מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נמאס לי.ליאת05/08/2010
זוכרים אותי??בעלי בגד בי "רגשית"עם אקסית במשך 10 חודשים....ראו מטה..
נמאס לי. אני ובעלי סיכמנו ביננו אחרי כל הדיבורים והעצבים וכו וכו,שנדבר שעה אחת ביום לבד ללא הפרעות{כמו שהיה מסוגל לדבר איתה}ונצא פעם בשבוע.טוב,אז בהתחלה דיברנו והיה נחמד אח"כ כל פעם הוא ממציא סיבה למה אין לו אפשרות לשוחח איתי{שלא תבינו אנחנו לא מדברים על הנושא רק על הילדים,הבית,ועל העסק המשותף}החלטתי להניח לו לחודש ולא הזכרתי לו שנשב קצת ולא הזכרתי לו שהיום יום חמישי ואולי נצא יחד והוא מצידו אמר"תודה שאת מניחה לי אני רוצה שזה יבוא ממני...
אני לא מבינה?!גם הוא הרס אותי וגם אני עוד צריכה לחכות עד שזה יבוא ממנו?לא.אין לי בעיה לחכות הבעיה היא שזה מראה לי שהוא לא באמת שלם עם עצמו וזה הורס אותי.אני כבר חודש לבד.אין לי חברות שאוכל לדבר על זה אין לי חשק לכלום.אמרתי לו שאני לא יכולה להיות לבד{הכוונה אין לי עם מי לדבר!אנחנו אפילו בקושי לא מדברים על חי י יוםי יום רגילים.כבר יומיים שאני לא מחליפה איתו אפילו מילה!!וחופש הילדים רוצים לצאת ואין לי עם מי לדבר.
נמאס לי מהכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נמאס לי-המשך
ליאת05/08/2010אני מחכה כבר שהוא יסע לח"ול לצרכי עבודה .בחיים לא חיכיתי ככה שהוא יסע אני רוצה להיות עם עצמי לבד באמת . ולאמלל אותו לא לענות לו לטלפונים לא לספר לו איפה הייתי ומה אני עושה אני רוצה שקט ממנו.הבנאדם בגד בי-בחיים לא האמנתי שזה יקרה לי.וזה קרה{למרות שהיום 4 חודשים אחרי}הוא אומר זה לא נקרא בגידה הוא מנסה ליפות...אבל אני את החרא כבר אכלתי...
לעולם.לעולם.לא אהיה אותה אישה עם כל התיקונים והטיוחים בעולם אני כבר אחרת לא תמימה ולא ילדה.יודעת שאדם טוב יכול להיות מיץ של הזבל..
ועכשיו חברי היקרים...
אני עוד צריכה לחכות לו!!!צריכה לחכות שליבו יפתח אלי!הוא רואה אותי כמובן מאליו וזה הורס אותי.אני מתה לברוח לו ללכת להעלם אבל יש לי ילדים מתוקים ואני לא רוצה לפגוע בהם...
אני בין הפטיש לסדן-
מי שאמר שהזמן עושה את שלו?!טעה!שום דבר=הלב שלי עדיין לךא מעכל עדיין כואב אני לא מפסיקה לחשוב מה הוא דיבר איתה{שאיתי לא מסוגל}אם עוד חושב עליה??נמאס לי..........גם נמאס לי לבכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
ליאת05/08/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ליאת
סיגלית גלאי05/08/2010ליאת אני מציעה לך להשקיע מחשבה בעצמך - מה עושה לך טוב, מה את יכולה לעשות כדי ליצור שינוי חיובי בזוגיות שלכם (ולא כיצד לאמלל אותו, זה בוודאי לא יוביל אותכם למקום טוב יותר)
אם עושה לך רע שאתם לא מדברים, אז מדוע את מוותרת ומחכה שהוא ייפנה אלייך? מדוע את לא יוזמת ומדברת, אני ממליצה לך לא לוותר עד שתמצאו פתרון שיעלה את היחסים שלכם על דרך המלך. האם את הצלחת להבין מדוע הוא בגד בך "רגשית"? מדברייך נראה שלשניכם חסר יחס, חום, פרגון, עניין. הקשיים לא ייפתרו מעצמם אם תניחי להם, להיפך הם עשויים להתעצם.
לכן, כדאי שתשקיעו מאמץ להבין מה חסר לכם ותפעלו ממקום של כבוד הבנה ונדיבות אחד כלפי השני.ייעוץ אישי עבורך או ייעוץ זוגי בהחלט עשוי לעזור לכם.
בהצלחה! סיגלית גלאי
יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעוץ
ליאת05/08/2010אני בטוחה שאני זקוקה לייעוץ אבל בעלי לא מוכן בשום אופן הוא אדם נורא סגור ולא יהיה בטח מוכן לשתף פעולה אם נלך.......זה קל להגיד קשה לביצוע....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת-
בני05/08/2010זוכרים אותך, ומתפללים לשלומך,
תשלימי עם העובדה שאת זקוקה לסיוע חיצוני, כל השאר כבר יקרה מאיליו,
מצד אחד את נשמעת בחורה חזקה שרוצה לדאוג לעצמה, ומצד שני את מרבה להתחשב בבעלך, האמת שזו זוגיות הכי רצויה שיש, אבל לא כעת , תלכי לייעוץ לבדך אל תחכי ותתחשבי בדעותיו בעניין הזה,
בשילוב של הדברים שקיבלתם ע"ע, + יעוץ, ותעסוקה שלך, + הזמן וכו' , תגיע הישועה,
בשביל להילחם לבד מול כל העולם צריך להיות איש מאוד חזק, ויש שימליצו לא לעשות זאת בגלל הנזק הנפשי, והמחיר האישי שנגרר מכך,
זכותך להינות ולקבל את המשאבים שנתן ה' לדור הזה, תנצלי אותם עד תום,
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי
שירי08/08/2010שלום ליאת,
כמו שבני כתב כדאי לך ללכת ליעוץ - את צריכה לעשות את זה בשביל עצמך ,שמישהו יוכל לתמוך בך ,ייתן לך עצות טובות יעזור לך....
אני שפכתי את ליבי מול חברות טובות כמעט 24 שעות ביממה (הם עשו הכל כדי לעזור לי). זה עזר ,אבל לא מספיק הם דירבנו אותי ללכת למישהי- שחיזקה אותי ......עד היום (כשהיחסים ביני לבין בעלי יותר טובים ויותר תקינים ובעלי משתדל ועושה הרבה כדי לתקן את הרע שהוא המיט עלינו... אני עדיין זקוקה לחיזוקים חיצוניים ושליחים טובים שנשלחו אליי ועוזרים לי ,עדיין יש נפילות.. עדיין את מפחדת שזה יקרה שוב, אבל הפעם אני מקווה שאני מגיעה ממקום גבוה יותר,מקום של עצמאות,חוזק,כבר לא הילדה הקטנה התמימה... אני כל הזמן עם עין אחת פתוחה ..ואני יודעת שאם חס וחלילה הדבר יחזור - הנשואים שלי יגמרו ואת זה גם בעלי כבר יודע....
אבל אני נותנת מעצמי - משקיעה בנשואים מתקרבת אל בעלי - כמובן כאשר זה הדדי.
לכן , אני חושבת וממליצה לך בחום - לכי תעשי משהו בשביל עצמך- קל לנו לשבת ולבכות על מר גורלנו (הכי פשוט לי לפחות זה להכנס למיטה ולנסות להעלם ולברוח מהמציאות שנכפתה עלינו)
תעדכני אותנו שפנית לעזרה מקצועית (לא נוותר לך..)
בנוגע לבעלך - את לא יכולה לדבר איתו ? להגיד לו שזה מאוד חשוב לך .....וזה יתרום לך ולו .. שאם הוא לא ילך ליעוץ את לא יודעת מה יהיה ההמשך בניכם.. קצת ללחוץ עליו....תנסי תראי לו עד כמה זה עקרוני וחשוב בשבילך כדי שתוכלו להתקדם.
בהצלחה מכל הלב
אנחנו איתך.
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי היקרה וחברים
ליאת09/08/2010אין על העצות שלכם!
בעלי חושב שהוא י ודע הכל והוא גם נורא עסוק והראש שלו תפוס בענייני עבודה הוא לא מוצא זמן לשבת ולדבר איתי ולהראות לי את אהבתו,לפעמים שהוא"צריך "אותי אנחנו מדברים כמה דקות וזהו,לאחר שהרגשתי שהשיחות שלנו סביב העבודה כל הזמן אני לא מראה לו התעניינות לא מדברת איתו על מהלכים עסקיים לא עוזרת לו בכלום , זה כבר לא מעניין אותי באמת,פעם כל השיחות היו מתנהלות סביב העסקים והייתי עוזרת לו המון ואז הוא היה טוען שהוא דיבר איתי.הוא יכול לחיות איתי ולהנות איתי אבל לעולם הוא לא מסוגל לדבר איתי ולהקשיב לי.אני בטוחה שהזונה הזאת עוד בראש שלו. איתה הוא יכל לשוחח חופשי שעות !זה הורס אותי.אני לא יכולה להפסיק לחשוב למה הוא היה צריך אותה מאחרי גבי??ולמה הוא עדיין לא מסוגל להפתח אלי?אני מרגישה שלא סגרתי מעגל והוא לא בא לקראתי רק מתרחק ממני.בתגובה גם אני מתרחקת ממנו. הוא טס לשבועיים וחצי,מעולם לא הרגשתי כה שמחה ומאושרת על עזיבתו.מאז הסיפור לא קיבלתי ממנו איזה פינוק מיוחד וקטן אפילו לא פרח-הוא יודע לתת אבל משום מה זה נראה שזה לא מתוך ליבו...לכן הוא לא נותן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך......לכאב הלב...
ליאת09/08/2010אני מאד רוצה לחיות בשלום ובשמחה ובאהבה אבל האם זה שהוא אומר לי אני אוהב אותך זה מספיק???אני כל הזמן אומרת לו שזה אהבה ורטואלית אני רוצה מעשים לא רק מילים...
אבל הוא לא מבין
ובקשר לייעוץ...בזמן האחרון הפסדנו הרבה כסף בעסקים ואנחנו בתקופה של"מיתון".אני רוצה ללכת אבל אני יודעת שגם עכשיו לא יתחשק לו להוציא סכומים{שמבחינתי זה עדיף מלקנות אוכל...}
א.ג.ב כל הנפילה שלו התחילה מאז שהוא "התחיל "איתה,לו היתה לו ברכה בשום מהלך שהוא עשה!!
{תזהרו גברים!!
האשה שלכם היא העמוד התומך שלכם ושתפגעו בה תפגעו גם אתם}.טוב...אני יעדכן אתכם איך זה להיות לבד בלי גבר שבגד בך לידך במיטה....
יחי החופש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת שלום
שימחה10/08/2010מצחיק אבל כולנו כניראה עוברים את אותם התהליכים בדרך...
דבר אחד ניראה לי ברור לגמרי לפי מה שאת כותבת.
את נתפסת אצלו כמובן מעליו או שהוא חושב שבמידה ולא תדברו על זה זה יעלם
בכל מקרה במידה והוא חשוב לך תילחמי ותלמדי אותו דרך חדשה שכן להזכירך
הדרך בה נהגתם אחד כלפי השני בעבר היא שהביאה אותכם לאן שהגעתם
משהו שם לא היה נכון ואותו צריך לשנות.
כל הכבוד על העוצמה והכח שאת מפגינה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?