מפגש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מפגש
    לי
    26/07/2010

שלום לכן בנות הפורום.אני כותבת כבר 5 חודישם בפורןם.ואני מאוד כואבת ליראות שיש עוד נשים כמוני שקשה להם לקום בבוקר ולחשוב הינה עוד יום חדש {דיכאון }שחיבות להמשיך הלאה.לי זה מאוד קשה בטירוף "הזמן לא עושה את שלו"בעלי ממשיך כיאילו כלום לא קרה.הבגידה כיאיילו לא היתה ... .מה שאני רוצה להציע בנות.בואו ניפגש פעם בשבוע ונפחית אחת לשנייה את הכאב לפחות לכמה שעות של צחוק קפה שיחות משמחות קצת.מה בנות בואו נישתחרר קצה גם לנו מגיע קצת חיוך על הפנים היפות שלנו כן אנכנו היפות והחכמות.והגדולותוהאישה שהיחזיקה את כול הבית ב10 אצבעות {אל תישכחו שהם היתחתנו איתנו בגלל זו}. תחשבו אחיותיכאב לא נמוג אף פעם...מחכה ליחס תודה לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מפגש

הוספת תגובה

• הי לי

שימחה
    26/07/2010

שלום לי
    האמת ראיון יפה ואנחנו ( לפחות אני ) לא נפריע אם זאת זיכרי שאתם לא לבד
    גם אנחנו הנבגדים יפים חכמים גם לנו מגיע אושר ושמחה גם בנו פגעו גם לנו קשה לקום בבוקר
    מה שכן תבדקי עם עצמך האם את לא מנציחה את המצב האם הדרך שלך לא צריכה להיות לחפש את האושר במקום אחר ולא בקבוצה בה הכאב הוא העניין המרכזי.
    בדקי עם עצמך מדוע כל כך קשה לך ומה למעשה התחושות האלה משרתות אצלך?
    לא אינני מבקר אותך אני מצדיע לך ומחזיק לך אצבעות ואפילו מנסה בדרכי שלי לעזור לך
    ואולי אפילו רק להקל כי מי כמוני יודע עד כמה לא פשוט המצב בו את נימצאת
    בהצלחה לכן בנות ישראל היקרות והלוואי ותגלו שהרעיון של לי דוקא כן יכול לעזור
    והלוואי שיהיה לכן רק טוב
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשימחה

לי
    26/07/2010

אני חושבת שלא הבנתה אותי.אני מדברת על מפגשים אנושיים בלבד.כמו שאנכנו מתכתבים בפרום זה אז זה יהיה פנים מול פנים.זה יותר מרגיע שיש לך מישהו אנושי שמקשיב לך{חוץ מהפסכולוגים} זה אחרת לגמרי פוגשים חברות חדשות .כול אחת יוכלה להרגיע את השניה.אפילו ליטוף או חיבוק עוזר מאוד.אני מספרת את מה שאני מרגישה ושאהיתי רוצה .חיבוק ולישמוע בעוזנים שלי שאני לא לבד ואני לא אשמה שבעלי בגד בי אחריי 18 שנה .שוב בנות אני מביאה את מה שאני מרגישה אני תפסתי את בעלי בוגד לפני5 חודשים.ובישוילי זה רק קרה היום.אז מי שחושבת שזה מתאים לה אז בבקשה.בכול זואת אני מהדרום....בי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי

מיכל
    26/07/2010

אותו איכסה, בשינוי אדרת, 15 שנות נישואין לפני 10 (!!!!) חודשים גיליתי והבן אלף עדיין אוחז בשנינו. איתך באש ובמים מבטיחה להביא הומור ופיצוחים......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

שימחה
    27/07/2010

הבנתי נכון פשוט אני חושב שלא נכון עבורך להיות בחברה שכל היום עסוקה בנושא אחד
    ושהחיבור בא ממקום של בגידה
    זו מחשבתי ומחשבתי בלבד וכמובן שזכותך לעשות מה שמתאים לך
    בהצלחה
    אגב גם אני מהדרום אולי יסתבר בסוף שאישתי ובעלך מכירים ?
    סתם בדיחה שחורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי

שירי
    27/07/2010

הי לי,

מצד אחד אני מזדהה עם מה שכתב לך שמחה. שפגישה כזאת רק תנציח את הכאב,לא תעזור לך (במקרים מסויימים לעבור הלאה)
    מצד שני ,היא יכולה להיות לעזר רב בימים קשים -
    לנשים יש כוח אדיר (לא תמיד אנחנו מודעות לזה) - גיבוש של קבוצה כזאת יכולה לתרום לכוח הנשי יכולה להעצים את האישה לתמוך, לרכך ולעזור לה ברגעים קשים.
    כמו שכתבת - חיבוק,ליטוף.... עצם זה שאותם נשים מתמודדות עם אותה הבעיה.

כתבת שאת מהדרום - מבחינתי נראה לי שזו תהיה בעיה ....רחוק מאיזור מגוריי.....

האם זאת את לי - שיש לה תינוקת בבית ואת לא עובדת כרגע.? מה איתכם - האם הצלחת איכשהוא להגיע אל בעלך? האם את חושבת שוהא עדיין בוגד בך או שהוא הפסיק? עשית עם זה משהו?
    סליחה על התחקור.

לפעמים בא לי - לקחת את כל הבוגדים הבוגדות - להכניס להם שכל בראש (או אפילו לטבול אותם ברותחין) - כל כך מתסכל (מילה עדינה) כל כך פוגע - מה הם חושבים שהם ירוויחו מזה -ריגוש רגעי,סקס טוב,אהבה טהורה -הכל פנטזיות ... הכל בראש שלהם..... (לא טוב להם בבית -שיעבדו על זה -צריך לעבוד ולהשקיע בזוגיות -
    היום לצערי אני מבינה את זה.... כמובן שזה לא מצדיק בגידה
    כמו שיוצאים לעבודה ועובדים קשה בשביל להביא פרנסה וכסף הביתה . יש דבר שהוא לא פחות חשוב לילדים למשפחה לזוג - זו אהבה הערכה כבוד אחד לשני - וצריך לעבוד ולהשקיע בזה להביא את השלווה והבטחון לבית.

יש לי רעיון -למפגשים - קבוצת בנות יושבת ומתכננת את הנקמה במאהבות - רעיון מושלם ......נלך ביחד אל כל אחת ואחת מהן ונעשה להם את המוות..שהם יצטערו על היום שהם פגשו את הבעלים שלנו.
    ובל נשכח - את הבעלים ה'תכשיטים' היקרים שלנו- גם להם נכין איזה שהוא נקמה מתוקה שיעריכו מה יש להם בידייים... (ואאו לי זה נשמע טוב...טוב , אני רק משתעשעת במחשבה הזאת... )

שיהיה רק טוב.
    אמו ואמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואי-

בני
    28/07/2010

אני יכול לקלל אותך בשבעים שפות למשך שעה שלימה בלי לחזור על קללה פעמיים !
    אבל זה לא יעזור, לא לך ובטח לא לפותחת האשכול,
    אנא ממך תשאיר את הגיגך בנושא הזה לאנשים עם קצת יותר רגישות,
    בדבריך אתה מזהם את הסביבה, תזהר שלא תחנק מהגועל,,,---

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רואי - אין עליך-אתה תותח

שירי
    29/07/2010

נכנסתי הבוקר וקראתי את תגבותך.....תודה לך...העלת לי חיוך...
    האמת, אתה לא שווה את התגובה..
    אבל הייתי חייבת ,אתה מבין אותי.... כל כך פרגנת לי :עלובת נפש,פחדנית,מגיע לך...
    איזה טוב לב יש בך... לא כל יום מוצאים אנשים כמוך.....טוב שקיימים אנשים כמוך בעולם..
    אשתך (אם יש לך )זכתה בבן אדם -חבל על הזמן ,נאמן,מיוחד,לב רחב.....
    כולי קנאה....

ועכשיו לעניינו-
    מה גרם לך להיות ממורמר כזה .
    בן אדם מסכן שאת כל החרא שלו צריך לשפוך על אנשים אחרים...
    מה החיים עוללו לך ? רוצה לדבר על זה?
    אנחנו מבטיחים לנסות לעזור לך - ולהיות יותר נחמדים ממך....תתחיל לשפוך...

אני באמת מרחמת עליך.
    תפתח את הלב שלך - לכל אחד יש לב....
    ותעבוד בבקשה על תיקון המידות שלך -יש לך הרבה עבודה....
    כמובן, אם תצטרך עזרה אנחנו פה.....

מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
    ושלא תעמוד בנסיונות קשים.
    יום מקסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואוו

רון
    29/07/2010

אפילו אני לא גרמתי לכזו מהומה.......

כבוד........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרואי

לי
    29/07/2010

אני מצעה לך ליקבור את הראש באדמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירי ואורלי ולשמחה

לי
    29/07/2010

תודה על העידוד והמילים החמות מנסה בכוח להמשיך הלאה .יש לי ימים טובים ויש ימים ולילות מאוד קשים.אני אותה לי מנשה להגיע ללב של בעלי אבל לא מצליחה אני ניזכרת בה ו דוחה אותי להתקרב לבעלי....מה שכואב לי אכשוב.שאני יודעת שהוא בגד בי עים גרושה עים ילדים ולא רק זה היא מכוערת ושמנה {לא צוחקת על זה}מה אני עד כדי כך היגעלתי אותך שרצתה לאחת כזו וליבגוד שאני חמודה ורזה וניראת יותר טוב ממנה.אני ניראת צעירה מאוד לגילי לפחות ב15 שנה פחות .למה למה זה קרה לי.אני בוכה אכשו כואבת לי הנשמה. מה אני עושה איתו אני לא יודעת.יש לי רגשות חזקים לבעלי אני לא מראה לו אני נאכלת בלב.יש לי בעיה אני רבה איתו הרבה וזה מוציא אותו מהכיליםאני יוכלה לשבת ולדבר אותו ופתואום איזי מילה לא במקום ויוצא לי עשן מהאוזנים מיתפוצצת עלו והנושא שלה עולה.ויש לי הרגשה שהוא מתחנן משהו לא יודעת מה .אולי להיפרד סופי..טוב אני יוצאת.אז בייי נדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב לא נעלם..

סיגלית גלאי
    27/07/2010

לי שלום, אני מבינה את כאבך. כאשר אחד הצדדים נבגד והשני ממשיך להתנהל כאילו לא קרה דבר... הכאב באמת מתעצם. כאשר יש מצב מתמשך של התכחשות לפגיעה מתפתחים רגשות שליליים של טינה, נקמה, האשמה, כעס ועוד... המחיר של רגשות אלה, שהם מנציחים את המצב השלילי ולא מאפשרים שינוי במערכת היחסים.
    אחרי בגידה עוברים תהליך דומה לתהליך של "אבל"משהו שהיה קיים קודם בזוגיות כבר איננו, לכן חשוב לעבוד על זה יחד. יש צורך בעיבוד כל הרגשות (ולא התעלמות) כדי לחזור לדרך המלך. גם עבודה בקבוצה יכולה להיות יעילה אם היא מודרכת נכון לשחרור כעסים, להעצמה, לתהליך שיאפשר את הסליחה. מאחלת לך ולשאר הבנות רק טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללי מאורלי

אורלי
    29/07/2010

לי שלום.את חייבת להתחזק חמודה ןלא לפחד מכלום.החיים ממשיכים ואם הוא בגד זה רק מראה על האופי שלו.לעומתו את טהורה ונקייה. אל תתייחסי לתגובות של אנשים טיפשים כמו רועי. קחי נשימה תגידי לעצממך כמה את יותר טובה ממנו ותסתכלי עליו מלמעלה. לגבי צעד דרסטי אל תבהלי מכלום.החיים ממשיכים וגם גירושים הם פתח לעצמאות וגילוי עצמי מחדש עם כל הקושי. אל תשארי בגלל הילדים (גם אני חושבת שאני נשארת איתו בגלל זה) אלא עשי משהו בשביל עצמך. אני מחבקת אותך מכל הלב ומאחלת לך רק אושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו