התלבטות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות..
    טלי
    03/08/2010

אני בת 27, נמצאת במערכת זוגית מזה 3 שנים בה חווינו הרבה עליות וירידות אך עדיין אהבה ורצון להישאר יחד, ומתישהו להתחתן.. לפני כ 4 חודשים פגשתי גבר רווק, אב לילדה מדהימה בת שנה, הכימיה בינינו מעולה ומאז אנחנו לא יכולים להפסיק לדבר, להיפגש.. כל ניסיון שלי או שלו להפסיק זאת נכשל, הוא ממש אוהב ורוצה אותי לדבריו, וגם אני מרגישה אליו המון, אך פוחדת שהסיפור הזה מסובך מדי מאחר וזו לא התחלה נקייה. גם את החבר שלי אני עדיין אוהבת! והכי לא רוצה לפגוע בו!אך הריגוש שיש לי עם הבחור השני.. אין לתאר! זה הפך להיות קשה, מלווה בהמון בכי- אין לי מושג איך לצאת מהתסבוכת הזו..ובמי לבחור... אודה לעזרתכם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות..

הוספת תגובה

• אוי ילדתי

רון
    03/08/2010

אם כבר בגיל 27 את בוגדת/סיפתח בגידה

השם ירחם מה יהיה על בעלך ?!?!?!

פעם בוגד תמיד בוגד !

איכס עליך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות..

סיגלית גלאי
    03/08/2010

טלי שלום,
    כדאי שתהיי מודעת לכך שמערכת יחסים עוברת שלבים שונים, כשבכל שלב הזוג נדרש להתמודד, כדי להצליח לקיים זוגיות טובה ומאושרת, לשם כך חשוב להשקיע בקשר ובבן הזוג.
    אסור להיכנס למצב של שאננות בזוגיות, בני זוג צריכים להילחם על אהבתם בכל האמצעים האפשרים ובמיוחד להימנע מפיתויים שיהיו קיימים תמיד סביבך.

יצרת קשר עם גבר חדש שמגביר אצלך את תחושת הריגוש.. מאוד מתאים לשלב ההתאהבות בשלבים הראשונים של זוגיות מתחילה. אך עלייך לשאול את עצמך האם הוא יתאים לך גם לאחר תקופת החיזור? האם הוא זה שיספק טוב יותר את הצרכים להם את זקוקה בקשר זוגי ארוך טווח?

אני מציעה לך לבחון גם את עצמך ולבדוק - מה הביא אותך להתפתות לקשר מהצד?
    האם הרצון לחוש נחשקת? האם כדי להכניס גיוון וריגוש לשגרת החיים? האם חסכים מסויימים בקשר הנוכחי כמו: תקשורת לקוייה או חיי מין לא מספקים?
    אם תעני בכנות לשאלות אלה תצליחי להבין טוב יותר מה את מחפשת או רוצה במערכת יחסים זוגית ותצליחי לפתור את ההתלבטות לגבי ההחלטה מי מהם מתאים להיות השותף שלך לחיים ולהקמת משפחה.
    ייתכן שתתקשי לעשות זאת לבד כי את נמצאת במצב של בלבול המקשה עלייך לקבל החלטות ובחירות בבהירות, לכן כדאי שתשקלי לפנות לייעוץ קצר.

בהצלחה! סיגלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גועל נפש

ליאת
    05/08/2010

תתביישי!!אם את אוהבת את החבר שלך ואת עושה לו ככה מאחרי הגב תעשי טובה לעצמך ותעזבי אותו מהר את אינטרסנטית מגעילה.בדיוק כמו בעלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו