען שאוהב אותי ואכפת לו ממני, אבל לא יודע להראות את זה. אפילו השבוע הלכתי לרופא והייתה לי בדיקה חשובה והוא לא בא איתי, כי הוט טוען שהנימה שבה ביקשתי ממנו לבוא איתי הוציאה לו את החשק. אני נראית טוב, משכילה ומצליחה בעבודתי, אבל לפעמים נדמה לי שאני חיה בעולמות כפולים. האדם שאני מחוץ לבית וזוכה להערכה, והאדם שבתוך הבית שהוא שבר כלי.בעלי טוען שבגללי הוא חוזר כל הזמן לפורנו, כי אני מתנהגת כמו "שמנה", אני בחורה רזה!! פשוט השמנתי מעט מכפי שהייתי כשהכיר אותי, ושמבחינתו הפנימיות חשובה ממש כמו החיצוניות. כבר היינו כמה פעמים על סף גירושין. בעלי לא מוכן לשמוע על טיפול זוגי, וגם מעט הפגישות שהיו לו עם פסיכולוג לטיפול בבעיית ההימורים הוא הפסיק כי מאמין שיש לו את הכוחות לטפל בעצמו. אני מרגישה שאני משליכה את העתיד שלי לפח, ושמגיע לי מישהו שיאהב אותי בלי כל כך הרבה תנאים. הוא דורש ממני להיות מושלמת, אבל עד היום, את כל מה שצברנו הוא זרק לפח, וגם דאג להוריד לטמיון את הבטחון העצמי שלי.
אני ממש פוחדת להתגרש, פוחדת נורא להתחרט ושאני לא אהיה חזקה מספיק להתמודד עם זה. אני זקוקה נורא ליציבות, ולא יודעת כבר מה לעשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן-
בני11/07/2010הבטחון העצמי שלך, תלוי אך ורק בך, לכי ליעוץ פרטני לעלות אותו שוב, ולהזכיר לך מאיפה באת, ולאן את הולכת,
אל תשקיעי אנרגיות בלשנות אותו, איו טעם, וגם זה לא עובד,
הגבר שלך, יאהב אותך יותר אם תדעי לאהוב א"ע, רק אז הוא יתוערר,
לגבי שאר הדברים, כמו הימורים ופורנו, ייתכן והכל ביחד זה בעיה גדולה, לכן קודם לכי תפרגני לעצמך, ואח"כ תראי אם עדיין זה מפריע לך, ברור לכולנו שהלוואי והא לא היה נכנס להימורים, אבל לאחר מעשה,,, צריך כוחות נפש ורצון עז כדי לצאת מזה,
כשתהיו שניכם חזקים ומוכנים תוכלו לצאת מזה יותר בקלות, כרגע זו משימה כמעט בלתי אפשרית,
הפחד מהפחד,,, הוא בראש שלך, אפשר לחיות לבד, ואפשר להחליף בן זוג, אבל הכיף הוא בלהתאמץ להסתדר עם אדם שאנו אוהבים, ושיש בו גם מעלות וקצת חסרונות, ככה גם אנחנו רוצים שייתיחסו אלינו,
"ואהבת לרעך כמוך" אתה בוחר מי הוא אותו "רע" שאתה מעוניין לאהוב אותו- כמוך !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?