פרידה בלתי נשכחת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה בלתי נשכחת.
    רן
    18/07/2010

שלום, ערב טוב.
    אני בן 23 ולאחחרונה סיימתי מערכת יחסים בת שלוש שנים אשר הפרידה הייתה ביוזמתי בלית ברירה בעקבות בגידה מצד בת זוג.
    נפרדנו לפני קצת פחות משנה, אך יחד עם זאת אני לא הפסקתי לאהוב אותה.
    מאז היו לי שלושה מערכות יחסים לא רציניות כי לא יכולתי להיפתח רגשית עקב רגש לאקסית,
    כך שמה שהיה איתן זה בילוי וסקס, אין ספק שנהנתי אבל לצערי אני עדיין מאוהב באקסית ומאוד מתגעגע אליה.
    אני ממש רוצה חברה, אני לא רגיל ל"לבד" הזה ולא כיף לי סקס או מערכות יחסים מזדמנות,
    אך אין באפשרותי להמשיך הלאה כשאני עדיין מאוהב באקסית בדיוק כמו ביום לפני הפרידה.
    אני אומנם כאוב הרבה פחות אך יחד עם זאת וכל ועם כל הרציונאל אני לא מצליח להרפות.
    אני חי במן תושה שעדיין יש לנו סיכוי ומן אולטימטום שמתתין שזה יקרה למרות שאני יודע שאני לא אסכים לקבל אותה חזרה אחרי בגידה בייחוד שלא נוכל לחזור להיות כבעבר לאחר מה שהיא עשתה.
    אך יחד עם זאת אני לא מוצא דרך להתגבר עליה.
    יש לא מעט נשים שאני פוגש או יוצא שאני נמשך אליהן אך לא יכול לפתח אליהן רגש אפילו לא בסקס כשהלב שלי עדיין מרגיש את האקסית.
    אני נורא מתוסכל מהעצירה כבר שנה במקום ולא יודע כיצד להתגבר ולהמשיך הלאה,
    אשמח לחוות דעת בסגוייה, תודה ושבוע טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה בלתי נשכחת.

הוספת תגובה

• רן

שירי
    19/07/2010

שלום לך רן,

אתה בן 23 כל החיים לפנייך.... לאחרונה רק סיימת את הקשר - ללב לוקח זמן עד שהוא מתרפא...
    היא בגדה בך . האמון בניכם אבד. אני מייעצת לך פשוט לא לנסות לחזור אליה ... תעבור כאן על המסרונים שנכתבו כאן ותראה כמה קשה תהליך השיקום... הוא לא פשוט הוא מייסר לוקח המון זמן לעיתים שנים ואם בכלל אפשר לשקם....
    האם אתה תוכל הלאמין בה יותר? האם תוכל לסלוח לה? החיים שלך לא יהיו פשוטים באם תחליט לחזור.....\
    יש לך מזל שאתה לא נשויי לה אין לכם ילדים משותפים - אומנם זה לא קל עצם הבגידה. אבל דווקא בגלל זה עדיף לך וקל לך יותר ללכת לדרך חדשה.
    אני מאמינה - שרוב הנבגדים\נבגדות (כולל אני) הנשואים שיש להם ילדים -אם לא היו ילדים בשטח
    היו מפרקים ונפרדים. קל וחומר שאתה בכלל לא נשויי לה וכל כך צעיר.

לך תפרח מתצא לך מישהי נאמנה וטובה
    ותאמין לי אפשר וכדאי לך להתאהב מחדש

תפתח את הלב מגיע לך יותר\אמחלת לך את כל הטוב שבעולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו