מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שקראביבית22/07/2010
אני שונאת שמשקרים לי. אני לא יודעת אם זה יותר מרגיז אותי או מעליב אותי. אחרי שהצליח להרוס את האמון שביננו במעשים לכאורה קטנים אך פוגעים הייתי מצפה ממנו שידע יותר טוב. השבוע הוא לא היה בבית, ענייני עבודה כל השבוע. הבטיח שיחזור ביום שלישי (הבטחה שלו. אני לא ביקשתי) אבל יום לפני זה הודיע שלא מסתדר. לא כעסתי. ידעתי שבטח יש סיבה מעבר לסתם עייפות. בערב שלישי הוא נעלם. דיברנו בשמונה בערב ואחר כך: דממת אלחוט. הוא טוען שיצא עם חברים ולא שמע את הנייד. ואני טוענת שבמקרה הטוב הוא יצא עם חברים ואת הנייד הוא שמע. אני לא טיפשה. אדם שיוצא בענייני עבודה הדורשים מענה 24 שעות ביממה לא מתנתק מהנייד. וכמה זמן אפשר לא לשמוע את הנייד? גם כשאתה במקום רועש אתה בודק כל כמה זמן. בטח יגידו שיש סיבה וצריך לבדוק למה וללכת ולדבר על זה.. אבל האמת, לי נמאס. אפילו אין בי את הכוח לכעוס. אני רק רוצה להגיד: אני לא טיפשה! לפחות אל תעליב אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא בוגד בך !!!!!!!!!!!!!!!
אולה22/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אביבית22/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשקר
דליה שוורץ24/07/2010אביבית שלום,
אני קוראת את דברייך ולא בדיוק ברור לי מה את חושבת שקורה.. האם את חושבת שבוגד בך או שאולי את חושבת שהוא לא ממש רוצה להיות איתך ולכן לא חוזר לא מתקשר ולא עונה.
האם מרגיז אותך שהוא בפועל מתרחק ממך או מרגיז אותך שהוא משקר?
אני חושבת שאת קצת מערבבת את הכעס עם העובדות ולכן קודם כל בואי תגדירי לך מה יותר מרגיז אותך השקר או המעשים עצמם?
אם השקר הוא מה שמרגיז אותך אז תמצאי את האמת בדרך שלך, תתעמתי עד שאמת תצא לאור ותביני למה משקר... אם המעשים עצמם מעצבנים אותך, אז מזה משנה אם הוא משקר או לא? הרי מה שלא בסדר זה מה שהוא עושה.... אם את חיה עם אדם שכבר שבר את האמון ושוב עושה זאת - תבחני האם את רוצה להמשיך להיות איתו...
לא כתבת אם אתם נשואים ואם יש ילדים אבל בכל מקרה הכעס לא יפתור את הבעיות הוא רק יחריף אותם. תעשי לך את הבחירות שלך עם איזה גבר את רוצה לחיות ותבדקי אם הוא עונה על הציפיות שלך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?