אבוד לגמרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבוד לגמרי
    משה
    27/07/2010

שלום. אני חייב את עזרתכן... לפני כ 8 חודשים אני ואשתי נפרדנו לאחר משברים רצופים בזוגיות שלנו ,באחת הוויכוחים שלנו אשר הסתמכו על מזונות לא הגענו להבנה ובתגובה איימה והבטיחה לפנות למשטרה והלינה על אלימות כלפי ומעשים כלפי הילדה שלי טענות חמורות ללא שום הצדקה ,הורחקתי ממנה ומהילדה שלי - לקח לי המון זמן להגיע להסדרי ראיה קטנים וכאשר קיימת החלטה להרחבה ע"י בית משפט היא מאיימת עלי כי היא תפנה שוב למשטרה ותגרום לי להצטער - אני ממש חושש ממנה. ולעיתים אף חרד מהמעשים ומהתגובות שלה! גם במהלך הנישואין שלנו היא התנהגה לעיתים באלימות פיזית ומילולית. אני פשוט נוטה להסכים איתה בשביל לא לחוות את הריחוק העצום להילדה שלי - ממש מפחד ממנה. והנה ממש בפתח אני אמור לראות את הילדה שלי יותר והיא בתגובה שהיא מצפצפת על הרשויות ומאיימת כי לא תפנה לרווחה אלה תלך למשטרה כי כך זה יהיה כוטו! כי הרשויות הרווחה לא אמינים ומציגה דוגמאות של רציחות במשפחה ,אני עדין אוהב אותה או לפחות חושב כך (איך אפשר לאהוב דבר כזה?) אני ממש מתוסכל עברתי ממנה לא מעט ואני לא רואה איך זה מפסיק. אין לי אומץ לפנות לרווחה כי למחרת אני אהיה במשטרה (אשר באופן אוטומטי מרחיקים בלי לשאוף לצדק) אני מוצא את עצמי ממש מתוסכל בוכה לעתים ,חוסר תאבון ,איבוד כושר עבודה ממש לא מכיר את עצמי! ממש חוסר לחיות! מה עושים? אני ממש מיואש. האפשרויות הכלכליות ממש לא מאפשרות ומה עוד שאין לי עם מי לדבר על כך כי אני מתבייש במי שאני הפכתי להיות ומפחד למטורף מאישתי או להיות סמרטוט בעיני החברה. מה עושים עיזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבוד לגמרי

הוספת תגובה

• מרגיש אבוד

סיגלית גלאי
    27/07/2010

משה שלום! אם אתה עדיין אוהב.. אולי יש אפשרות שתחזרו להיות משפחה לאחר שתקבלו עזרה??
    אם החלטת שהפרידה היא סופית אז, לפי התיאור שלך אין מקום לבושה. כי ככל שתמשיך לפחד או להתבייש לשתף את הגורמים המתאימים, המצב עשוי להחמיר. לכן, אני ממליצה לך לאזור אומץ ולפנות לרווחה כדי לקבל הכוונה או סיוע מקצועי לגבי הילדה וגם עבור עצמך, בתחום הרגשי. (לאחר שתעבור את מחסום הבושה בפעם הראשונה, תיווכח לגלות שזה לא נורא כמו שחשבת..)
    לא ברור לי מי ערך ביניכם את ההסכם (אם בכלל?!) בכל אופן כדאי שתדע מהם זכויותיך, ויתרה מזאת מומלץ שתסדירו ביניכם את ההסכם באופן חוקי כדי שלא תהיה נתון ללחצים שונים בהמשך. למרות כל מה שאתה עובר, חשוב שתמשיך לעבוד ולתפקד עבורך ועבור בתך, בדוק אם יש לך אפשרות לשתף בעבודה ייתכן שזה עשוי להקל עליך. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו