מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    רונית
    15/07/2010

מה עושים???

אני נשואה כבר שנתיים עם ילדה בת 9 חודשים מקסימה!

בעלי דורש כל הזמן את הפרטיות שלו שמתבטאת ביציאות אחת לשבוע,,,עם חברים

לי קשה מאוד לקבל את זה! ומה שקורה אנחנו כל הזמן רבים ...

בעקבות הריבים החוזרים בעלי הגיע למצב שבו הוא טוען שהוא כבר לא נמשך אלי ולא אוהב אותי כמו פעם ,ושהוא מרגיש אלי יותר כמו חברה טובה מאשר אשתו

מיותר לציין שהוא כבר לא מעוניין ביחסים אינטימים איתי...

אנחנו עומדים פה במצב מאוד עדין

מצד אחד אם הבן אדם כבר לא אוהב האם יש טעם לנסות ולתקן(יעוץ זוגי)

או שכדי להתגרש ולהמשיך כל אחד לדרכו כי כרגע שנינו לא מאושרים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• רונית-

בני
    15/07/2010

מה פתאום להתגרש, סבתא שלך גם התגרשה בכזה קלות ?
    אם לא מסתדרים אז הגיע הזמן לצאת לאתנחתא קלה מלחץ החיים, לשבת ברוגע ולדבר כמו פעם,
    תדברי על הצרכים האישיים שלך, מה את מצפה מהקשר, מה את מוכנה לבוא לקראתו, ולעשות שולם כמו ילדים,
    אם זה מאוד מסובך בשבילכם לדבר עם אדם שאת מכירה וחיה איתו כל הזמן,,, אז תקחי עזרה מחבר/חברה, או שתפני לבעל מקצוע,
    בכל קושי יש הזדמנות לשפר,
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא?

אסף
    15/07/2010

אם בשאר התחומים הוא היה בסדר אז למה שלא תסכימי שייצא עם חברים פעם בשבוע? הוא צודק כשהוא רוצה קצת מרחב מחייה פרטי. זה לא בגלל שאת לא בסדר או שהוא לא נהנה איתך( עד לפני המשבר) אבל לדעתי אם תהיו דבוקים אחד לתחת של השני כל הזמן אז בסוף באמת יימאס לו וגם לך. תני לו קצת ספייס. אם את רואה שהוא מנצל את זה לרעה אז יש מקום לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים??

רונית
    15/07/2010

זה בסדר ומקובל לצאת מידי פעם עם חברים אני לא שוללת,אבל לא שזה בא על חשבון המשפחה .אני גם עובדת מספיק קשה ודורשת את התשומת לב המגיעה לי....תקדיש למשפחה אחרי זה תרשה לעצמך לצאת!!! מפה נובעת ההתנהגות שלי....

היום בדיעבד ההתנהגות שלי- של לדרוש מבעלי את מה שמובן מאליו אצל כל זוג אחר,,,קיום יחסים,ישיבה בבתי קפה או סתם זמן איכות ביחד לבד איתי או עם הילדה!!!

הביאה אותנו למצב הזה!!

אני לא מצטערת על הדברים שדרשתי מבעלי אלא על הדרך...שיכול מאוד להיות שתעלה לי בגירושין,,,

את מה שאתם מציעים לי לעשות כבר ניסיתי...אבל זה קשה לי כי זאת צביעות אני עדיין לא מקבלת את זה....

אני מתלבטת האם טיפול זוגי יכול לעזור לנו....??

או שבן אדם שכבר אומר לא אוהב\נמשך לא יכול להתאהב בחזרה???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול זוגי טוב יכול לעזור-

בני
    15/07/2010

אם לשני הצדדים יש עניין בהמשך הקשר, וגם אם כעת הם רואים רק שחורות,,, ניתן לשקם ולהצמיח את הזוגיות לגבהים שלא הכרתם, שווה בהחלט לנסות,
    תלכי קודם לבד, ותחליטי מה לעשות בהמשך,
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית

אסף
    15/07/2010

תראי. אני לא יודע איך הוא בתור בן אדם ואם הוא מזניח אותך ואת הילדה בשאר הערבים שהוא בבית. אבל יציאה של פעם בשבוע בהחלט מקובלת ואפילו לדעתי מומלצת כי כל אדם צריך לפגוש חברים בלי בן/בת הזוג ולהשתחרר מעט מחיי היומיום. אני די מתאר לעצמי שאת עושה לו פרצופים כשהוא יוצא וזה מקלקל לו את הערב ובסופו של דבר נמאס לו ממך והוא מרגיש מיואש.
    בכל אופן כדאי מאד שתלכו ליועץ. דברי איתו ותנסי לשכנע אותו שרגע לפני שהוא מחליט לפרק את החבילה כדאי ,אפילו אם זה למען הילדה, ללכת לייעוץ כי אני מאמין שהיועץ יוכל להסביר לו את מה שאת מרגישה יותר טוב. המצב הוא כרגע שכל מה שהיועץ יגיד יכנס לו לראש ויתן לו חומר למחשבה וכל מה שאת תגידי יישמע סתם זיון שכל.
    לכו לייעוץ ותעשו מאמץ. אני מאמין שזה יקרב בינכם וגם ישפר את האינטימיות ואת הסקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה עושים בעלי רוצה פרטיות?

סיגלית גלאי
    15/07/2010

שלום רונית,
    אין ספק שריבים חוזרים ונשנים יוצרים מצב של לחץ ביחסים הזוגיים, גורמים לריחוק, ולעיתים אף להחלטות שגויות. כל אדם רוצה למצוא שלווה וקבלת פנים חמה ואוהבת בביתו. מהמעט שאת מספרת, נראה שהריחוק הרגשי והפיזי ביניכם לא נוצרו רק "מיציאה של פעם בשבוע" של בעלך.
    ייתכן שישנם דברים נוספים מודעים או לא מודעים שמפריעים לך אבל גם לו (גם הוא צד חשוב בקשר)
    ישנם שני צרכים בסיסיים בקשר זוגי קרוב והאיזון בין שניהם משפיע במידה רבה על איכות היחסים, הצורך הראשון הוא קרבה - לדעת שאנחנו יכולים לסמוך על מישהו ולהיות תלויים בו. הצורך השני הוא עצמאות - לדעת שאנחנו לא נעלמים בתוך הקשר, שהעצמי שלנו נשמר. נראה שאת זקוקה לקשר אינטנסיבי יותר בעוד שהוא זקוק למרחב.
    אני ממליצה לכם לא להגיע להחלטה פזיזה, כדאי שתפנו לייעוץ זוגי כדי שתוכלו למצוא את האיזון הנכון לשניכם וגם כדי שתקבלו כלים לתקשורת טובה יותר ביניכם. בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רונית צודקת

אביבית
    18/07/2010

זוגיות זה שותפות בין שניים, אם אחד לוקח צעד חד צדדי שלא מקובל על השני אז זו בעיה. אם יש משהו חסר בקשר או בהשקעה במשפחה ואת החסר הזה הוא משלים במקום אחר בעוד אשתו נשארת לא מסופקת, אז זו בעיה. ולכל הגברים המגיבים: קצת התבלבלתם! לצאת פעם בשבוע עם חברים? לא הגזמנו? איך בעלה היה מגיב אם היא הייתה עושה את זה?
    ולך רונית. אני לא אומרת לך לקום ולפרק את הקשר, אבל כן חשוב לברר איתך/איתו מה בדיוק קורה, לעשות את זה כמה שיותר מהר ולתחום את זה בזמן. לפני שתמצאי את עצמך נשואה 10 שנים עם 3 ילדים ובעל שהולך פעם בשבוע לחפש את עצמו במקומות אחרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו