מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה לעו"דmk01/08/2010
אשמח אם למישהו יש המלצה לעו"ד העוסק בענייני גירושין.
נפגשתי עם עו"ד לפני כמה זמן אבל המחירים הם אסטרונומים - הוא ביקש ממני 40 אלף ש"ח!! זה נראה לי גירושין לעשירים בלבד.
אני יודעת שבגירושין שלי אזדקק לעו"ד טוב כי בעלי לא יעשה לי את החיים קלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלו המחירים...
א02/08/2010כעו"ד אבל שלא מתמחה בתחום של גירושין אני יכולה להגיד שאלו הסכומים שמשלמים לעו"ד בהליך גירושים שמגיע לבית משפט (וזה מניסיון אישי). אנחנו החלטנו בסוף לחסוך את כל הטרחה ופנינו למגשר. תנסו לפנות למגשר שמוסכם על שניכם ובכך למעשה לצמצם משמעותית את העלויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהכנס ל'גוגל' ולכתוב "גירושין"
תום02/08/2010מאז שהותר לעורכי-דין לפרסם את עצמם ואת השירותים שהם נותנים, ישנם המון אתרי-אינטרנט' שיש בהם גם מידע על עורכי-דין העוסקים בדיני-משפחה (בעיקר - גירושין), ו'טיפים' ראשוניים איך בכלל לגשת לנושא. בחיפוש ראשון ימצאו בודאי עשרות רבות של שמות, כתובות ומספרי טלפון ופקס מהם אפשר לבחור. חשוב לדעת בעת הבחירה מה הכוון הכללי שבו רוצים ללכת (או השאלות הראשוניות והבסיסיות שאותן רוצים לשאול את עורך-הדין בפגישת-התייעצות ראשונה. פגישה כזאת, שאין בה התחייבות לא שלך ולא של עורך-הדין, לא צריכה לעלות יותר מ-300-600 ש"ח !) דוגמה לשאלות: מה עדיף - בית דין רבני (אליו בכל מקרה צריכים להגיע כדי לקבל גט, אם הנישואין היו כדת משה וישראל) או בית-משפט למשפחה ? האם מנסים להגיע לגט בהסכמה או בתביעה לבית-דין או בית משפט ? האם ישנם ילדים קטינים שיש לדרוש לגביהם 'הסדרי-ראייה', מזונות וכו' ? האם ישנן תביעות רכושיות של הגבר או האישה או של שניהם, על דירה, על עסק, או על חשבון-בנק וכו' - - - ועוד המון שאלות, שרק בשיחת-התייעצות ראשונית עם מישהו בקיא יתבררו גם נחיצות השאלות וגם התשובות האפשריות עליהן... כאמור: להכנס ל'גוגל' ולכתוב בתיבת-החיפוש את המילה 'גירושין'. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
סיגלית גלאי03/08/2010בנוסף לעצתו הנכונה של תום, אני ממליצה שתחפשי גם עמותות שנותנות סיוע משפטי.
ישנן עמותות שאינן גובות כסף עבור השירות וישנן שלוקחות מחיר מינימליסטי של תשלום
אגרת בית המשפט.
אם לא תמצאי פתרון שמתאים לך, אולי כדאי שתשקלי לתת הזדמנות לעו"ד מתחיל בתחום.
מן הסתם הם לא ייגבו סכומים כמו וותיקים והם עשויים להיות טובים, עקב הרצון והמוטיבציה
להוכיח ולהצליח גם עבור עצמם.
אין ספק, שאם תצליחי לשכנע את בן זוגך ללכת לתהליך גישור אזי שניכם תפסידו
פחות (כסף, זמן, מתח..)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?