מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרה!!!dan01/08/2010
תקצר היריעה..
23 שנות נישואין על מי מנוחות עם בעל מקסים באו לקיצן כאשר מעדתי והתפתתי לגבר גרוש. לא היו בינינו יחסים מלאים אך נשיקות ונגיעות חופשי. מתה להתנתק ממנו ולא יודעת איך, הוא מצידו כבר פחות מעוניין ומשדר קרירות, כבר לא נפגשים אך ממשיכים לתקשר טלפונית ומידי פעם רואה אותו. מצד אחד יש בי עדיין משיכה אליו ומצד שני אני קרועה ממה שעשיתי, לא מגיע לבעלי, לא רוצה לפרק את המשפחה, איך מפסיקים את הטרוף הזה. מרגישה שזה חזק ממני לא מצליחה לצאת מהמערבולת, כל פעם מחליטה שדי ולא מצליחה לעמוד בהחלטתי. משתגעת מעצם המחשבה שהוא הגרוש מחפש נשים אחרות דרך אתר היכרויות באינטרנט, מדבר עם אחרות (נשואות) ואולי מפתה גם אותן, אין לדעת. איך אני מפסיקה את זה? אין לי את האומץ לנתק כי יודעת שאשבר. לא אוכלת וכבר ירדתי הרבה במשקל. זקוקה לעזרה דחופה. למי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר .
רון02/08/2010אישה רדודה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכ
ליאת06/08/2010קחי כדורים מפסיכאטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרון ה"חכם"
אורלי08/08/2010אודה לך מאוד ובטח רוב אנשי הפורום אם תחסוך את ההערות המטופשות הציניות והגועליות שלך אשר משקפות את אומללותך ותסכולך מהחיים. קח לך קבוצת תמיכה ובטח אל תכתוב לאנשים במצוקה כי אתה במצוקה הרבה יותר גדולה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
שימחה02/08/2010שלום לך
רשאית קבלי על עצמך את האשמה הבחור מפתה רק את מי שמעוניינת בכך...
לאחר שקיבלת אחריות גשי דחוף לטיפול
שם תקבלי כבר כיוון...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעזרה
דליה שוורץ07/08/2010dan שלום
את פותחת ומסיימת בבקשה לעזרה ולכן אני מציעה לך קודם כל לפנות לעזרה, נסי אימון אישי אם את מרגישה שאת צריכה למצוא את הדרך לצאת מתוך הסיפור הזה אך אם את מרגישה סוג של חוסר תפקוד, בכי שפורץ ללא שליטה, וכמובן עניין הירידה במשקל שעליו דיברת, פני לרופא המפחה שימליץ על דרך לצאת מהמצב הזה.
ועכשיו לגופו של עניין, התחושה הרעשה שלך מורכבת משני גורמים, הראשון, המשיכה שלך לגבר אחר. השני, שהגבר האחר אינו מעוניין להמשיך את הקשר במתכונת שאת היית רוצה.
אני לא יודעת איזה מהתחושות קשה לך יותר אך אני מציעה לך לברר את זה עם עצמך.
נסי להבין מדוע הוא אינו מעוניין בקשר כמו שהיה, יכול להיות שזה בגלל שאת נשואה ויכול להיות שפשוט איבד עניין. נסי להבין מדוע את מעוניינת בגבר אחר בשעה שמחכה לך בבית גבר מקסים כדברייך. מה התחושה והצורך שהוא אינו מספק לך שאת מחפשת אצל מישהו אחר. שיחה עם כל אחד מהם תוכל אולי לתת לך כוון והתחלה של פתרון לקושי שלך בהתמודדות עם המצב.
אני בהחלט מציעה לך לפנות לייעוץ אישי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?