למה לא טוב לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא טוב לי
    עליזה
    29/07/2010

אני גרושה טרייה בת 57.את הגירושים אני יזמתי אחרי 30 שנות חיים אומללים.אז למה לא טוב לי עכשיו למה אני נמצאת בדיכאון אפילו שאני יודעת שעשיתי את הצעד הנכון .למה קשה לי לראות את בן זוגי לשעבר בולע את החיים ואת הנשים הזמינות בשוק ה50+ למרות שזאת זכותו המלאה
    האם מישהו מכיר קבוצות תמיכה לגרושים שעומדות להיפתח בקרוב באזור המרכז והשרון?נראה לי שאני זקוקה לעזרה דחוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה לא טוב לי

הוספת תגובה

• למה לא טוב לי?

דליה שוורץ
    31/07/2010

עליזה שלום,
    בחרת לעשות שינוי בגיל 57 ויזמת פירוק נישואים שלא היו לך טובים ואפילו אומללים. על לקיחת היוזמה הזאת וקבלת ההחלטה המאוד לא קלה הזאת מגיע לך "כל הכבוד" כי זה לחלוטין לא מובן מאליו לעשות מהלך שכזה בשלב הזה של החיים.
    עכשיו שחייך השתנו עלייך להחליט מה את רוצה שיקרה לך עכשיו. האם את מעוניינת להכיר מישהו אחר? האם את מעוניינת לפתח את חוג החברות שלך? קבלי החלטה בנוגע להמששך הדרך שלך ועל איך את רוצה שיראו חייך והתחילי ליצעוד לעבר המטרה הזו... כשרוצים שמשהו יקרה שם דבר לא יעמוד בפנייך את רק צריכה להחליט.
    לא כתבת אם את עובדת או נמצאת בבית רוב היום אך בוודאות תוכלי למלא את חייך במה שעושה לך טוב.

לגבי קבוצות תמיכה באזור השרון - אני מציעה לך לחפש באתרים רלוונטים.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו