מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה מגבר נשוימיכל31/07/2010
אז הסיפור הוא כזה...יצאתי עם גבר נשוי בערך תשעה חודשים,לאורך כל התקופה היחסים לא התנהלו על מי מנוחות, לא יכולתי להשלים עם המצב שאני מנהלת קשר עם גבר שאינו פנוי לי ויכול להיות זמין לי כל הזמן...,יש לציין כי אני מכירה אותו בערך 15 שנה, כיום אני בת 35 רווקה,יצאנו בעבר לפני שהתחתן .
לפני כשבועיים הוא נעלם פתאום,שלח לי הודעה בערב ,עניתי להודעה אך לא שמעתי ממנו מאותו סמס אחרון,ניסיתי לבדוק שהכל בסדר אצלו ( הסתבר שהכל בסדר.....)
אני מרגישה פגועה מאוד ולא מבינה למה להיעלם בצורה כזו,הרי לשנינו היה ברור שאני אפשר להמשיך את הקשר בצורה הזו, למה לא לסיים יפה אלא להיעלם בצורה כזו?
כבר במשך שבועיים אני לא יכולה להפסיק לבכות ויש לזה כל מיני סיבות....הפחד מהגיל ,שלא אצליח למצוא בחור שאיתו אוכל להקים משפחה,הרגשה שהנשוי הערים עליי ולא באמת אוהב אותי כמו שאמר ,אני מוצאת עצמי חרדה מהחיים ,שאשאר לבד ,אני מרגישה חסרת ביטחון ומנסה להילחם במחשבות עליו שלא עוזבות אותי.
מה הייתם מציעים לי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לרון
מיכל01/08/2010איני מבינה מדוע אתה מתייחס לדברים שאנשים כותבים כאן בציניות כזו וכותב תגובות כאלו.
אנשים טועים פעם או פעמיים בחיים....אנו בסך הכל בני אדם ,זה נראה כאילו התסכול והמרמור השתלט עלייך,אני נמצאת במצוקה ורוצה לשנות את חיי ,נכון ..........התנהגתי בצורה לא הולמת אך איני רוצה להיות במקום הזה יותר ולקרוא את מה שכתבת לי עשה לי ממש לא טוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
אורלי01/08/2010לא מתייחסים לאנשים מסוגו של רון. הוא אדם מתוסכל עם ראייה שחורה ופסימית על החיים לכן גם אין לו את הזכות וגם את הידע לכתוב בפורום זה. חבל שאין פח אשפה לאנשים מסוגו כי שם מקומו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה ?
ירון01/08/2010אני דווקא בעדו של רון !!
לפחות יש פה מישהו אסרטיבי בפורום שיודע לומר בדיוק מה שצריך אז תפסיקי לבלבל את השכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרדה מגבר נשוי
דליה שוורץ01/08/2010מיכל שלום,
תחושת הפספוס שלך מובנת לחלוטין וגם הצער על הפרדה מובן. עלייך לדעת שלעיתים אנו מתיחסים לפרדה כמו לאובדן ולכן תקופה שדומה לאבל היא לא דבר נדיר והגיונית ולחלוטין, יחד עם זאת,
הפחד הוא המחסום הגדול ביותר שלנו בדרך לצמיחה. הדרך היחידה להתמודד עם הפחד היא להתחיל לעשות את הדברים ולנהל את החיים כמו שאת רוצה בלי להעצר ולחשוב על הפחד.
את רוצה להכיר גבר שאיתו תוכלי להקים משפחה? אז עשי לך רשימה של מקומות ואתרים בהם תוכלי למצוא אותו והתחילי להכנס לאתרים אלה וללכת למוקומות רלוונטיים והחילי לדאוג להגשים את המטרה שלך. כל הצלחה שלך תוכל לחזק את הביטחון שלך בעצמך וביוכולות שלך.
תחושת חרדה לעיתים יכולה להיות בעיה קלינית שיש לטפל בה באופן עמוק יותר ולכן אם את מרגישה שהפחד שלך הוא מאוד חזק ומשתלט עלייך בצורה שאינך מסוגלת לתפקד אנא גשי לרופא המפשחה שימליץ לך על דרך הטיפול בנושא.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?