האם נשיקת נשים נחשבת בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נשיקת נשים נחשבת בגידה
    דנית
    31/07/2010

אנו נשואים 25 שנים בדיוק 4 ילדים אהבה מטורפת וסקס משתבח עם השנים.
    לפני 8 חודשים הכרתי בחורה מדהימה- לסבית התחברנו יצא מצב שהתנשקנו ודיברנו הרבה בטלפון שיחות כייפיות שיחות נפש במיוחד.
    מכיון שהאמון ביני לבין בעלי היה טוב ומושלם החלטתי לספר לו מה קרה ביננו ושזה היה ממש ללא כוונה. וזה כבר עבר.
    מאותו יום 8 חודשים בעלי פיתח חוסר אמון מוחלט בי וכל צעד שאני עושה גורר ויכוחים סוערים משהו שבחיים לא היה ביננו,הבהרתי לו שמעולם לא בגדתי בו בכלל והמקרה חסר משמעות בעיני.
    שמונה חודשים של קשיים ששום סליחה וחרטה לא עוזרים.
    וכיום בדיוק ביום הנישואין ה-25 כתבנו ביחד הסכם גירושין משום שבעלי לא משתחרר מהחוסר אמון בי וברור לשנינו שלא נוכל ליחיות ככה למרות שהוכחתי את עצמי באהבתי אליו ובנאמנות.
    לצערי,משפחה מקסימה לתפארת מתפרקת ואין דרך לשכנע את הבעל למרות שיש אהבה עצומה ביננו אהבת נעורים מגיל 14 ביחד.
    שנינו יודעים שאנחנו הולכים לסבול בלאהוב מרחוק ולא לגעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• משעשע

רון
    31/07/2010

לצחוק או לבכות מהסיפור ההזוי הזה ?

ברור שבגידה מה נסגר איתך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשיקת נשים

דליה שוורץ
    01/08/2010

דנית שלום,
    כל מה שיוצר תחושת של בגידה אצל בן הזוג השני יכול לחשב לבגידה. אין ספר חוקים שקובע בגידה מהיא ולכן ההרגשה של הנבגדות היא מאוד מאוד אישית.
    בעלך אינו מריגש שיכול לבטוח בך יותר, אולי בצדק ואולי לא אך זו התחושה שלו ולכן רק תהליך של יעוץ זוגי יוכל כנראה לעזור - אם בכלל. מה שאני מציעה לך זה לבדוק מדוע היה לך הצורך בקרבה הזו לאדם אחר. האם למרות הזוגיות הנפלאה שלכם משהו בכל זאת חסר לך? אני לא מתייחסת לבחירה שלך באישה אלא לצורך שלך בקרבה לאדם אחר שכנראה הביא לתוך מערכת היחסים בינכם משהו שהיה חסר. נסי לאתר מהו הדבר הזה ודברי על כך עם בעלך..
    אני בהחלט חושבת שיעוץ זוגי יוכל להציל משהו..

אשמח לסייע יותר,
    דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו