קרוע מבפנים ולא יודע מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרוע מבפנים ולא יודע מה לעשות
    בני
    14/07/2010

גיליתי כי אשתי קיימה יחסים כאשר העלתי את הנושא יום למחרת נסתה לבטל זאת כאשר שמעה את ההקלטה תחילה אמרה שרק התנשקה כאשר התעקשתי אז גם נגע ברגלה כאשר התעקשתי אז גם גמרה כאשר התעקשתי אז גם בין זוגה גמר.
    אנו נשואים 28 שנים גיליתי היום בבקר שזה קרה אתמול בערב בצהרים לקחתי את חפציי ויצאתי מהבית היא כל היום שולחת הודעות של סליחה ותחנונים שאחזור ושלא נספר לילדים ונסגור ביננו לדעתי רק בגלל הבושה שידעו במשפחה היום לא אכלתי דבר השעה אכשיו 2.00 לפנות בקר לא יכול לישון משתגע!!!!
    טוענת שזו היתה מעידה מטופשת וזו הפעם הראשונה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעניין

אסף
    14/07/2010

בודאאאאאי שהיא תגיד שזו הפעם הראשונה. בטח שהיא תגיד שזו מעידה.אם תדבר איתה שוב היא תנסה לעשות לך את אותו התרגיל מהשיחה הראשונה. שזאת פעם יחידה. אבל אם תתעקש יתברר שזו פעם שניה ואם תתעקש שוב אז זו פעם שלישית וכו'. קשה להאמין לאחת כזו.
    תגיד לי. מה פתאום אתה יצאת מהבית? למה לא היא? למה אתה ישן במקום זר,רחוק מהילדים , והיא מתרווחת לה במיטה?זה גם הבית שלך. שהיא תצא.
    אם הקלטת אותה סימן שחשדת בה כבר תקופה. נכון?והחשדות שלך התאמתו נכון? אז ,יקירנו, זו לא פעם ראשונה ולא נעליים.הכלבה מנסה למזער נזקים.
    לדעתי אתה צריך לחזור הביתה ולמרר לה את החיים ולהפוך אותם לגהינום. לא באלימות חלילה אבל תחשוב לבד איך לגרום לזה שהיא לא תגמור יותר בחיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנוולת.

ליאת
    15/07/2010

גם בעלי בגד בי.{ראה דפים קודמים}אבל אנו עכשיו חיים בשלום והוא שיפר גם התנהגות.כל פעם שהוא עןשה משהו אני מזכירה לו וזה עדיין הורס אותי.אבל אני משתדלת לשתוק.ככה זה שבוגדים ויש ילדים בתמונה.תבלע את הצפרדע.ובמקביל תהנה לך גם אתה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליצנית

רון
    14/07/2010

עץ עקום לעולם לא מתיישר !! זרוק את הזונה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

אביבית
    14/07/2010

אי אפשר וגם לא נכון להחליט ביום אחד מה נכון לעשות. אם נתעלם רגע משיקולי הכבוד: טוב עשית שהלכת מהבית. קח לך זמן לחשוב, גם אם המשמעות היא כמה לילות חסרי שינה. אני גם הייתי ממשיכה לעקוב אחרי האישה. לך תדע.. חרטה לחוד ומעשים לחוד. למה אתה צריך להחליט עכשיו? כי ככה נוח לאישה? כי היא כבר רוצה לדעת שהכל מאחוריה? תמיד תוכל לחזור, אבל ללכת שוב זה קצת קשה. לגבי הילדים: תן לה להתמודד. היא בישלה, שהיא תאכל. אין מה לחשוב כאן. כתבתי בעבר ואני כותבת שוב: בגידה היא בגידה היא בגידה. מי שחצה את הקו פעם אחת, לא תהיה לו בעיה לעשות זאת שוב ושוב (ושוב..). אתה מוכן לחיות עם זה? זה עצוב, אבל ההחלטה היא שלך. ואם היא תגיד שהחא מצטערת, תאמין לה? ואם תגיד שלא יקרה שוב, תאמין לה? לא תבדוק?כל החלטה שתיקח היא נכונה ואין החלטה שהיא ללא מחיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בני

שימחה
    14/07/2010

בני שלום
    הפעם אנסה להיות הקול השפוי והרגוע. ליבי אתך לכולם כאן ברור עד כמה קשה לך ברגעים אלה.
    וברור גם שלא חשוב באמת מה נאמר כרגע גם בגלל שלא ידועים לנו כל הפרטים וגם בגלל שזה ממש אבל ממש טרי אצלך.
    קח לך את הזמן תחשוב בשקט תתיעץ עם קרובים ובעיקר תעשה מה שטוב לך ובשבילך.
    עזוב את הילדים בשלב זה תמצא סיפור משכנע ותחסוך מהם את האמת.
    אשץך תחכה תתבשל קצת תכעב קצת ובעיקר תאכל את מה שהיא בישלה...
    תכתוב הרבה ועל תהיה לבד מחשבותך כרגע אינן צלולות
    אני איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורלי

אסף
    15/07/2010

לא שמתי לב לנפיחות העצמית שלך. ואוו. זן נדיר? את ממש שלמות המין האנושי אה?לפי ההתפארות שלך מותק את בסך הכל סתם אישה חסרת ביטון שתפסה תחת על בעלה ומנסה להסתיר את הערך העצמי הנמוך שלך מאחוריו?
    זן נדיר עאלק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איש יקר

מיכל
    14/07/2010

הייתי בסרט הזה בדיוק, ועשיתי טעות חמורה וגדולה - סלחתי. התוצאה היא שריטות נפשיות שאני לא מאינה שאיי פעם אצא מהם. אני חושבת שאתה צריך לחשוב על שלושה דברים בלבד 1. הילדים, 2. הילדים 3. אתה. תדע שכל מה שאומרים לך זה נכון המנוולת לא שוכבת על פעם ראשונה לכן מדובר ביחסים ואם היא כן שכבה איתו על הפעם הראשונה אז היא שרלילה ולכן בטוח שיש לה עוד סיפורים. תשמע ממני, השחור שאתה בתוכו עכשיו יראה עוד לא נורא בכל יום שעובר קדימה, והכי חשוב אל תחזור הביתה בשום מצב !! רק דבר אחד חשוב, מזער נזקים עם הילדים הם לא אשמים והם אוהבים אתכם , טפל בהם וצרכים שלהם כאילו אתה עדיין בבית ותמשיך להיות אבא במישרה וחצי!! אבל, אל תחזור הביתה, אני עשיתי את הטעות הזאת ואני משלמת במחיר חיי !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל היקרה

אורלי
    15/07/2010

את כל כך צודקת.הויתור האישי גורם לנפש להרקב מבפנים ואת נעשית אדם חצוי.מאלת לך יקירה שתהיי אדם שלם ומאושר. ולך בני התחל חיים חדשים ומצא לך אישה נאמנה ואהבת אמת.אף פעם לא מאוחר להתחלות חדשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערנו נדרש גירושין

מיכל
    19/07/2010

התורה היא תורת אמת וכאשר אנו לא יודעים מה נכון או לא התורה מורה לנו את הנכון מבחינה הילכתית אישה שבגדה עם כמה שכואב צריך להגיד שלום. יהיו עוד דברים טובים יותר.
    באופן דומה אין חיוב לאישה להמשיך נישואין עם בעל שבגד וזכותה המלאה לדרוש גט או חיוב גט.
    אני מאמינה שמי שבוגד/ת הינו אדם לא אמין לא רק במישור הזה אלא גם במישורים נוספים רק שהסאה הוגדשה במקום זה. שוב יהיו ימים טובים לך עם דרך האמת וכמו אחרים שאמרו כאן עמוד על המגיע לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל

אסף
    15/07/2010

מה זאת אומרת "אל תחזור הביתה"? למה? למה שהוא יהיה כמו כלב בחוץ והכלבה תחיה לה בבית? הם נשואים 28 שנים. זה אומר שהילדים גדולים כבר. למה שלא יידעו מה אמא שלהם עשתה לאבא שלהם? מספיק עם הרחמנות הזו.
    לדעתי הוא צריך לחזור לביתו להפוך אותו לגהינום עד שהבהמה תיקח את התחת שלה ותעוף חזרה לאמא שלה או שתשכיר דירה. מי היא בכלל. אני בדעה שצריך לנקום באכזריות. יש מספיק דברים שאפשר לעשות במסגרת החוק. את המצפון אני משאיר מחוץ לתמונה. שיחזור הביתה ויתן לה לישון על הספה בסלון איזה חצי שנה ואז נראה אם תישאר לה תחושה ברגליים כדי לפסוק אותן שוב. מיכל מצטער שאני קצת תוקפן. זה לא אישי נגדך. זה רק מרתיח אותי שהנבלה בוגדת ועוד מקבלת פרס דירה. והוא נענש פעמיים. האמת? הייתי אומר שתלך תזדיין אבל את זה היא כבר עשתה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרוע מבפנים ולא יודע מה לעשות

מיכל פאטל
    15/07/2010

בני היי,

אין ספק שאשתך לא התנהגה בצורה אחראית ובוגרת.תגובתך מצביעה על שוק /הלם מגילוי המעשה
    ועל הדרך שבו הוא התגלה.עם זאת, לאחר שתעכל את הבשורה/הידיעה הזועמת, אני ממליצה לך
    לא להרים ידיים, אלא להשתמש במשבר עמוק זה להבנה טובה ושיפור היחסים עם אשתך שמעדה.
    חשוב לברר מדוע זה קרה? מה היה חסר בזוגיות שלכם?איזה צרכים לא קיבלו מענה? האם אתם קשובים זה לזה? האם מבינים זה את זה? איך אתם מתמודדים עם אי הסכמה?/קונפליקטים?וכו'.

אם לא תוכל לבד, אני ממלצה לכם לפנות לטיפול זוגי אצל איש מיקצוע מיומן אשר יאפשר לכם לנהל
    דיאלוג אפקטיבי, להתגבר על משבר האמון, ויקנה לכם כלים להתמודדות.

בהצלחה!
    מיכל פאטל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו