בגידה? או לא בגידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה? או לא בגידה?
    אורלי
    31/07/2010

שלום רב- נ התחיל בכך שסוף השבוע שלי התחיל רע מאוד כאשר בעלי סיפר לי כי היתה לו מישהי ושהוא יצא איתה ל2 פגישות בלבד לפי גירסתו רק שוחח איתה ולא קיים עמה קשר מיני לאמין או לא?. בעלי כבר כחודש אינו הבעל שהכרתי - מגיע טרוד הביתה מתוסכל מעבודה שאינה מוצאת חן בעיניו אינו רוצה להתקרב לשלושת ילדיו ,אך מבחינה מינית אינו מתרחק ממני אפילו מקיים עימייחסי מין בתדירות גבוהה.
    לפני כחודש התבשר לו ולי כי אני בהריון רביעי - והוא ציטט ואמר "שזה סימן..... לא הבנתי את המשפט שאלתי למה הכוונה הוא כל הזמן מלמל באחד הפעמים אפילו בכרה לי בטלפון-ואמר שאני איש רע ואני הורס לכולם ולא הבנתי בתמימותי - תשובתי לו היתה שאולי כדאי לו להתייעץ עם פסיכולוג,או מאמן אישי אבל הוא עדיין לא חשב על כך ואז באותו יום שישי ארור בישר לי את הבשורההרעה- הרגשתי מושפלת מאוד פגיעה ושיחסיי עם בעלי עולים על סרטון- יש אמרתי לו אתה בגדת בי והוא אמר שהוא היה חייב לספר לי ולשפוך על שיש לו על הלב הוא שיקר לי בפעמים שיצא טען שיוצא עם חברים ולא אין חברים בכלל- אני מרגישה שנכשלתי ביחסיי עם בעלי האם זו נקראת בגידה שפוגשים בחורה ברחוב ונפגשים עימה פעמיים לפי גירסתו.
    אודה לכן על תשובתכן רוצה עזרה כי אני במצב ירוד מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה? או לא בגידה?

הוספת תגובה

• יוסטון ווי האב פרובלם !

רון
    31/07/2010

בגידה ! נקודה. סימן קריאה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורלי

שימחה
    02/08/2010

זו בגידה מהסיבה הפשורה שככה את מרגישה אבל לפחות זה ישב לו על המצפון
    והוא סיפר לך ולדעתי זה אומר משהו על כך שהוא לא בוגד סידרתי וזה לא בסדר מבחינתו.
    קרה מה שקרה וזה קשה וכואב אבל ניראה לי שיש כאן בסיס טוב לעבודה משותפת
    ניראה לי שהוא קצת מבולבל ובתקופה לא טובה
    בקיצור לכו לקבל עזרה דחוף ואין ספק שתצליחו
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה באמון - זו גם בגידה

עטיה
    26/09/2010

בגידה באמון זה גם הרבה
    זה פתח והתחלה של הסוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה? או לא בגידה?

דליה שוורץ
    26/09/2010

אורלי שללום,
    מה זה חשוב אם זה נחשב בעיננו לבגידה או לא. מה שחשוב זה מה שזה נחשב בעינייך..
    גם אם זו בגידה וגם אם לא את צריכה להחליט מה את עושה עם זה הלאה. האם את הולכת להעמיס על הזוגיותש לכם את האירוע הזה לנצח או שאת מחליטה שאת ממשיכה לחיות איתו ושמה את העניין בצד. אם בחרת באפרות הראשונה אז חבל על הזמן שלכם, כי הזוגיות שלכם לנצח תחיה עם הבגידה הזו בינכם ולא תוכלו לשקם אותה בשום דרך.אם את בוחרת באפשרות השניה אז את צריכה קודם כל לקבל החלטה שאת רוצה להשאר איתו ולאחר מכן לבדוק יחד איתו איפה הבעיות שלכם ומה גרם לו להגיע למצב הזה.
    אני ממליצה מאוד לעשות את זה בעזרת תהליך של ייעוץ זוגי כדי שתוכלו להגיע לתוצאות טובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענו לי- בגידה בתוך המשפחה

יהודית
    27/09/2010

אני בת 28 אם לשניים בת 6 ותינוק בן 4 חודשים אני ידועה בציבור במערכת זוגית כמעט 9 שנים בהתחלה הכל היה מופלא הקשר היה מדהים רומנטי עם הזמן התחילו כמובן חיי היום יום בעיות הכלכליות תמיד היו מריבות אבל תמיד היה תוכניות ורצון לפתור את הבעיות אני רוצה לציין שבן זוגי היה תמיד בן אדם קשה התקשורת לא היתה טובה כי הוא לא אוהב לדבר על הדברים מבחינתו פתרון הבעיות היה פשוט לתת קצת זמן למריבה ואז לעשות כאילו כלום לא קרה במקום לדבר על הבעיות!
    לפני כשנה הצטרפה למישפחתו גיסה חדשה ( חברה של אחיו) ונולד להם תינוקת ! כמובן שכולנו קיבלנו אותה ואת משפחתה , לאמא של גיסתו שהיא אישה בת 44 ( בן זוגי בן 33) יש בעיות עם בעלה ובחודשים האחרונים שמתי לב שהם מקיימים שיחות ארוכות בטלפון בשעות לא שיגרתיות והוא היה מוחק אותם מהסלולרי אחר כך התחילו שקרים מצידו והתחלנו לריב מידי יום בגלל זה והוא התייחס לזה כאילו שאני קנאית מיידי וחונקת אותו
    והאישה מהצד עשתה את עצמה כאילו איתי הכל בסדר , הייתה באה אליי הביתה באה לבקר אותי בבית חוליםן , באה לברית בהתחלה הם אמרו שאני סתם מקנאה שהם רק מדברים כמו ידידים אבל בראש השנה הכל התפוצץ והם הודו בפניי שהיו ביחד
    הילדה שלי שמעה מריבות קשות חזרה להרטיב בתחתונים יש לה סיוטים בלילה , התינוק עצבני
    אנחנו גרים בדרום , חזרתי להורים שלי בצפון אני כבר שבועיים פה סובלת לא מפסיקה לבכות לא מפסיקה לחשוב אליו והוא לעומת זאת לא מתקשר( אנחנו מדברים כי אני הטיפשה שמתקשרת ) הוא לא ממש מראה סימנים שהוא מתחרט , הוא ביקש שאני אחזור אבל מצד אחר אני בטוחה שהוא עושה את בגלל הילדים כי כשאני שואלת אותו עם טוב לו לבד הוא אומר לפעמים כן לפעמים לא או שהוא מתגעגע לילדים
    כאילו לא מראה לי שהוא עדיין אוהב אותי ( אני כמעט בטוחה שהוא עדיין נפגש איתה גם) אני לא יודעת מה לעשות איך להמשיך הלאה כל פעם שאני מנסה לדבר איתו הוא קר והוא אומר לי שזה מה שמעייף אותו אצלי שאני כאילו "חופרת" אבל אני חושבת שמה שקרה דורש שיחה והוא לא מוכן!
    אני לא יודעת עם לחזור אליו ולנסות הוא אמר שינסה להשתנות( אבל בטלפון הוא נשמע כאילו ממש לא) או למרות שזה כואב להתחיל מחדש
    אני ממש שבר כלי הרוסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו