הסיפור ממשיך???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסיפור ממשיך???
    אילניה08
    01/08/2010

לפני שנה גיליתי שבעלי בוגד בי עם החברה הטובה שלי, גרושה עם שלושה ילדים. לאחר שהיו לי מספיק הוכחות לעניין, שוחחתי איתו, הוא התנצל, הצטער סיפר שהיה מדובר בחודש אחד ושמעולם לא חשב לעזוב את הבית ו/או להיות קשור אליה בקשר מעבר למה שהיה ביניהם. קיבלתי והאמנתי. מאותו זמן הוא ניסה לחזור למה שהיה בינינו - עם חיזורים הבטחות וכו'. אחרי חודשיים התברר לי שאולי הוא כבר לא נפגש איתה יותר אבל שיחות הטלפון לא מפסיקות ובאופן תדיר של פעמיים שלוש ביום. הפעם הוא טען שאי אפשר לנתק בבת אחת את הקשר איתה ובכל מקרה זה רק קשר טלפוני ולא מעבר. למחרת הוא אמר לי שהוא לא תפס עד כמה הוא לא היה בסדר ושזה ייפסק. החודשים חלפו, ולצערי אף פעם אין נתק מוחלט - יש ביניהם קשר טלפוני - לא מאד אינטסניבי אבל קיים. בימים האחרונים התעמתתי איתו בנושא, אמרתי לו שיש לי תחושה שהקשר שלו איתה יותר חשוב מהקשר שלנו - שלמרות שהוא יודע שיש סיכוי שזה יהרוס את היחסים שלנו הוא ממשיך איתו, והוא גם ממשיך ומשקר לי לגביו. הוא חוזר ואומר שאין שם שום דבר, ושאם הוא היה רוצה איתה איזשהו קשר הוא כבר מזמן היה עוזב. אני מתקשה לקבל את זה, לא מבינה מדוע היחסים שם לא מתנתקים סופית, ולא בטוחה שיש לי רצון להמשיך את המערכת הזאת. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסיפור ממשיך???

הוספת תגובה

• תגובה

עדי
    01/08/2010

מאוד פשוט,ברגע שהוא רואה שאת לא מגיבה בחומרה אז הוא מרשה לעצמו לעשות מה שבא לו, תציבי לו אולטימטום -או שאתה מפסיק כל קשר איתה או שאתה עף מבית ותראי מה הוא יעשה,הגברים האלה ממש חוצפנים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח גדול

רון
    02/08/2010

את צריכה טיפול נפשי אינטנסיבי בשילוב של תרופות סופר חזקות !!!

תגידי את חולת נפש ?? זרקי את הטינופת הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרון

אילניה08
    02/08/2010

וחוץ מירידות לא רלוונטיות יש לך משהו מועיל לומר??? ושייאמר בצורה שניתן להבין וללמוד ממנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 08-

בני
    02/08/2010

דווקא בתשובתו של רון, יש את התובנה הגדולה בשבילך,
    רון כמו בעלך נסחף שלא ברצונו לסוג של התנהגות מסויימת, ואין לו את היכולת לצאת ממנה, הוא מנסה ונורא משתדל, אבל זה חזק ממנו,
    לכן יקירתי תעזרי לחצי השני שלך, תלכי איתו לייעוץ .
    אם יש לו רצון חזק, וההיא לא ננעלה עליו, אז יש לכם סיכוי גדול לצאת מזה מחוזקים עם צמיחה לעתיד וורוד יותר ממה שהיה קיים עד כה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

שירי
    02/08/2010

את חייבת לחשוב מה את רוצה -האם את רוצה להשאר ולנסות לתקן (כמובן אם בעלך משתתף בזה באופן מלא)או שאת רוצה לעזוב...

אם את רוצה את הזוגיות (ונראה לי שכן) אז:
    אני מסכימה עם עדי - את חייבת להיות חד משמעית מולו
    "הוא טען שאי אפשר לנתק בבת אחת את הקשר איתה ובכל מקרה זה רק קשר טלפוני ולא מעבר"

הוא חייב לנתק את הקשר מידית. לחתוך,אחרת זה לעולם לא יסתיים.
    והתפקיד שלך (כמה שזה נשמע הזוי) לעזור לו לנתק את הקשר. (כמו שבני כתב - זה כנראה חזק ממנו . -קשה לקבל את זה,קשה להבין את זה אבל זה המצב)
    ואיך תעשי את זה -בנחישות שלך,בחוזק שלך.. להראות לו (אבל באמת) שיש לו מה להפסיד אם הוא ימשיך אם הקשר הזה....שלא יקח אותך כמובן מאליו....הוא לא יכול להמשיך לרקוד על 2 חתונות
    גם אם מדובר בקשר טלפוני.....(יש לי שאלה הוא היה מוכן שתיהי בקשר טלפוני עם מישהו -ברור שלא...) אז תבהירי לו (אבל רק אם את מכנה לעשות את הצעד הזה . בלי איומים מיותרים) שבזוגיות כזאת את לא נשארת

אם את רוצה אותו חזרה -תיהי יותר חזקה. אין משחקים יותר איתך. את אשתו נקודה ושיחליט.....
    או את או היא...

תאמיני לי ככל שאת מבינה שככה אי אפשר לחיות שאת זה את לא מוכנה ולא מסוגלת לספוג..ועדיף לחיות לבד ולא במצב כזה (של עוד אישה נוספת)...את תתחזקי יותר...

בכל מקרה אני חושבת שכדאי שתלכו ליעוץ.... (היועץ לא יעשה את העבודה בשבילך...את כל מה שכתבתי את צריכה לעשות...)

בהצלחה
    יש דרך לצאת מזה - יותר מחוזקים יותר מחוברים למנף את הזוגיות בניכם....
    תאמיני לי.... לצערי, הייתי בסרט הזה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה

אילניה08
    02/08/2010

תודה על התשובות והתמיכה.
    וכן, אני חושבת שאני רוצה להמשיך בזוגיות שלי ואני לא מוכנה לוותר עליה כל כך מהר. אני גם חושבת שלכולנו יכולה להיות מעידה בדרך, וכמה זה עצוב אם האדם שאנחנו אוהבים - גם אם פגענו בו בדרך - ושאוהב אותנו לא יכול לתת לנו הזדמנות שניה ולנסות לתקן את הטעיות שלנו.
    אני לא ציינתי שלא היה מדובר באיזה סטוצ חולף. היינו כולנו חברים מאד מאד טובים, במשך תקופה ארוכה, והיינו הגב והכתף שלה במשך כל הליך הגירושים - אני לא מנסה לתרץ רק להבין מהיכן הדברים נובעים. אני לא קנאית מטבעי, ומבחינתי סטוץ מיני רגעי וחד פעמי עם מישהי לא מוכרת הוא ממש לא אסון גדול, אני יותר פגועה דווקא מהקשר האינטימי של הדברים של שיחות הנפש וכו' - וכן, אני בהחלט צריכה לקבל החלטה.
    ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצערי...

ליאת
    05/08/2010

גם אני הייתי ועדיין בסרט הזה.מסכנה שלי נשאר לי רק להבין אותך.ולחבק אותך מכאן...איך אמרו לי בזמנו?
    תאלצי לבלוע את הצפרדע ולהמשיך הלאה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלע שלישית בסיפור

סיגלית גלאי
    05/08/2010

שלום לך אילניה

בעלך חייב להבין שהוא צריך להפסיק כל התנהגות שגורמת לך אי נוחות ומכניסה חשד לתוך חייכם.
    שניכם צריכים להבין שאנשים נשואים אינם יכולים לפתח חברות קרובה עם בני המין השני, אנשים שאיתם הם יכולים לדבר,לשתף, לעשות דברים וכד'.
    הטענה שביחסים כאלה אין שום היבט מיני היא כוזבת, סביר להניח שלפחות לאחד מהם יש "תוכניות", וזה מה שמניע אותו/אותה להיות כל כך "מבינים" מלכתחילה.
    בעלך אינו צריך להשתמש באדם אחר מחוץ לנישואים לשם יצירת אינטימיות וגילוי מידע אישי על חייכם המשותפים, אסור לו להעמיד את עצמו שוב ושוב במצב בעל פוטנציאל רומנטי. זה בהחלט מעמיד בסיכון את המערכת הזוגית והמשפחתית שלכם.
    למרות הקושי שלו להפסיק את הקשר לחלוטין, זה מה שהוא צריך לעשות. עליו להשקיע את
    כל הזמן והאנרגיות שלו בך ובילדים.

יפה שאת מוכנה לסלוח ומבינה שאת רוצה לשמור על הזוגיות שלכם ( בעיני זה בהחלט אפשרי)
    לשם כך עליכם להתחיל להתמודד - לשוחח על הבעיות, להבין את שורש הבעיה ולנסות לפתור אותה. אני מאמינה שייעוץ זוגי יכול לעזור לכל אחד מכם להבין טוב יותר למה זה קרה, וכיצד להתגבר, כדי לשקם את הזוגיות ולהביאה למקום טוב יותר.
    תתחילו בכך שתיזכרו מה גרם לכם להתאהב זה בזו.

בהצלחה, סיגלית גלאי.
    יועצת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

מרי
    06/08/2010

תעיפי אותו לעזאזל! כשהוא אומר לך שאי אפשר לנתק קשר ככה מהר הוא מתכוון שהוא רוצה להשאיר אותה על אש קטנה שתיהיה שם כשהוא יצטרך לפרוק את יצריו אז תערכי את עצמך ותעיפי אותו כי אני חושבת שלעולם לא תוכלי לחיות איתו באמונה שמחר זה לא יקרה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

מרי
    06/08/2010

סליחה שהגבתי לסיפור שלך ככה אני פשוט רואה מנקודת מבט שלי מה הייתי עושה אבל בכל דרך שתבחרי אני מאחלת לך רק הצלחה! לא פשוט הסיפור שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאילניה

אורלי
    08/08/2010

לא נשארים בכל מחיר.אם את באמת חשובה לו אז הוא היה מנתק איתה את הקשר. הראי עליונות ופשוט תראי לו ידה של מי על העליונה.לפעמים החולשה שלך באה לרעתך כמו עכשיו.אם זה היה הפך את חושבת שהוא היה בולע את הצפרדע כמוך? ממש לא!!! קחי נשימה והרבה כוחות והראי לו את הדרך החוצה שקוף שהוא משקר ושום דבר שם לא אפלטוני. גם לך יש הרבה מה להציע והוא פשוט לא שווה את זה. אל תבזבזי אנרגיות על אדם כזה כי הוא את האנרגיות שלו מוציא עליה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו