מיטלבטת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיטלבטת...
    קוקי
    19/07/2010

שלום.. אני נערה בת 16 וחצי. מאז שאני זוכרת את עצמי אף פעם לא הייתי רצינית בקשר לאהבה.. אם התאהבתי אז זה היה טוןטאלי אך לא היתאהבתי הרבה. מגיל 12 אני נמשכת גם לבנים וגם לבנות, אני הייתי פרובוקטיבית בבגדים, לא אכלתי כשר .. בקיצור שמתי זיין על הכול. הלב שלי נישבר הרבה פעמים בגלל הפעמים שנידלקתי על מישהי או על מישהי. בגיל 15 התחלתי עם מישהו..
    פשוט שמתי עליו עין. היתחלנו להיתכתב.. דיברנו ודיברנו ושמנו לב שאנחנו מדברים כבר יותר מ-4 שעות.. אחרי יומיים של היתכתבויות יצאנו לסרט.. נהיינו חברים. היתאהבתי בו והוא בי. אגב הוא בגילי והוא לומד בשיכבה שלי. נהיינו חברים, והיה לנו כל כך טוב.. היינו זוג מושלם. האהבה של שנינו הייתה ממש טוטאלית. אני הישתנתי בישבילו.. הפכתי לממש מסורתית.. היתלבשתי מאוד צנוע. כול כולי הישתנתי בישבילו. עם הזמן הוא הפך ליותר מידיי אגואיסט. מכול דבר ניפגע, ורק אם אמרתי עליו ביקורת הוא צעק עליי והפיל את האשמה עליי. אני הייתי כל כך תמימה שרדפתי אחרי, היתחננתי שיסלח.. האשמתי את עצמי בכול דבר, העיקר שיהיה לו טוב ושירגיש טוב עם עצמו. עם הזמן זה גבר וגבר הוא היתעצבן מכול דבר שעשיתי. חשוב לי לציין שהיו גם רגעים מאוד טובים ובלתי נישכחים. למרות הכול, סלחתי לו תמיד .. אמרתי לעצמי שכול הטוב שיש לי מימנו זה מחפה על הרע.
    אבל כול הכעסים עדיין היו ביפנים. כשהיינו כבר 9 חודשים בערך.. הכעסים האלה יצאו עליו.. יצאו ויצאו.. ואיך שהוא תמיד השלמנו.. כול אי הבנה קטנה שלי היה אסון מבחינתו . יום אחד רבנו ריב מאוד קשה.. אני כמובן האשמתי את עצמי. רציתי לפצות אותי.. הירגנתי לו יום כיף לכבוד שנה ביחד. חודשיים חיכיתי ליום כיף הזה שאני יעשה לו בישביל לפצות.. הגיע יום לפני שנה ביחד.. שוב היתווכחנו. אחרי הוויכוח הוא עזב אותי.. ממש כמה דקות לפני החלום שרציתי להגשים- להיות איתו ביום כיף של שנה ביחד. הוא פשוט זרק אותי. בכיתי הרבה.. הייתי בדיכאון. נישארנו ידידים אך כול פעם שניפגשנו הוא מיזמז אותי ואמר שלא יכול לעמוד בפניי ואני ניסחפתי כי עדיין אהבתי אותו. הוא הרגיש לא בנוח שהוא ככה כי הוא הרגיש שהוא משחק בי אך אמרתחי לו שזה בסדר כי אני נהנת מיזה (איזו סטומה).. כול המיזמוזים אחרי הפרידה כבר עברו ליחסי מין.. והכול היה בהסכמתי ..
    הוא נישאר לבד.. כול החברים עזבו אותו ולמרות שהיה לי קשה ישבתי והקשבתי לו... יום אחד החלטתי ללכת אליו וליראות עם הוא עדיין נימשך אליי.. נישקתי אותו והוא פשוט ניגעל.. הוא אמר שלא רוצה אותי יותר. יום אחרי שהוא אמר לי את זה הוא היה בכמה סטוצים עם בחורות אחרות. זה שבר אותי. אמרתי לו את כול מה שהרגשתי.. כול הכאב שהיה לי מימנו! פסור אמרתי לו כמה שהוא הרס אותי.בגלל שהוא שונא לקבל ביקורת הוא אמר לי שאני חרא בנאדם ושכול הכוונות שלי מגעילות ועוד אחרי כול מה שהיה בנינו!! כל כך נישברתי.... אמרתי לו שאני הולכת לעשות משהו שאני רוצה שישב על מצפונו כל החיים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיטלבטת...

הוספת תגובה

• המשך....

קוקי
    19/07/2010

לקחתי סכין יפנית ורצתי לחדר.. הוא לא הפסיק להיתקשר ואני לא עניתי. חתכתי לעצמי את הוורידים ודיממתי הרבה מאוד.. ההורים שלי ניסו לפרוץ את הדלת אבל לא נתתי להם.. הרגשתי שהסוף מגיע.. נפלתי על הריצפה....ראיתי הכול מטושטש.. ורק אז עניתי לו... צרחתי עליו שהוא הרס לי את החיים אז שלא יהרוס לי עכשיו את המוות.. צרחתיייי עליוו כול הבניין שמע.. ניפרדתי.. ידעתי שזה הסוף...בסוף הוא שלח אליי את חברה שלי וזה מה שהציל אותי.. אחרי אותה שיחה אנחנו ניטקנו קשר. כבר חודש שאנחנו לא בקשר. יש לו עוד כמה ימים יום הולדת ואני מיטלבטת בקשר למתנה...
    כי ליפני כמה חודשים שהיה לי יומולדת הוא קנה לי מתנה ואני לא יודעת אם לקנות לו.. מה לכתוב בברכה בכלל..
    לא יודעת מה לעשות.. אני יודעת שאם אני יקנה לו זה לא יגיע לו.. אך אם אני לא אקנה זה ישב לי על המצפון שהוא כן קנה לי...
    מה לעשותת??

תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוקי-

בני
    19/07/2010

את מתארת יפה את מערכת היחסים שהיית בה בעבר, וזה לכשעצמו מעודד,
    אבל א"א להתעלם מהבעיות שנוצרו במהלך הקשר הזה, אין ספק שלמדת את הלקח, ואת היום מוכנה ובשלה לקשר חדש שיוביל אותך לחיים מתוקים ושלווים, אבל,,, את חייבת לקבל עזרה מאנשי מקצוע, זאת לא בושה לקחת כמה טיפולים אישיים, שיעזרו לך לכוון את המטרה, ולגלות מי את באמת, ולמה את מסוגלת כשאת נורא רוצה,
    לדעתי האישית, ומתוך מילותייך שנכתבו, את מחפשת מישהו להישען עליו, שיגרום לך להתאזן ולחיות על פי מצפונך המקורי,,, את בטח יודעת למה אני מתכוון,,,
    המצפון שלך נאבד היכן שהוא ונדמה לך שתמצאי אותו בקניית מתנה לבחור שהקשר איתו הזיק לך בדיעבד,---
    קודם כל תתאפסי על האישיות שלך, תבדקי עם מי את מוכנה לחלוק את חייך, תבדקי על מה את לא מוכנה לוותר !, ועל מה ועם מי את מוכנה להתפשר,,, !
    כשהיו לך את כל התשובות, או אפי' את חלקן,,,אני מבטיח לך שתרגישי הרבה יותר טוב עם עצמך,
    ---
    אין טעם בלשלוח מתנה לאדם שנגעל ממך,
    אין טעם להמשיך להתמזמז עם אדם שלא מעריך את התכונות והמעלות שלך,
    יחסים עם מישהו שאוהבים באמת הם הרבה יותר מהנים, כדאי להשקיע ולמצוא אחד כזה !
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעאזאזל !!

רון
    20/07/2010

את רק בת פאקינג 16 !!!!!!!!!

תגדלי קצת ילדה יפה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקוקי המתלבטת....

סיגלית גלאי
    20/07/2010

קוקי היקרה, שלום.
    חשוב שתביני, שום דבר שקרה לך בעבר או שיקרה לך בעתיד, לא שווה את זה שתפגעי בחיים שלך! בחרת להגיב בצורה מסוכנת שהייתה עשויה לעלות מחיר יקר - בחייך! דבר המלמד שאת זקוקה לתמיכה וייעוץ, כדי ללמוד לאהוב ולקבל את עצמך מעל הכול (את לא צריכה להשתנות עבור אף אחד, את לא צריכה למסור את גופך או לקבל על עצמך האשמות שווא).
    את עדיין בשלבי התבגרות של גיבוש זהות עצמי, לעיתים זוהי תקופה מאוד מבלבלת בה נוטים לראות דברים באופן קיצוני, לכן חשוב שתקבלי הדרכה מקצועית כיצד להתייחס באופן פרופורציונאלי למערכות היחסים שאת מנהלת.
    את יכולה למצוא עזרה גם בסביבה הקרובה לך, כדאי שתפני לפסיכולוגית ביה"ס או ליועצת החינוכית או לעו"ס באגף לרווחה ליד מקום מגורייך.
    אני מאחלת לך שתמצאי אהבה חדשה שתהיה בה הדדיות וקבלה.
    כל-טוב, סיגלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לכולם...

קוקי
    20/07/2010

אגב אני בטיפול פסיכולוגי ותרופתי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קוקי

סיגלית גלאי
    20/07/2010

חזקי ואמצי... החיים לפנייך! מאחלת לך בהצלחה בהמשך דרכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה(:

קוקי
    20/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו